Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim ve yine yeni bi soruyla geldimstinger eri ne demek aranızda stinger eri olarak görev yapan var mı?
Hoşgeldin canım hemen söyleyeyim büyük toplar var ya askeriydeki işte onlarda görev yapaak askerin yani benim askerim gibi

50miii maşallah şimdi olmuştur 150
Neyse ben kesin karar verdiğimde elimde resimle giderim abii şunu yapsana bana beee ama ucuza derim

Canım sağol sen beni görmüşmüydün ya
Aa seninkide ayrı bir tür ozaman benimki doğal kalsın diyor seninki sarı seviyor demekki.
Ama aferin valla kuaförüne herkes demez öyle para için yaparlar yani benimkide öyle asla yapmaz kafasına yatmadıysa

:92: 16.02.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...82 sultan90...

...86 cadikazani23...

...90 saykopat...

...93 beggy_...

...93 benzen...

...94 deryaW...

...94 buseh...

...94 yarimm1...

...95 yudum2602...

...95 AYSIZGoKYuZu...

…109 tuba_34…

...117 peaches...

…135 diclemurat…

...172 askerinkalbi...

...176 m3rc3m...

...182 stillex…

...184 SezgiLim1905...

…186 mylovem …

…186 myzt …

...188 minnik…

…188 ehy_ea...

…189 zkanbetul…

...190 Eylemsaglam...

...191 nrykrkmz...

...195 acbn...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...211 bed0oykum...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...275 eti_cin...

...283 esraburak...

...293 esra5353...

...293 celinees...

...294 romromela...

...294 gizem4191...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…346 denizgzr

...371 CeyDa...

...373 pamuksekerr32...

...373 yesim. ...

...373 p_i_n_a_r...

...376 flores...

...376 okyanus1...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…411 eliif59…

…417 cnmsın64…

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

SEN İŞİNİ BİLİRSİN YAWRUCukkk

kıss benimkidee kızıyorr boyama doğal kal Boyayacaksanda koyu tonlara boya

kızlar bugün erken attırdım şafakları kalamıcam çünkü erkenden yatıyım erken kalkıcam sabah öptümm canlar iyi geceler

kıss benimkidee kızıyorr boyama doğal kal Boyayacaksanda koyu tonlara boya
Seninkide benimki gibi demekki boyarsanda kendi rengine akın boya diyor kestirmemi bile istemiyor ya
kızlar bugün erken attırdım şafakları kalamıcam çünkü erkenden yatıyım erken kalkıcam sabah öptümm canlar iyi geceler
İyi geceler kuzummmm
topçu mu yani tehlikesi var mı??:18::18:

Hayır canım bir tehlikesi yok sadece tank üzerinde topçu olarak eğitim alıcak o kadar

Yok kuzum görmedim ya iltifat edeyim dedim

Fabfarklı bi tür benimki Bende suçu kuaföre attım valla boyamıyo yapacak bişey yok dedim oda tamam dedi eli mahkum

Saol Ceydam. İyi geceler

Hayır canım bir tehlikesi yok sadece tank üzerinde topçu olarak eğitim alıcak o kadar[/QUOTE]

teşekkürler tatliş doğu çıkacak ona bişiy olucak diye aklım gidiyo

Yok kuzum görmedim ya iltifat edeyim dedim

Fabfarklı bi tür benimki Bende suçu kuaföre attım valla boyamıyo yapacak bişey yok dedim oda tamam dedi eli mahkum

Saol Ceydam. İyi geceler

He anladım canım sağolasın
İyi bari başka kuaföre git dememiş Sende memnunsan saçından hiç değiştirme zaten canımm

Seninkide benimki gibi demekki boyarsanda kendi rengine akın boya diyor kestirmemi bile istemiyor ya

İyi geceler kuzummmm

Hayır canım bir tehlikesi yok sadece tank üzerinde topçu olarak eğitim alıcak o kadar

kızım genelde aynı fabrikasyon ürünü bunlar arada değişikleri çıkıyo ama nadir

teşekkürler tatliş doğu çıkacak ona bişiy olucak diye aklım gidiyo

Ama sen böyle yaparsan çok hırpalarsın kendini canım bırak biraz akışına önce bir acemiliiği bitsin..
İyi düşün duanı et iyi şeyler gelir zaten sana merak etme hem doğuda olup çok rahat olanlarda var.

kızım genelde aynı fabrikasyon ürünü bunlar arada değişikleri çıkıyo ama nadir

Doğru doğru aynı tür bunlar
İyi bakıra falan boyama diye tutturmuyor
Bide altuğ bana diyorki sen benim beğenimi önemsemiyomusun hey allahım ya ömür boyu aynı kalıcaz sanki

peki doğu doğuda olup zorluk çeken var mı?kolay bi işmi?

Doğru doğru aynı tür bunlar
İyi bakıra falan boyama diye tutturmuyor
Bide altuğ bana diyorki sen benim beğenimi önemsemiyomusun hey allahım ya ömür boyu aynı kalıcaz sanki

al benden de okadar ben böyle beğeniyorum ne gerek var ay sanki sadece senın için yapıyorum kendimi böyle rahat hissediyorum

Ona söylemicem ki boyicam gitcek kamerada anlarsa ne ala yoksa anlamaz kapalı zaten

teşekkürler tatliş doğu çıkacak ona bişiy olucak diye aklım gidiyo[/QUOTE]

Bencede canım olayları akışına bırak bu kadar sıkma kendini herşey olur gider

He anladım canım sağolasın
İyi bari başka kuaföre git dememiş Sende memnunsan saçından hiç değiştirme zaten canımm

Aslında farketmez benim için ama oya saçımı yıpratır diye pek istemiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…