Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oh ooohhh peş peşe geliyorlar iştee

Evet tatlımmmm peş peşe geliyorlarrrr ikimizede çifte bayram

Ebruşummm az daha sık dişiniiii :26: çok az kaldıııııı
Sıkıyorumm bebeğimm evet az kaldıı çok azz merakla bekliyorumm
Bizim buluşmamızada az kaldıı hiloşumm hemen buluşalımm yaa azcık konuşalım dertleşelim inşallah esintoşumda gelirr

Süper olmuşşş tuğbacımmm yaaa Hadii bakalımm gün geçtikcee azalıyorrr düğününnnn

Esintoşum benide böyle en sonlara doğru yazabilirsinn bebeğimm

Seni mi kırcam tamam kuzucum

Kızlaaar tuğbiikiin gelinlik ayakkabısının altına ismini yazdırmak isteyenler, bana söylesin(mesaj da atın o zaman unutmaam.)

Eki Görüntüle 764856

Gerek yok yavruumm hiloşu 3'e al sen bana 6'yı ver uğurlu sayımdır

Tamam kuzum dediğin gibi olsun, Hiloşu 2'e aldım önce onların önleri açılsın

Eki Görüntüle 764900

Anaaa yazmama gerek kalmamış beni de yazın dicektim ama nereye koyarsanız artık anacım yazın da bulunsun

Evet Ebruşumm yüzyüze de konuşup dertleşirizz güzel oluyor öyle deee... evet bizim buluşmamıza da son 3 hahhaha önce bunu sayalım yehuu az kalmışş

Hahhaayt Geç kaldın bacım, çoktan yazıldın
Benimde çok dertleşmeye ihtiyacım vaaar, bende gelmek istiyorum !!!!

Annem dedi ki ; bayramdan sonra gidersin şimdi kaynananların ne zaman geleceği belli olmaz dedi. O da neden bayram alışverişine önce onlarla çıkacakmışım ne sıkıcı iş ya, evlenene kadar bayramda kıyafetleri onlar alacakmş. :18:

Dipnot ; Eğer gelemezsem ki öyle gözüküyo, diğer buluşma benim için olacaak ona göreee!

Ben çıkıyorum canlarım akşam halamgiller gelecek puuf. 4 hala var birde arkadaş ev tıklım tıklım olacak
Öpüldünüüüzzz

Bu listeye eklenmek isteyenler yazsın, girince hallederiim

Eki Görüntüle 764914

evet kızlarrr hayırlı cumalar hepinize

Askerimi uğurladım bugün gitti yine tek başıma kaldım koca İstanbulda Çok alıştım ya bir haftada nasıl zor geldi havaalnında öyle tek başıma kalınca, kapıdan içeri girinceye kadar bekledim ağlamadım tuttum kendimi üzülmesin diye, uzun uzun sarıldım ama ayrılık vakti gelmişti yapıcak birşey yoktu ve gitti...

Mehtap çok güzel geçti gerçekten dediğiniz kadar varmış çok özel ve unutulmaz olucak bizim için Arada ufakta olsa can sıkıcı durumlar oluyor tabiki,zaman kısıtlı olunca kimseyi kırmamak için herkezle görüşülüyor askerimde herkezi idare etmeye çalışıyor napsın, anlıyorum onuda ama insan yinede kendini tek o olsun istiyor... Bir hafta nekadar çabuk geçti ya, 2 gün işten izin aldım dün ve bugün gitmedim işe dün görüştük baya,bugün zaten 10:30ta onlara gittim, 12ye geliyordu çıkıp havaalanına gittik 1de uçak kalktı.Şimdi kara kara düşünüyorum acaba kaç ay görüşemicez, askerime kalsa hiç gitmemi istemiyor izmire ailem laf yapmasın diye beni düşünüyor oda ama ben dayanamamki ilk fırsatta gidicem hele şu bir iki ayı atlatsın bakalım yeri nasıl olucak çarşı izinleri falan. Zaten ben ayrıntılara falan acayip takılan bir insanım şimdi dahada düşünüyorum nasıl olucak nasıl geçicek zaman diye off ya Mutsuzluğun, umutsuzlupun dibine vurmuş vaziyettiyim daha öğlen yanımdaydı şimdi yok... Allahım sen benim gibi asker yolu bekleyen bütün arkadaşlarımın yardımcısı ol

Sizler iyisinizdir umarım özledim hepinizi...

Haklısın da Nilücan tek talihsizliğinz Mehmetin elinde mesleği olmaması..oturtması da zaman alabilir ne yazıkki biraz daha sabır canım benm aman sonu güzel olsun daaa..

mesleği olmaması demeyelim de işi olmaması diyelim canım, hoş şu an bir işi var zaten; ama ay sonunda çıkacak. o kadar da vahim değil yani... ayrıca bir işi olsa bile kazandığını hiç dokunmadan ailesine verecek bir yıl, iki ayı gitti on ayı kaldı. sonra bizim için biriktirecek inşallah. neyse tek talihsizlik o değil, dert çok...

tubik'im süpermiş canım yaa, düğün şafağın da azalıyor git gide esintoş sen beni hangi sraya yazarsan yaz; ama tubik'im sen ayakkabının silinebilecek bir yerine yaz lütfeeeennn

Allah kavuştursun kuzum..
Yalnız birşey soracağım , senin ki acemi birliğinde değil miydi ? Dağıtıma gelmedi miydi ?

Tekrardan Allah kavustursun canım mehtabınızın guzel gecmesıne cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…