Allah kavuştursun tatlımm yerinde rahat huzurlu olsn da senin de için rahat olur geçer gider inşallahh
Yaptırın yavrum yaptırın batsınlar
Bizimde bütün mutfak eşyaları ve yatak odası bize ait işte yavaş yavaş tamamlıyoruz mutfak eşyalarını çok şükür ama alıyorsun alıyorsun bitmiyor yavrum yavaş yavaş başla sende
Tatlım işim erken biterse 5.30 da çıkarım 6 da orda olurum bitmezse 6da çıkıp 6.30 daa orda olurum bebeğimm
Bencede vakit geçmesi için birazcık gezeriz sonrada ne yiceksek oraya gidip oturlalımki yer kalmazsa ortada kalmıyorum sonra
Evet canımm en başı o tabiki rahatı önemli Allah yardımcısı olsun artık..İçeriye girdiğinden beri konuşamadık bugün hiç yarın ararım artık dedi zaten..Ama bu sefer ilki gibi panik değilim sanki bişeyleri bilip de gittiği için biraz daha rahat içim bütün askerlik böyle geçip gitsin inşşş..
Sen nasılsın hilalciğimm..Nasıl gidiyo söz hazırlıkları :)
fikir isdedık herhalde Yorum yapmana gerek yokdu komutanım
Hesnacım şafak 1 ...Şimdiden gözün aydın canım benim uzun zaman olamıyıcaksın sanırım eşinle bol bol hasret giderirsiniz Tabloyu şafağı uzun olan kızlardan birine mi devretsen acaba gelenek devam etse
Tamam ablacımm merak etmeye sizinle paylaşmicamda kiminle paylaşıcamm zatii
Yaa ablam çok üzüldüm ya bu kadar da olmazki. Sen nasıl orucu bahane edebilirsin yumruk sallamak hakaret etmekte neymişşş ya.. Alay komutanına falan şikyet edemiyorlarmı abla? Bence bu komutanların yaptığı kıskançlık gelen gidiyor gelen gidiyor ama onlar gidemiyor ya ondan yapıyorlar aman sanki biz dedik komutan olun diye olmasalarmış yazık günah askerlerin ne günahı varr
Üzüllme ablacım sağsalim şu 2 günüde atlatın hayırlısıyla p.tesi yanında artık eşinn
Ay ne de guzel yazmissin Hesnoss masallah pek tatlisinizz cok onemli yazili anilar gercektenn..ve haklısın zorluklari beraber asi ca daha bi anlamli her sey..
Bizm de bi kitabimiz var zaferimle ben hazirlamistim başta dogumgunu icn bazen gunlugumden alintilar bazen mesajları bazn soyledikleri sarkilar biletler fotolar her sey var kitapta..askerde ondaydi boraz da o yazdi..simdi de evde saklayamam dedi geri bana verdi evlenince beraber bakariz dedi sen doldur ama kalani da dedi geldigi gunleri de yazdm..yazili anilar super oluyorrr..
Hesnoş ne kadar içten bir yazı olmuş ,yüreğine sağlık ...Dediklerin çok doğru ...
Allah mutluluğunuzu daim etsinnn
Bitti valla sonunda bitti Hesnoşşş gözün aydın ...
hesnoşum gözün aydın şimdidenbu gece 00.00'da 1 olacak di mi :44: yani pazartesi burda eşin...
bu arada canım şafak panosu'nu kime emanet edeceksin
Hesnoş ablam okurken içim cız etti. :26: Gece yarısından sonra ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ!
Rabbim bi daha ayrı düşürmesin ablacım, sen alıyorsun eşini hüryaren oluyorsun ve sıraya bize bırakıyorsun
ben çıkıyorum canlaryapılcak işlerim edilcek ibadetlerim var... minnak hesnoş'un depük gecesi bugün mü şimdi ben bilemedim yav :44:
Kuzum benim teşekkür ederimEvet yarın da geçsin gerisi kolay inşallah
Sıra size hızlaaaa gelecek, bak gör demedi deme
Çabucakk gelsin ablacım, çok özledim :26:
Canlar napıyosunuzz..Nasılsınzz
Gitti benimkisi dün gitti..Sabahtan 1 saat gittim evlerine oturduk birlikte sonra vedalaştık falan filan sarılamadım pek kardeşi yanımızdaydı ben çıkarken..Sonra 6 da çıktı yola bu sabah ta vardı Tokat a...Şimdide son konuşmamızı yaptık ve gittii artıık bundan sonrası geçicek gidicek inşallahh içimi ferah tutuyotum
Ezgicim ..
