Hoşgeldin canım hemen söyleyeyim büyük toplar var ya askeriydeki işte onlarda görev yapaak askerin yani benim askerim gibikızlar ben geldim ve yine yeni bi soruyla geldimstinger eri ne demek aranızda stinger eri olarak görev yapan var mı?
Artıkk kesinnn kel gezerdim
Ya bak mesela ben kuaförümde açtırırken saçımı oryal değil bi daha az veren organik bi boya vardı bi kutusu 50 liraydı 2 sene onceama sen tum saçına işlem yaptırmayacaksın uçlarına ara ara açık renk vurduracaksın ama şuda var o resimdeki taban renk once yakalancakki demen gibi organik derken organik organik oturur adama aman neyse sen boyattaa bakım yaparsın zeytin yağı şusu busu toplar saçın
Yap canım yakışır sanaTee Allahım Ay bunlar gerçekten dengesiz oluyolar
Benim kendi saçlarım açık kahve-sarı zaten millet sakın boyama diyor bizimki de tam tersi dahada sarıya boyayacakmışım rengimi bozacakmışım benimki ayrı huysuz ya.:86:
Gittim bide kuaför ben bu saça kıyıpta boyamam git başkasına boyat dedi :111:
Hoşgeldin canım hemen söyleyeyim büyük toplar var ya askeriydeki işte onlarda görev yapaak askerin yani benim askerim gibi
50miiimaşallah şimdi olmuştur 150
Neyse ben kesin karar verdiğimde elimde resimle giderim abii şunu yapsana bana beee ama ucuza derim
Canım sağol sen beni görmüşmüydün ya
Aa seninkide ayrı bir tür ozaman benimki doğal kalsın diyor seninki sarı seviyor demekki.
Ama aferin valla kuaförüne herkes demez öyle para için yaparlar yani benimkide öyle asla yapmaz kafasına yatmadıysa
kızlar bugün erken attırdım şafakları kalamıcam çünkü erkenden yatıyım erken kalkıcam sabah öptümm canlar iyi geceler
hahahaaaahhh başınızı ağrıtıcam işte daha önce söylediğim gibi hiçbişiy bilmiyorum kiKız senın soruların hiç bitmedionuda nerden aradın buldun
Aaa o da nedemekmiş ki?
Hoşgeldin canım hemen söyleyeyim büyük toplar var ya askeriydeki işte onlarda görev yapaak askerin yani benim askerim gibi
topçu mu yani tehlikesi var mı??:18::18:
hahahaaaahhh başınızı ağrıtıcam işte daha önce söylediğim gibi hiçbişiy bilmiyorum ki
benimkinin görevi oymuş:26:
Seninkide benimki gibi demekki boyarsanda kendi rengine akın boya diyor kestirmemi bile istemiyor yakıss benimkidee kızıyorr boyama doğal kal Boyayacaksanda koyu tonlara boya
İyi geceler kuzummmmkızlar bugün erken attırdım şafakları kalamıcam çünkü erkenden yatıyım erken kalkıcam sabah öptümm canlar iyi geceler
topçu mu yani tehlikesi var mı??:18::18:
Canım sağol sen beni görmüşmüydün ya
Aa seninkide ayrı bir tür ozaman benimki doğal kalsın diyor seninki sarı seviyor demekki.
Ama aferin valla kuaförüne herkes demez öyle para için yaparlar yani benimkide öyle asla yapmaz kafasına yatmadıysa
kızlar bugün erken attırdım şafakları kalamıcam çünkü erkenden yatıyım erken kalkıcam sabah öptümm canlar iyi geceler
Yok kuzum görmedim ya iltifat edeyim dedim
Fabfarklı bi tür benimkiBende suçu kuaföre attım valla boyamıyo yapacak bişey yok dedim oda tamam dedi eli mahkum
Saol Ceydam. İyi geceler
Seninkide benimki gibi demekki boyarsanda kendi rengine akın boya diyor kestirmemi bile istemiyor ya
İyi geceler kuzummmm
Hayır canım bir tehlikesi yok sadece tank üzerinde topçu olarak eğitim alıcak o kadar
teşekkürler tatliş doğu çıkacak ona bişiy olucak diye aklım gidiyo
kızım genelde aynı fabrikasyon ürünü bunlar arada değişikleri çıkıyo ama nadir
Ama sen böyle yaparsan çok hırpalarsın kendini canım bırak biraz akışına önce bir acemiliiği bitsin..
İyi düşün duanı et iyi şeyler gelir zaten sana merak etme hem doğuda olup çok rahat olanlarda var.
Doğru doğru aynı tür bunlar
İyi bakıra falan boyama diye tutturmuyor
Bide altuğ bana diyorki sen benim beğenimi önemsemiyomusun hey allahım ya ömür boyu aynı kalıcaz sanki
Hayır canım bir tehlikesi yok sadece tank üzerinde topçu olarak eğitim alıcak o kadar
He anladım canım sağolasın
İyi bari başka kuaföre git dememişSende memnunsan saçından hiç değiştirme zaten canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?