Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çakala bak sen Silinecek yerlere yazın diyoo

Tubik , holo'yu tam göbek boşluğunu yazın çakallık yaptığı için

Allah kavuştursun canım sağ selamet... mehtabınız güzel geçmiş doya doya görüşmüşsünüz, ne güzel olmuş, en azından ağız tadıyla da yollamışsın. inşallah en kısa sürede gidersin yanına da. izmir'de rahat eder eminim, istanbul'la izmir arası ne ki gider gelirsin maddiyat falan sorun olmadıkça. doğuya gidenleri, sadece yıllık izinlerde görüşenleri, bir yıl birbirini hiç görmeyenleri düşünürsen haline şükredip rahatlarsın canım. her ayrılık zor elbette; ama bu da geçecek elbet...

Çakala bak sen Silinecek yerlere yazın diyoo

Tubik , holo'yu tam göbek boşluğunu yazın çakallık yaptığı için

bitanecik devrem evleniyor elbette silinecek yere yaz dicem ben demesem de yazar zaten benim canım arkadaşım

Son düzenleme:

Sizce kimin ismi silinirrr

Bence hiloşun silinirr

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce kimin ismi silinirrr

Bence hiloşun silinirr

ne bu şimdi??? arayı mı kızıştırmaya çalışıyorsun anlamadım... hiloşumuzunki de silinsin tabii ki de ayrıca bunu kimse bilemez nasip kısmet işi...

1 yılı aşkın süredir burdayım; ama ilk kez birinin benimle tartışma niyetinde olduğunu sezdim...

Son düzenleme:

Alıntıladığın yazımın neresinde bi tartışma konusu sezinledin anlamadım..

Sizce kimin ismi silinir dedim..
Altınada fikrimi söyledim..

Bunda ne var ? Yani ne yanlışlık var..
Bence anlamak istediğin gibi anlıyorsun..
Benim konuşma tarzım üslubum bu , şaka ile karışık söylüyorum ifademi de cümlenin sonuna koyuyorum..

Ha tartışacak olsam ; açık açık söylerim herşeyi.Evirip çevirmem..

Yanlış anlaşılır diye fikrimizide söyleyemiycez herhalde..
Neyse..

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısın yawrum bunada şükür... Allah herkeze sabır versin

her şey ortada şekerim, detay aramana gerek yok. herkesin özgürlüğü bir başkasının hakkı devreye girdiğinde sona erer hoşça kal...

Birşey olduğu yok canım..

Ufak bir yanlış anlaşılma oldu galba canım aranızda ama tabiki kırılıcak bir durum yok burda hepimiz dert ortağıyız böyle konularla birbirimizi kırmayalım diğmi...

Kızçelerrr yaa ben bakıyorum hiç Şirinyer Natoda askerlik yapan yokmu ya sadece benimkinimi gönderdiler oraya

İyi foça çıkmamış hıı yat kalk dua et , sıkı diyorlar orası için..

İyi foça çıkmamış hıı yat kalk dua et , sıkı diyorlar orası için..

Foçayı ben hep acemi birliği için duymuştum canım haklısın ama Nato olduğu için çokta rahat olucağını sanmıyorum yabancı askerler falanda olucak. ama hayırlısı tabiki belkide ben yanılıcam ve rahat bir askerlik geçiricek...

Ben sadece sıkı olduğunu duymuştum kuzum, fazla bilgim yok..
İnşallah en rahat şekilde yapıp gelir seninki ve hepsi..

kizlar beni de araniza alirmisiniz.. dün itibariyle bende Asker Yareniyim.. hic beklenmedik bi anda oldu hersey.. bu nasil acidir ya icim paramparca dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…