Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah kavuştursun tatlımm yerinde rahat huzurlu olsn da senin de için rahat olur geçer gider inşallahh

Evet canımm en başı o tabiki rahatı önemli Allah yardımcısı olsun artık..İçeriye girdiğinden beri konuşamadık bugün hiç yarın ararım artık dedi zaten..Ama bu sefer ilki gibi panik değilim sanki bişeyleri bilip de gittiği için biraz daha rahat içim bütün askerlik böyle geçip gitsin inşşş..

Sen nasılsın hilalciğimm..Nasıl gidiyo söz hazırlıkları :)

Valla bende henüz tık yok benm ailede de tık yok, ben alsam bile noluyo kızım sana derler, dedm ya ben anca düğün tarihi belli olduktan sonra Antalya'ya gidip alırım yani..al al bitmez tabi yaa doğru yanii

Tamamdır canikomm ben de 6 buçuğa geliyorum genelde sahilden geldiğim için vınnnn o zaman eve uğramam ben de direk çarşıda buluşuruzz Dediğin gibi yaparız tatlışımm..

Hemen arayamayabilir canım artık gerisi sabır yani başka çare yokk..amin inşallah hemen biter tatlımm..

Ben iyiyim canım yaa..ders çalışıyorum tez hazırlıyorum bu ara..arada da geziyorum napim, iş güçten zaman kalınca..
Söz hazırlığı mı henüz yok valla bi hazırlık ya telaş etmeyn bak beni bayramdan sonra bakacaz o işleree

fikir isdedık herhalde Yorum yapmana gerek yokdu komutanım

Canım komutan olamadık ama askerim çavuş Gerçekten o ne zaman gider muhabbetini askerlik şubesi karar veriyo bizim şansımıza mesela 1.devre çıktı kimisi ikinciye kaldı tamamen askeriyeye bağlı en sağlam kaynak orası o konuda...ama nasıl dayancam nasıl geçicek dersen gel burda her türlü psikolojik destek mevcut zaman zaman hepimiz depresyona giriyoruz zaman zaman çok neşeli ama hep tam destek eğer kırdısam da kusura bakma

Evet canım çok çok çok az kaldı gelmesine Allahıma bin şükür, uzun muhabbete gelemem ilk zamanlar ama arada gelirim hal hatır sormaya canım

Öyle canım komutanların hepsi böyle işte, o bölükte en üst olarak bölük komutanına şikayet edebilir o da o komutan yani adamı kendisine şikayet edemez ki Okul komutanı da böyle şeyler için rahatsız edilmez kurtulsun başka bir şey istemiyorum

Teşekkür ederim Hiloşum...
Evet güzel oluyor ama arada bir hasretlik olunca kötü oluyor işte böyle, etkileniyorsun

Hesnoş ne kadar içten bir yazı olmuş ,yüreğine sağlık ...Dediklerin çok doğru ...

Allah mutluluğunuzu daim etsinnn

Teşekkürler tatlım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah...

Bitti valla sonunda bitti Hesnoşşş gözün aydın ...

Bitti bitti yarın doğan güneş diyoruz yaşasıııın

hesnoşum gözün aydın şimdiden bu gece 00.00'da 1 olacak di mi :44: yani pazartesi burda eşin...
bu arada canım şafak panosu'nu kime emanet edeceksin

Yok canım gece doğan güneş diyoruz yarın doğan güneşle geçecek, pazartesi de çıkacak, askeriye de öyle oluyormuş

Kuzum benim teşekkür ederim Evet yarın da geçsin gerisi kolay inşallah

Sıra size hızlaaaa gelecek, bak gör demedi deme

ben çıkıyorum canlar yapılcak işlerim edilcek ibadetlerim var... minnak hesnoş'un depük gecesi bugün mü şimdi ben bilemedim yav :44:

Bugün değil yarın Nilüşüm

Ezgicim ..

Pretty 'i bence boşuna izleme .
Ben birkaç bölümüne bakmıştım fakat hiç sarmadı..

'A' diye biri var, sürekli kızlara mesaj yollayıp duruyo..

Vampir günlüklerinin 4.sezonuna kadar izledim.
Ah ordaki klausa bayılıyorum..

Sırf klausun aksanını sevdiğimden Ben Hur diye dizeye başladım..
Onun birinci sezonu daha yeni yeni oynuyor..
Sabrın varsa izle derim..

