Bayıldıııımm
Bu görevi kim üstlenirse benim de adımı yazsın
ilk görüp yanıt verenlerden biri olarak o zaman bu görevi sen üstleeeeen
Seni mi kırcam tamam kuzucum
Kızlaaar tuğbiikiin gelinlik ayakkabısının altına ismini yazdırmak isteyenler, bana söylesin(mesaj da atın o zaman unutmaam.)
Eki Görüntüle 764856
Mesaj alınmıştır ilk sıraya yerleştin devrem, ikinciyede kendimi koyim dedim
Haydiii kızlaaar ohoo daha 28 kişilik yer vaarr
Eki Görüntüle 764879
kendini başa yaz sen önden yolcusun bacım =)
Teşekkürler Esintoş
Evet tatlımmmm peş peşe geliyorlarrrr ikimizede çifte bayram
Oh ooohhh peş peşe geliyorlar iştee
Sıkıyorumm bebeğimm evet az kaldıı çok azz merakla bekliyorumm
Ebruşummm az daha sık dişiniiii :26: çok az kaldıııııı
Evet bakalım beğenecek misiniz, bence bu çok işe yarayacak.... Bu görevi kim üstlenmek isterse, birinize emanet ediorum
ayakkabının altına benim de ismimi yaz diyen hanımlar, buyurun doldurun
Eki Görüntüle 764856
Seni mi kırcam tamam kuzucum
Kızlaaar tuğbiikiin gelinlik ayakkabısının altına ismini yazdırmak isteyenler, bana söylesin(mesaj da atın o zaman unutmaam.)
Eki Görüntüle 764856
Evet tatlımmmm peş peşe geliyorlarrrr ikimizede çifte bayram
Sıkıyorumm bebeğimm evet az kaldıı çok azz merakla bekliyorumm
Bizim buluşmamızada az kaldıı hiloşumm hemen buluşalımm yaa azcık konuşalım dertleşelim inşallah esintoşumda gelirr
Süper olmuşşş tuğbacımmm yaaa Hadii bakalımm gün geçtikcee azalıyorrr düğününnnn
Esintoşum benide böyle en sonlara doğru yazabilirsinn bebeğimm
Gerek yok yavruumm hiloşu 3'e al sen bana 6'yı ver uğurlu sayımdır
Anaaa yazmama gerek kalmamış beni de yazın dicektim amanereye koyarsanız artık anacım yazın da bulunsun
Evet Ebruşumm yüzyüze de konuşup dertleşirizz güzel oluyor öyle deee...evet bizim buluşmamıza da son 3 hahhaha önce bunu sayalım yehuu az kalmışş
Ben çıkıyorum canlarımakşam halamgiller gelecek puuf. 4 hala var birde arkadaş ev tıklım tıklım olacak
Öpüldünüüüzzz
Bu listeye eklenmek isteyenler yazsın, girince hallederiim
Eki Görüntüle 764914
Ben çıkıyorum canlarımakşam halamgiller gelecek puuf. 4 hala var birde arkadaş ev tıklım tıklım olacak
Öpüldünüüüzzz
Bu listeye eklenmek isteyenler yazsın, girince hallederiim
Eki Görüntüle 764914
Haklısın da Nilücan tek talihsizliğinz Mehmetin elinde mesleği olmaması..oturtması da zaman alabilir ne yazıkki biraz daha sabır canım benm aman sonu güzel olsun daaa..
Evet bakalım beğenecek misiniz, bence bu çok işe yarayacak.... Bu görevi kim üstlenmek isterse, birinize emanet ediorum
ayakkabının altına benim de ismimi yaz diyen hanımlar, buyurun doldurun
Eki Görüntüle 764856
evet kızlarrr hayırlı cumalar hepinize
Askerimi uğurladım bugün gitti yine tek başıma kaldım koca İstanbuldaÇok alıştım ya bir haftada nasıl zor geldi havaalnında öyle tek başıma kalınca, kapıdan içeri girinceye kadar bekledim ağlamadım tuttum kendimi üzülmesin diye, uzun uzun sarıldım ama ayrılık vakti gelmişti yapıcak birşey yoktu ve gitti...