Pretty 'i bence boşuna izleme .
Ben birkaç bölümüne bakmıştım fakat hiç sarmadı..
'A' diye biri var, sürekli kızlara mesaj yollayıp duruyo..
Vampir günlüklerinin 4.sezonuna kadar izledim.
Ah ordaki klausa bayılıyorum..
Sırf klausun aksanını sevdiğimden Ben Hur diye dizeye başladım..
Onun birinci sezonu daha yeni yeni oynuyor..
Sabrın varsa izle derim..
Game Of 'a gelince , bunu askerimin tavsiye üzerine izliyorum.
Yani onunla birlikteyken bakıyorum.
Savaş , taht kavgalarını konu alan dizileri pek sevmem
The walking Dead,bunu da askerimle izliyorum..
Tüm sezonu bitirdim,yeni sezonun gelmesini dört gözle bekliyorum..
Dexter'a başlamaya niyetlendim ama bu aralar kitap okumaya sardım..
Askerimin yanından dönerken bir kitap aldım 3 günde bitirdim.Şimdi askerim bir kitap almış benim için.Onu okumamı istiyor..
Onun gelmesini bekliyorum..
Dizilerimin yeni sezonları çıkana kadar kitaplarla takılacağım.. :)
Bende özledim bende
[video=youtube;zo7OjqY5EiM]http://www.youtube.com/watch?v=zo7OjqY5EiM[/video]
hehehe bebegımm bende oyle işte dexter falan bitti zaten fringe izleyebilirsin değişik o da ben baya izliyorum evet pretty baydı zaten gossıp gırl modunda sacma bı dızı olmus bende genelde savas yada bılımkurgu fantastık falan ızledıgımden vampır gunluklerı falan sardı baya frınge falanda oyleydı anladım hayatım walkıng dead bende basladım bı donem sonra bıraktım kacta kaldım hatırlamıyorumda aman evde zaman gecıyo ya 40 dk bı bolum hemen hemen ortalama dızılerın bı bakıyorum aksamı yapmısım..
Gelelim şafak tablosu olayına... Kızlar epeydir ben de bunu düşünüyordum, isteyen olacak mı diyeSorun değil elbette ben de yaparım ama gelenek bozulmasın şafağı uzun olan bir arkadaş devralsın bence....
Pano yapılırken hep alıntılayarak yapacaksınız, ama KK pro üyesi olmayınca bütün font bilgileri de gözüküyor alıntıda, o yüzden biraz zorlaşıyor üzerinde düzenleme yapmak, azıcık zorlanacaksınız ama yaparsınız sorun olmazİsterseniz her iki panoyu bir kişiye devredebilirim ya da birini bir kişiye diğerini de başka bir kişiye de verebilirim... Benlen iletişin
Bence ne yap ne et yürüyen ölüleri baştan bi izle..
Gerçekten çok sarıyor..
Birinci bölümün bölümleri kısa sürüyor..
İkinci sezon biraz durağan geçiyor ama 2.sezondan sonrası bomba gibi Ezgi..
İzle gel , yeni sezona birlikte girelimmmmmmmmmmmmmm
Gossıp girlu bi kere olsun bakmadım.
Bi prettyye niyetlendim onda da A amma sıktı be
Çok özledim! :26:
Hele de bakışlarına hasret kaldım en çokta.. 46.gün bugün onu görmeyeli sanki aylardır görmüyorum
Gelelim şafak tablosu olayına... Kızlar epeydir ben de bunu düşünüyordum, isteyen olacak mı diyeSorun değil elbette ben de yaparım ama gelenek bozulmasın şafağı uzun olan bir arkadaş devralsın bence....
Pano yapılırken hep alıntılayarak yapacaksınız, ama KK pro üyesi olmayınca bütün font bilgileri de gözüküyor alıntıda, o yüzden biraz zorlaşıyor üzerinde düzenleme yapmak, azıcık zorlanacaksınız ama yaparsınız sorun olmazİsterseniz her iki panoyu bir kişiye devredebilirim ya da birini bir kişiye diğerini de başka bir kişiye de verebilirim... Benlen iletişin
hehehe su vampırınde 3 sezona gectımde ılerlemıyo suan konu yavasladı ondan ızlemedım baska dızılere baslamaya calısıyrum hep dur o zaman walkıng dead baslıyım ben ama sana yetısemem kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?