- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
İnşallahh ... Allahım bütün askerlerimizi korusun hepsinin yardımcısı olsun
kizlar beni de araniza alirmisiniz.. dün itibariyle bende Asker Yareniyim.. hic beklenmedik bi anda oldu hersey.. bu nasil acidir ya icim paramparca dünden beri
kizlar beni de araniza alirmisiniz.. dün itibariyle bende Asker Yareniyim.. hic beklenmedik bi anda oldu hersey.. bu nasil acidir ya icim paramparca dünden beri
Amin kuzum..
İzinlerinizi erken mi kullanıcaksınız ?
kızlarr noliiii
Nilücümm kızzz mehmetin napıyo aranız nasıl yawrumm
Birşey olduğu yok canım..
Ufak bir yanlış anlaşılma oldu galba canım aranızda ama tabiki kırılıcak bir durum yok burda hepimiz dert ortağıyız böyle konularla birbirimizi kırmayalım diğmi...
Kızçelerrr yaa ben bakıyorum hiç Şirinyer Natoda askerlik yapan yokmu ya sadece benimkinimi gönderdiler oraya
Foçayı ben hep acemi birliği için duymuştum canım haklısın ama Nato olduğu için çokta rahat olucağını sanmıyorum yabancı askerler falanda olucak. ama hayırlısı tabiki belkide ben yanılıcam ve rahat bir askerlik geçiricek...
23 gün iznimiz kaldı canım dağıtımdan sonra. Aslında izin kullanmayı düşünmüyoruz şimdilik ama tabiki önemli birşey olur Allah korusun ölüm var kalım var o yüzden kısmet diyoruz.. İzmir olduğu için ben gidip gelirim arada öyle idare ederiz diyoruz ama bakıcaz...
Öncelikle Allah kavuştursun diyelim..
Hoşgeldin aramıza..
Kaç tertipsin canım ?
Hosbuldum.. Tesekkür ederim, hepimizi de insaallah..
352. dönem.. kisa dönem olcakti.. ama sansimizdan 12 ay cikti
çalışıyor niloş, işte şimdiaramız da iyi çok şükür canım, konuşup uzlaşmak çok iyi geliyor her zaman için. hatta dün benim için öyle güzel bir şey yaptı ki...
hıhı...
oluyor öyle şeyler canım okuyorum hep, benim başıma ilk kez gelince üzüldüm biraz...
mehmet'e bi sorayım canım belki onun bilgisi vardırbence rahat geçecektir tatlım sıkma canını; ama benim gibi çok ayrıntılı düşünüyorsun :26:
Hoşgeldin canımm Allah kavuştursun,hepimiz şuan öyleyiz emin ol hepimizin bir yanı eksik..
Askerin nerde nezaman gitti.
Görüşme fırsatınızın olması güzel (=
Ama bence çokta erkenden kullanmayın derim..
Hani bi iki ay geçsin öyle izne gelsin , bak biz uzun izinlerimizi erkenden kullandık sadece bir tane uzun iznimiz kaldı 7 + 2 lik..
Allahtan evcimiz var..
Hosbulduk canim sagol hepimizi insaallah.. eminim ki öyledir tabi.. herkes Sevdiginden ayri kaliyo.. yolunu gözlüyo..
henüz gitmedi.. mayista basvurmustu agustos celbi icin, dün aciklandi ve pazar aksami gidiyohic beklemiyoduk en erken agustos da gider diyoduk
Olsun sıkma canını..
Nerede peki doğuda falan değildir inşallah ?
Doguda degil canim ama benim derdim baska
ben Almanyadayim, Sevdigim Türkiyede..
en son gecen yaz görüsmüstük.. kavusma safagi sayiyoduk.. ben Türkiyeye gidicektim, beraber yaptigimiz planlari gerceklestirip, Askere göndericektim onu..
ama dün aciklandi en gec pazar aksamina kadar teslim olmasi gerekiyoyine bi sene göremicem
Hosbuldum.. Tesekkür ederim, hepimizi de insaallah..
352. dönem.. kisa dönem olcakti.. ama sansimizdan 12 ay cikti
Wallahi nilücüm ya bakıyom internetten pek bişey yazmıyorAma benimkinin ablası var şirinyere çok yakın oturuyorlar evci çıkmaya izin verirlerse çok güzel olur onun için kafası dağılır gidip kahvaltısını yapar duşunu alır çamaşırları yıkanır. İnsan kendinden çok düşünüyormuş sevdiğini gerçekten.. bazen kendi kendime diyorum nilay kocaman adam o bakar başının çaresine ama düşünmeden yapamıyorum napıyım
hayırlısı olsun, inşallah seninki de sağ salim gider gelir. 15 ay olmasından yine iyidir canım, birbirimize bakarak teselli olduk hep burda. yalnız değilsin emin ol, astek olarak yapacak sanırım, 12 ay olunca öyle oluyor olmalı. kelebek hill arkadaşımız var onlar da 12 ay yaptılar. sabır dile, başka türlü geçmez yoksa...
evet tuhaf hiç bilgi olmaması ben de molla google'a sordum da bir şey çıkmadısenin açtığın topik çıkıyor, artık herkes senden bilgi alır hadi hayırlı bir işe vesile oldun yine iyisin niloş kız
canım hevesini kırmak istemem; ama abla evine izin veriliyor mu bilmiyorum :26: ablası evli mi??? hani soyadının tutması gerekiyor ya...
evet kızlarrr hayırlı cumalar hepinize
Askerimi uğurladım bugün gitti yine tek başıma kaldım koca İstanbuldaÇok alıştım ya bir haftada nasıl zor geldi havaalnında öyle tek başıma kalınca, kapıdan içeri girinceye kadar bekledim ağlamadım tuttum kendimi üzülmesin diye, uzun uzun sarıldım ama ayrılık vakti gelmişti yapıcak birşey yoktu ve gitti...
Mehtap çok güzel geçti gerçekten dediğiniz kadar varmış çok özel ve unutulmaz olucak bizim içinArada ufakta olsa can sıkıcı durumlar oluyor tabiki,zaman kısıtlı olunca kimseyi kırmamak için herkezle görüşülüyor askerimde herkezi idare etmeye çalışıyor napsın, anlıyorum onuda ama insan yinede kendini tek o olsun istiyor... Bir hafta nekadar çabuk geçti ya, 2 gün işten izin aldım dün ve bugün gitmedim işe dün görüştük baya,bugün zaten 10:30ta onlara gittim, 12ye geliyordu çıkıp havaalanına gittik 1de uçak kalktı.Şimdi kara kara düşünüyorum acaba kaç ay görüşemicez, askerime kalsa hiç gitmemi istemiyor izmire ailem laf yapmasın diye beni düşünüyor oda ama ben dayanamamki ilk fırsatta gidicem hele şu bir iki ayı atlatsın bakalım yeri nasıl olucak çarşı izinleri falan. Zaten ben ayrıntılara falan acayip takılan bir insanım şimdi dahada düşünüyorum nasıl olucak nasıl geçicek zaman diye off ya Mutsuzluğun, umutsuzlupun dibine vurmuş vaziyettiyim daha öğlen yanımdaydı şimdi yok... Allahım sen benim gibi asker yolu bekleyen bütün arkadaşlarımın yardımcısı ol
Sizler iyisinizdir umarım özledim hepinizi...
Ooovv kötü olmuş o.Üzülme
Ama sen yinede gel Türkiye'ye..
Hiç olmadı ziyaretine gidersin , çarşısında falan buluşursunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?