Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin kuzum..

İzinlerinizi erken mi kullanıcaksınız ?

23 gün iznimiz kaldı canım dağıtımdan sonra. Aslında izin kullanmayı düşünmüyoruz şimdilik ama tabiki önemli birşey olur Allah korusun ölüm var kalım var o yüzden kısmet diyoruz.. İzmir olduğu için ben gidip gelirim arada öyle idare ederiz diyoruz ama bakıcaz...

kızlarr noliiii

Nilücümm kızzz mehmetin napıyo aranız nasıl yawrumm

çalışıyor niloş, işte şimdi aramız da iyi çok şükür canım, konuşup uzlaşmak çok iyi geliyor her zaman için. hatta dün benim için öyle güzel bir şey yaptı ki...

Birşey olduğu yok canım..

hıhı...

oluyor öyle şeyler canım okuyorum hep, benim başıma ilk kez gelince üzüldüm biraz...

mehmet'e bi sorayım canım belki onun bilgisi vardır bence rahat geçecektir tatlım sıkma canını; ama benim gibi çok ayrıntılı düşünüyorsun :26:

Görüşme fırsatınızın olması güzel (=
Ama bence çokta erkenden kullanmayın derim..

Hani bi iki ay geçsin öyle izne gelsin , bak biz uzun izinlerimizi erkenden kullandık sadece bir tane uzun iznimiz kaldı 7 + 2 lik..
Allahtan evcimiz var..

Wallahi nilücüm ya bakıyom internetten pek bişey yazmıyor Ama benimkinin ablası var şirinyere çok yakın oturuyorlar evci çıkmaya izin verirlerse çok güzel olur onun için kafası dağılır gidip kahvaltısını yapar duşunu alır çamaşırları yıkanır. İnsan kendinden çok düşünüyormuş sevdiğini gerçekten.. bazen kendi kendime diyorum nilay kocaman adam o bakar başının çaresine ama düşünmeden yapamıyorum napıyım

Hoşgeldin canımm Allah kavuştursun,hepimiz şuan öyleyiz emin ol hepimizin bir yanı eksik..

Askerin nerde nezaman gitti.

Hosbulduk canim sagol hepimizi insaallah.. eminim ki öyledir tabi.. herkes Sevdiginden ayri kaliyo.. yolunu gözlüyo..

henüz gitmedi.. mayista basvurmustu agustos celbi icin, dün aciklandi ve pazar aksami gidiyo hic beklemiyoduk en erken agustos da gider diyoduk

bakalım canım artık nasıl kısmet olursa...

Nereye düştü canım,
üzülme biran önce gitsin ve gelsin böylesi hayırlıymış demekki sizin için. Sonrada ikinizde yolunuza bakıcaksınız bir sene dediğin çabucak geçicek inşallah hepimiz böyle dua ediyoruz, Allah onları korusun hemen bitirip gelmeyi nasip etsin..

Olsun sıkma canını..
Nerede peki doğuda falan değildir inşallah ?

Doguda degil canim ama benim derdim baska
ben Almanyadayim, Sevdigim Türkiyede..
en son gecen yaz görüsmüstük.. kavusma safagi sayiyoduk.. ben Türkiyeye gidicektim, beraber yaptigimiz planlari gerceklestirip, Askere göndericektim onu..

ama dün aciklandi en gec pazar aksamina kadar teslim olmasi gerekiyo yine bi sene göremicem

Ooovv kötü olmuş o.Üzülme
Ama sen yinede gel Türkiye'ye..

Hiç olmadı ziyaretine gidersin , çarşısında falan buluşursunuz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
nilüüüü yapamadım bulamadımmmm ( bende öyle renkli renkli şeyler yok :)) laa bi video yükleyemedim he ne beceriksizim

Hosbuldum.. Tesekkür ederim, hepimizi de insaallah..

352. dönem.. kisa dönem olcakti.. ama sansimizdan 12 ay cikti

hayırlısı olsun, inşallah seninki de sağ salim gider gelir. 15 ay olmasından yine iyidir canım, birbirimize bakarak teselli olduk hep burda. yalnız değilsin emin ol, astek olarak yapacak sanırım, 12 ay olunca öyle oluyor olmalı. kelebek hill arkadaşımız var onlar da 12 ay yaptılar. sabır dile, başka türlü geçmez yoksa...

evet tuhaf hiç bilgi olmaması ben de molla google'a sordum da bir şey çıkmadı senin açtığın topik çıkıyor, artık herkes senden bilgi alır hadi hayırlı bir işe vesile oldun yine iyisin niloş kız

canım hevesini kırmak istemem; ama abla evine izin veriliyor mu bilmiyorum :26: ablası evli mi??? hani soyadının tutması gerekiyor ya...

Evli canım, ama benim dayımda bize gelebiliyordu askerdeyken. sadece her birlik izin vermiyormu o yüzden merak ediyorum yoksa sıkıntı çıkmaz . Zaten evli olmasa izin vermiyorlar diye biliyorum, anne baba birde evli olan kardeş evciye çıkartabiliyor

nilay benim çıkmam gerekiyor canım, yapamazsan kızlara soruver artık evci izni konusunda da inşallah sıkıntı çıkmaz, süper olur o zaman, sen de kalırsın ya yavrum

Canım Allah kavuştursun mehtabın güzel geçmesine sevindim,,baştan insana çok koyuyo ama alışıyo insan burdaki herkesin yaşadığı şey her izne geldiğinde de böyle her gittiğinde de böyle olcak...Bizde kullanmıcaz diyoduk ama dayanamadı bizimki ...belki sen dayanırsında onlar dayanamıyo gerçekten ne kadar rahatta desen özlüyolar hayırlısı olsun cnm inşallah rahat bi yerdir o da kafası rahat eder sonçta artık acemi değil bişileri biliyolar bir iki haftaya gene her şey rutine bağlanır merak etme ...

Ooovv kötü olmuş o.Üzülme
Ama sen yinede gel Türkiye'ye..

Hiç olmadı ziyaretine gidersin , çarşısında falan buluşursunuz ..

hemde cok kötü hic sansimiz yokmus.. iki gündür perisan olduk.. tipcilari ve ögretmenleri temmuz sonu aliyolardi nasil oldu da benimkini o gruba kattilar anlamiyorum.. kesin bi yanlislik var ya

o kadar safak saydik kavusmak icin.. o kadar seviniyoduk son günler diye.. böyle oldu, yinede gelicem ama oraya nasil giderim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…