Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehehe ay senı mı kırcam baslayım

Az kaldı be güzelim..
Ayrı kaldığın günleri sayma,kavuşacağın günleri say..

2 gün görebileceğim, evci olarak kaçıp geleceği için.. Yetmez ki bana :26: Gerçi bi ömür yanımda olsa, gene de yetmez.
Yanımda bile özlüyorken onu.. Ahh hasret bastı gene ya, susuyorum değiştirelim konuyu yoksa ben gene ağlamaya başlıycam

bebekkkk her ay evcı kacar kacar gelır sen dert etmeeee guzel canını uzmeee evcılerde oyleymısss bak gelır sureklı her ay sansınız var belkı sen kacarsın yanına bellı mı olur uzulme sen kıyamamm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hesna ablaaaa bugün seninnngününnn.Darısı başımızaa

Sağol canım Elbette darısı başınıza... gelecek bir gün gelecek

Çabucakk gelsin ablacım, çok özledim :26:

Kıyamam özlenmez mi zor hasretlik, allah kolaylık veriyor ama bir şekilde geçiyor gidiyor bak...

Hesna abla,şuan ki heyecanını rabbim hepimize yaşatsın :)

Amin canım hepiniz yaşayacaksınız zaten gün geceye kavuşacak, tan yeri sabaha

Teşekkürler tatlım Ama yarın da var daha doğan güneş diyeceğiz, pazartesi kavuşacağız, maalesef pazar gecemiz de var ayrı

şafağım uzun benim valla ama hiç anlamadığım bi iş umarım biri çıkarda yarım kalmayız hehe :):)

Anlayan biri çıkar merak etme canım yarım kalmazsınız olmadı ben yetişirim yaaa buraları bırakırmıyız

Bayanlar listeye yazılmak isteyen yok mu ? :44:

Ne listesi derseniz ; Tuğba'nın gelinlik ayakkabısının altına yazılacak bekar adayları listesidir

Eki Görüntüle 765712

Bence bu moddan biran önce çıkmalısınnnn
Şükret göreceksin yine..
Hiç göremeyenler ne yapsın şişko !

Ablam ben birini alırdım ama KK pro üyelik yok Hem yapabilir miyim bilmiyorum

Olsun canım yaparsın KK pro üyelik sadece mesajı olduğu gibi görmeni sağlıyor, normal üyelikte font bilgileri de oluyor yaparsın bir şekilde, az daha uğraşırsın o kadar ben sana anlatırım

Her gün girecen ama teftiş edecem kızların şafakları atılıyor mu diye

1 gün bile hasret kalsa özlüyor insan be canım :18:

Kıyamam özlenmez mi zor hasretlik, allah kolaylık veriyor ama bir şekilde geçiyor gidiyor bak...

Geçecek, biteceeeek ablam inşallaah

Bence bu moddan biran önce çıkmalısınnnn
Şükret göreceksin yine..
Hiç göremeyenler ne yapsın şişko !

Tabii şükrediyorum her zaman her koşulda.. O zaman benim şükrettiğimden bin fazla şükrü sen yapmalısın kuzum
Hem şöyle birşey var 1 gün görmesem bile özlerim sevdiceğimi..
Ha uzak, ha yakın insan göremedikten, kokusunu içine çekemedikten sonra pekte bi farkı yok ki :26:
Dayanabilsem, hiç gelmesini istemiycem geri kalan izni kullanmayalım dicem ama olmuyor işte..

Aaaaa gözüm korktu be ablam Vazgeçtim ben hiç demedim say birde giremezsem ne olur haliimm

Ben çıkıyorum kızlaaarrr askerim arıyooor Öpüldünüz

Püsküllünüz geldiiiiii

Püskülünden çekerim seni

Geçecek, biteceeeek ablam inşallaah

Aaaaa gözüm korktu be ablam Vazgeçtim ben hiç demedim say birde giremezsem ne olur haliimm
Ben çıkıyorum kızlaaarrr askerim arıyooor Öpüldünüz

Geçecek tabiii geçmeyen acı mı var

Korkmasın bee abartma yaparsın sadece benim uğraştığımdan eccük daha uğraşacaksın yapılmayacak bir şey değil

İyi geceler canım iyi konuşmalar

tut kolumdan çek ankaray beni

Bugün az kalsın ilk uçakla gelcektim inadına sırf inadına gelemezsin dedi bak gelirim dedim gece napcann dedi orda durdum misafirhane vardır orda kalırım dedm bende öyle diodm dedi

Çay önünü çağladım
İfah ifah ağladım
Dediler yârin gelir
Çifte kurban bağladım

Ağam yâr deyme bana
Paşam yâr deyme bana
Toyda vuruldum sana
Zati de vurgundum sana

[video=youtube;nmX5VemSE4A]http://www.youtube.com/watch?v=nmX5VemSE4A[/video]

Son düzenleme:

Tutem tutem çekem men seni

İnat uğruna görüşecektiniz işte ne güzel

İlerleyen bölümlerde orda bi adama öyle bi uyuz olacaksın ki..
Benden söylemesi
İzle , izleyip izlemediğini kontrol edicem !

hehehehe ayy valla kız arkadasım geldı eve onla dedıkodu yapmaktan daha 1 deyımde bu gece bıtırırım herhalde

hehehehe ayy valla kız arkadasım geldı eve onla dedıkodu yapmaktan daha 1 deyımde bu gece bıtırırım herhalde

Sizde o çene varken biraz zor Ezgi

Artık önümüzdeki sezona,sen daha yeni başlarsın..

Google daha yeni yeni yazarsın The walking dead izle diye..

emin ol kuzum hepinizi büyük bir zevkle yazacağım

saol kuzucum, inş darısı en kısa zamanda sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…