Canım illa ki vardır ama meslekçi seçilenler zorlanmaz pek bir bilgim yok açıkçası ama sen halaa kötüyü düşünüyorsunpeki doğu doğuda olup zorluk çeken var mı?kolay bi işmi?
al benden de okadar ben böyle beğeniyorum ne gerek var ay sanki sadece senın için yapıyorum kendimi böyle rahat hissediyorum
Ona söylemicem ki boyicam gitcekkamerada anlarsa ne ala yoksa anlamaz kapalı zaten
al benden de okadar ben böyle beğeniyorum ne gerek var ay sanki sadece senın için yapıyorum kendimi böyle rahat hissediyorum
Ona söylemicem ki boyicam gitcekkamerada anlarsa ne ala yoksa anlamaz kapalı zaten
Canım illa ki vardır ama meslekçi seçilenler zorlanmaz pek bir bilgim yok açıkçası ama sen halaa kötüyü düşünüyorsun
Valla yaa ne güzel seninki anlayamaz istesede kameradada şapka tak
Bak sana saç rengimi göstericem şuanki ne kadar abuk olduğunu anla
Ay Zeyno yaO gelene kadarda akar zaten mi diyosun
Bencede canım olayları akışına bırak bu kadar sıkma kendini herşey olur gider
Aslında farketmez benim için ama oya saçımı yıpratır diye pek istemiyorum :26:
Ama sen böyle yaparsan çok hırpalarsın kendini canım bırak biraz akışına önce bir acemiliiği bitsin..
İyi düşün duanı et iyi şeyler gelir zaten sana merak etme hem doğuda olup çok rahat olanlarda var.
Canım illa ki vardır ama meslekçi seçilenler zorlanmaz pek bir bilgim yok açıkçası ama sen halaa kötüyü düşünüyorsun
evet ama aklım gidiyo yaa 23 şubat ta çıkacaktı yola fakat bilet bulamamış 22 şubata gidecek
Gelde boyama şimdi bu saçı ne renk bu arkadaşım ya
Kendi rengine dönsün diye bıraktım ama dönmüyorr
Eki Görüntüle 348108
Göster bakımmnasıl absürtlükmüş o öyle
yaa ondan korkann kim çemkirsin dursun ben o çemkirene kadar 1o kere daha boyarım kıs sen mavişş mavişş sana sarı yakışır ama gözlerine bittim bacım maaşallahhh
Haklısın canım yıpratıyor tabi hiç boyatma yazık saçlarına
Hayırlısı canım bir gitsin yerleşsinde zamanla alışırsın sende bu askerlik durumlarınaevet ama aklım gidiyo yaa 23 şubat ta çıkacaktı yola fakat bilet bulamamış 22 şubata gidecek
Len deli nesi var saçının sanki altlar doğaldan açılmış gibi duruyor Ha yenilik istersin anlarım oke ama doğal duruyor saçın
Gelde boyama şimdi bu saçı ne renk bu arkadaşım ya
Kendi rengine dönsün diye bıraktım ama dönmüyorr
Eki Görüntüle 348108
Vallahi bencede çok hoş uzunluguda çok güzel maşallah :89:
Allah Seni yaÇemkirsin diyo Zaten sarı terto iyice sarı yaparsam civciv olurum mazallah :111:
Saol kuzum benim
Hayırlısı canım bir gitsin yerleşsinde zamanla alışırsın sende bu askerlik durumlarına
Hadi beAy canım sağol ya bana çok absürd geliyor nedense değişiklik istiyorum bir yandan ama istememin en büyük sebeplerden biride şuanki rengi yani:44:
Zaten siyahtan bu renge nasıl döndü onuda anlamadım ya
Yok yaa civciv yapma çok çiğ sarılar güzel durmuyorne dicem çemkirsin dursun
Bu çok kotu değil saçın sanki doğaldan açılmış gibi duruyor ama değişiklik istersen elbet yap canım değişiklik o ayrı ama kötü deüğil
Bakıcam artık duruma göre canım kuaförümlede konuşayımda bir
Eki Görüntüle 348110
bak ecemcim bende koyu bi renkten duraya kadar açmıştım ama hatayı burdan sarıya donmekte yaptım keşke bakır boyasaymışım sarı hem yıprattı zaten burdada baya kötü durum
Yani fazla işlem yaptırma yazık etme saçına süper hem boyu felan
Maşallah maşallahh az kaldı çiftlere
Şafak 109
Çift sayılara sadece 10
Konuş kuzucuk saçına fazla zarar vermeden halletsin yoksa gelir yolarım o saç kolay uzamıyo oyle
Vallahi gözlerim yaşardıı
Ben hiç beğenmezkennSağol canım uzun zamandır uğraşıyorum uzatmak için ya
Yok yaa civciv yapma çok çiğ sarılar güzel durmuyorne dicem çemkirsin dursun
Eki Görüntüle 348110
bak ecemcim bende koyu bi renkten duraya kadar açmıştım ama hatayı burdan sarıya donmekte yaptım keşke bakır boyasaymışım sarı hem yıprattı zaten burdada baya kötü durum
Yani fazla işlem yaptırma yazık etme saçına süper hem boyu felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?