Bak birinci sezon hemen biter bir kaç saate..
Geri kalanını izle..
Ben günde iki bölüm izlediğim için iki haftada bitmişti..
Ama sen daha fazla izlerim dersen şimdiden başka yakala beni..
Yeni sezon ne zaman başlayacak bilmiyorum ama,dizinin başlangıçtaki müziğini bile şimdiden özledim hıı
Az kaldı be güzelim..
Ayrı kaldığın günleri sayma,kavuşacağın günleri say..
2 gün görebileceğim, evci olarak kaçıp geleceği için.. Yetmez ki bana :26: Gerçi bi ömür yanımda olsa, gene de yetmez.
Yanımda bile özlüyorken onu.. Ahh hasret bastı gene ya, susuyorum değiştirelim konuyu yoksa ben gene ağlamaya başlıycam
Hesna ablaaaa bugün seninnngününnn.Darısı başımızaa
Çabucakk gelsin ablacım, çok özledim :26:
Hesna abla,şuan ki heyecanını rabbim hepimize yaşatsın :)
hesna abla bi daha hiiiiç bu kadar ayrı kalmamanız dileklerimle gözün aydın darısı hepimizin başınaaaa çok mutlu oldum bittiğini görmek bi gün bizimde bu güne gelebilceğimizi hissetmemi sağladı .. güç verdi :) hayırlısı olsun tekrardannnn uyku yok bu gece sanaaaaaaaaaada eşinedeee :))
şafağım uzun benim valla ama hiç anlamadığım bi iş umarım biri çıkarda yarım kalmayız hehe :):)
2 gün görebileceğim, evci olarak kaçıp geleceği için.. Yetmez ki bana :26: Gerçi bi ömür yanımda olsa, gene de yetmez.
Yanımda bile özlüyorken onu.. Ahh hasret bastı gene ya, susuyorum değiştirelim konuyu yoksa ben gene ağlamaya başlıycam
hehehe ay senı mı kırcam baslayım
Ablam ben birini alırdım ama KK pro üyelik yokHem yapabilir miyim bilmiyorum
bebekkkk her ay evcı kacar kacar gelır sen dert etmeeee guzel canını uzmeee evcılerde oyleymısss bak gelır sureklı her ay sansınız var belkı sen kacarsın yanına bellı mı olur uzulme sen kıyamamm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kıyamam özlenmez mi zor hasretlik, allah kolaylık veriyor ama bir şekilde geçiyor gidiyor bak...
Bence bu moddan biran önce çıkmalısınnnn
Şükret göreceksin yine..
Hiç göremeyenler ne yapsın şişko !
Olsun canım yaparsın KK pro üyelik sadece mesajı olduğu gibi görmeni sağlıyor, normal üyelikte font bilgileri de oluyor yaparsın bir şekilde, az daha uğraşırsın o kadar ben sana anlatırım
Her gün girecen ama teftiş edecem kızların şafakları atılıyor mu diye
Bayanlar listeye yazılmak isteyen yok mu ? :44:
Ne listesi derseniz ; Tuğba'nın gelinlik ayakkabısının altına yazılacak bekar adayları listesidir
Eki Görüntüle 765712
Püsküllünüz geldiiiiii
Geçecek, biteceeeek ablam inşallaah
Aaaaa gözüm korktu be ablamVazgeçtim ben hiç demedim say birde giremezsem ne olur haliimm
Ben çıkıyorum kızlaaarrr askerim arıyooorÖpüldünüz
Püskülünden çekerim seni
Geçecek tabiii geçmeyen acı mı var
Korkmasın bee abartma yaparsın sadece benim uğraştığımdan eccük daha uğraşacaksın yapılmayacak bir şey değil
İyi geceler canım iyi konuşmalar
tut kolumdan çek ankaray beni
Bugün az kalsın ilk uçakla gelcektim inadına sırf inadına gelemezsin dedi bak gelirim dedim gece napcann dedi orda durdum misafirhane vardır orda kalırım dedm bende öyle diodm dedi
İlerleyen bölümlerde orda bi adama öyle bi uyuz olacaksın ki..
Benden söylemesi
İzle , izleyip izlemediğini kontrol edicem !
Tutem tutem çekem men seni
İnat uğruna görüşecektiniz işte ne güzel
hehehehe ayy valla kız arkadasım geldı eve onla dedıkodu yapmaktan daha 1 deyımde bu gece bıtırırım herhalde
mesleği olmaması demeyelim de işi olmaması diyelim canım, hoş şu an bir işi var zaten; ama ay sonunda çıkacak. o kadar da vahim değil yani... ayrıca bir işi olsa bile kazandığını hiç dokunmadan ailesine verecek bir yıl, iki ayı gitti on ayı kaldı. sonra bizim için biriktirecek inşallah. neyse tek talihsizlik o değil, dert çok...
tubik'im süpermiş canım yaa, düğün şafağın da azalıyor git gideesintoş sen beni hangi sraya yazarsan yaz; ama tubik'im sen ayakkabının silinebilecek bir yerine yaz lütfeeeennn
Evet tatlımmmm peş peşe geliyorlarrrr ikimizede çifte bayram
Sıkıyorumm bebeğimm evet az kaldıı çok azz merakla bekliyorumm
Bizim buluşmamızada az kaldıı hiloşumm hemen buluşalımm yaa azcık konuşalım dertleşelim inşallah esintoşumda gelirr
Süper olmuşşş tuğbacımmm yaaa Hadii bakalımm gün geçtikcee azalıyorrr düğününnnn
Esintoşum benide böyle en sonlara doğru yazabilirsinn bebeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?