Mehtap çok güzel geçti gerçekten dediğiniz kadar varmış çok özel ve unutulmaz olucak bizim içinArada ufakta olsa can sıkıcı durumlar oluyor tabiki,zaman kısıtlı olunca kimseyi kırmamak için herkezle görüşülüyor askerimde herkezi idare etmeye çalışıyor napsın, anlıyorum onuda ama insan yinede kendini tek o olsun istiyor... Bir hafta nekadar çabuk geçti ya, 2 gün işten izin aldım dün ve bugün gitmedim işe dün görüştük baya,bugün zaten 10:30ta onlara gittim, 12ye geliyordu çıkıp havaalanına gittik 1de uçak kalktı.Şimdi kara kara düşünüyorum acaba kaç ay görüşemicez, askerime kalsa hiç gitmemi istemiyor izmire ailem laf yapmasın diye beni düşünüyor oda ama ben dayanamamki ilk fırsatta gidicem hele şu bir iki ayı atlatsın bakalım yeri nasıl olucak çarşı izinleri falan. Zaten ben ayrıntılara falan acayip takılan bir insanım şimdi dahada düşünüyorum nasıl olucak nasıl geçicek zaman diye off ya Mutsuzluğun, umutsuzlupun dibine vurmuş vaziyettiyim daha öğlen yanımdaydı şimdi yok... Allahım sen benim gibi asker yolu bekleyen bütün arkadaşlarımın yardımcısı ol
Allah kavuştursun kuzum..
Yalnız birşey soracağım , senin ki acemi birliğinde değil miydi ? Dağıtıma gelmedi miydi ?
Sizler iyisinizdir umarım özledim hepinizi...
Allah kavuştursun kuzum..
Yalnız birşey soracağım , senin ki acemi birliğinde değil miydi ? Dağıtıma gelmedi miydi ?
evet kızlarrr hayırlı cumalar hepinize
Askerimi uğurladım bugün gitti yine tek başıma kaldım koca İstanbuldaÇok alıştım ya bir haftada nasıl zor geldi havaalnında öyle tek başıma kalınca, kapıdan içeri girinceye kadar bekledim ağlamadım tuttum kendimi üzülmesin diye, uzun uzun sarıldım ama ayrılık vakti gelmişti yapıcak birşey yoktu ve gitti...
Mehtap çok güzel geçti gerçekten dediğiniz kadar varmış çok özel ve unutulmaz olucak bizim içinArada ufakta olsa can sıkıcı durumlar oluyor tabiki,zaman kısıtlı olunca kimseyi kırmamak için herkezle görüşülüyor askerimde herkezi idare etmeye çalışıyor napsın, anlıyorum onuda ama insan yinede kendini tek o olsun istiyor... Bir hafta nekadar çabuk geçti ya, 2 gün işten izin aldım dün ve bugün gitmedim işe dün görüştük baya,bugün zaten 10:30ta onlara gittim, 12ye geliyordu çıkıp havaalanına gittik 1de uçak kalktı.Şimdi kara kara düşünüyorum acaba kaç ay görüşemicez, askerime kalsa hiç gitmemi istemiyor izmire ailem laf yapmasın diye beni düşünüyor oda ama ben dayanamamki ilk fırsatta gidicem hele şu bir iki ayı atlatsın bakalım yeri nasıl olucak çarşı izinleri falan. Zaten ben ayrıntılara falan acayip takılan bir insanım şimdi dahada düşünüyorum nasıl olucak nasıl geçicek zaman diye off ya Mutsuzluğun, umutsuzlupun dibine vurmuş vaziyettiyim daha öğlen yanımdaydı şimdi yok... Allahım sen benim gibi asker yolu bekleyen bütün arkadaşlarımın yardımcısı ol
Sizler iyisinizdir umarım özledim hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?