Game Of 'a gelince , bunu askerimin tavsiye üzerine izliyorum.
Yani onunla birlikteyken bakıyorum.
Savaş , taht kavgalarını konu alan dizileri pek sevmem

The walking Dead,bunu da askerimle izliyorum..
Tüm sezonu bitirdim,yeni sezonun gelmesini dört gözle bekliyorum..

Dexter'a başlamaya niyetlendim ama bu aralar kitap okumaya sardım..
Askerimin yanından dönerken bir kitap aldım 3 günde bitirdim.Şimdi askerim bir kitap almış benim için.Onu okumamı istiyor..
Onun gelmesini bekliyorum..

Dizilerimin yeni sezonları çıkana kadar kitaplarla takılacağım.. :)

allah kavustursun canımmm.. benımkıde dun gıtmıstı ızındemıydı senınkısıde

hehehe bebegımm bende oyle işte dexter falan bitti zaten fringe izleyebilirsin değişik o da ben baya izliyorum evet pretty baydı zaten gossıp gırl modunda sacma bı dızı olmus bende genelde savas yada bılımkurgu fantastık falan ızledıgımden vampır gunluklerı falan sardı baya frınge falanda oyleydı anladım hayatım walkıng dead bende basladım bı donem sonra bıraktım kacta kaldım hatırlamıyorumda aman evde zaman gecıyo ya 40 dk bı bolum hemen hemen ortalama dızılerın bı bakıyorum aksamı yapmısım..

Bende özledim bende
[video=youtube;zo7OjqY5EiM]http://www.youtube.com/watch?v=zo7OjqY5EiM[/video]

Çok özledim! :26:
Hele de bakışlarına hasret kaldım en çokta.. 46.gün bugün onu görmeyeli sanki aylardır görmüyorum

Gelelim şafak tablosu olayına... Kızlar epeydir ben de bunu düşünüyordum, isteyen olacak mı diye Sorun değil elbette ben de yaparım ama gelenek bozulmasın şafağı uzun olan bir arkadaş devralsın bence....

Pano yapılırken hep alıntılayarak yapacaksınız, ama KK pro üyesi olmayınca bütün font bilgileri de gözüküyor alıntıda, o yüzden biraz zorlaşıyor üzerinde düzenleme yapmak, azıcık zorlanacaksınız ama yaparsınız sorun olmaz İsterseniz her iki panoyu bir kişiye devredebilirim ya da birini bir kişiye diğerini de başka bir kişiye de verebilirim... Benlen iletişin

hesna abla bi daha hiiiiç bu kadar ayrı kalmamanız dileklerimle gözün aydın darısı hepimizin başınaaaa çok mutlu oldum bittiğini görmek bi gün bizimde bu güne gelebilceğimizi hissetmemi sağladı .. güç verdi :) hayırlısı olsun tekrardannnn uyku yok bu gece sanaaaaaaaaaada eşinedeee :))

Bence ne yap ne et yürüyen ölüleri baştan bi izle..
Gerçekten çok sarıyor..
Birinci bölümün bölümleri kısa sürüyor..

İkinci sezon biraz durağan geçiyor ama 2.sezondan sonrası bomba gibi Ezgi..
İzle gel , yeni sezona birlikte girelimmmmmmmmmmmmmm

Gossıp girlu bi kere olsun bakmadım.
Bi prettyye niyetlendim onda da A amma sıktı be

şafağım uzun benim valla ama hiç anlamadığım bi iş umarım biri çıkarda yarım kalmayız hehe :):)

hehehe su vampırınde 3 sezona gectımde ılerlemıyo suan konu yavasladı ondan ızlemedım baska dızılere baslamaya calısıyrum hep dur o zaman walkıng dead baslıyım ben ama sana yetısemem kııı

Ablam ben birini alırdım ama KK pro üyelik yok Hem yapabilir miyim bilmiyorum

hehehe su vampırınde 3 sezona gectımde ılerlemıyo suan konu yavasladı ondan ızlemedım baska dızılere baslamaya calısıyrum hep dur o zaman walkıng dead baslıyım ben ama sana yetısemem kııı

Bak birinci sezon hemen biter bir kaç saate..
Geri kalanını izle..
Ben günde iki bölüm izlediğim için iki haftada bitmişti..

Ama sen daha fazla izlerim dersen şimdiden başka yakala beni..
Yeni sezon ne zaman başlayacak bilmiyorum ama,dizinin başlangıçtaki müziğini bile şimdiden özledim hıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…