Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeyneepp bu renkte harika yaa inanmıyorum bunu sarıyamı çevirdin sennn
Gayet güzel gözüküyor saçların keşke bu renkte kalsaymışsın illa sarı olucaksın dimi

Ben baya baya sarıyaa takmıştım illede sarıı oalcak sonuç kesilen saçlar şimdi o saçlarım omuzda ama ben üzülmüyorum dedim ya kısa saça taktım biraz toplasın kısa kestirip bakır yaptırcam

Maşallah maşallahh az kaldı çiftlere

Yok yok zarar vermez biliyor benim huyumu Hem derim bak arkamda zeynepte var ona göre diye
Buarada liste için sağol zeynom ne güzel liste o öyle en başında ben varım

De de benım delii hallerimi görmemiş o daha

Hhehee evett listeninnn enn başındasınn yawruu görmüyormusunnn

Maşallah

Evet ben barbi renginide sevmiyorum ya çok itici

Aa zeyno dedigin kadarda kötüye benzemiyor aslında yüzüne gitmiyomu bu renk?

ama bu renkte değilim bunun üztüne sarılar boyandıda saçım kesildide kaç aydır boyamıyorum dibim bile var

Ne kadar kısa mesela ?
Çok büyük bir rahatlık arada bende diyorum bob modelin biraz uzun modelinimi yapsam diye ama cesaret edemem ya

ECEM SANA ÖZEL BU LİSTE

16/02/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:… ecm = 40 KIRŞEHİR ’e selam yola devam :123:
:123:… miracletly = 41 KOCAELİ ’ne selam yola devam :123:
:123: … DIPTISDIPTIS = 43 KÜTAHYA ’ya selam yola devam :123:
:123: …parlayanyildizim = 58 SİVAS ’a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

.

Görüyorum görüyorum hatta şafağımda 3 Yok yok 1

Ne kadar kısa mesela ?
Çok büyük bir rahatlık arada bende diyorum bob modelin biraz uzun modelinimi yapsam diye ama cesaret edemem ya

hAH işte yawrum bob modelin az uzununu ama belki o model olmazda daha klasik bi kesim olur ama omuzdan yukarda yada omuza değen oyle bişeler

Zeeeyneepppp allahımmm çok mutlu ettin beni valla sağollll

Son düzenleyen: Moderatör:
hAH işte yawrum bob modelin az uzununu ama belki o model olmazda daha klasik bi kesim olur ama omuzdan yukarda yada omuza değen oyle bişeler

Benimde kafamda omuza değen bir model var ama ana 5 sene sonra falan kesitiririm ben onu

Zeeeyneepppp allahımmm çok mutlu ettin beni valla sağollll

Tamam hak ettin onca zaman gelir gider hergun teşekkrü edersin sende ondekilerin bir gun gelip bırak telşekkür baktıklarını bile görmedim reca yawru

Tamam hak ettin onca zaman gelir gider hergun teşekkrü edersin sende ondekilerin bir gun gelip bırak telşekkür baktıklarını bile görmedim reca yawru

Yaa işte öyle vefalı bir arkadaşım benn vefa istanbulda bir semt adı değillllllll
Hakkettim tabiii

Kızlar ben çıkıyorum artık erken yatayım..
Benim için dua edin ne oluuuuuuuurr,
yarın güzel haberler vereyim size cuma günü aşkımın kollarında olayım
Öptüm sizi iyi geceler.Zeyno sende oyalanma

oo tamam yawrucuk görüşürüz güzel haberlerinle bence çıkarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…