Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olur mu güzellik niye öyle diosun biri sendeydi biri bende ben direkt ikimize hayrlı bi iş olsun diye diledim

aynen ben gitmicem en azından =)

olur mu güzellik niye öyle diosun biri sendeydi biri bende ben direkt ikimize hayrlı bi iş olsun diye diledim

aynen ben gitmicem en azından =)

ayy sağ ol canım bi de o var di mi, çok iyi oldu çok bu arada iyileşmiş askerin tekrar geçmiş olsun...

ben çıkıyorum canlar yapılcak işlerim edilcek ibadetlerim var... minnak hesnoş'un depük gecesi bugün mü şimdi ben bilemedim yav :44:

Hahahaha bencede tatlımm batır erkek tarafını ama bazıların adetinde o yok artık meselageçen gün anlamın kv desine gittik iftara ablama orda bayram hediyesini verdi çok düşündüm ne alsam diye ihtiyacı bişey olsun dedim dedi yatak örtüsü almış başka bişey alıcaklarmı şuan bilmiyorum
Gerçi ablamın d.günüde2 ağustos eniştem onda da batacak ikisi birbirine çok yakın oldu
Bu arada hiloşum p.tesi seninle bi kaç dükkana girerik değilmi ablama d.günü hediyesi converse alcam da bi bakınsak iyi olur
Ohh ne güzel düşünmüşün hatun oda doğkend, el yazılarınzla daha güzel olurlarr

ŞAFAK BUGÜN BİR

BİR GÜN GELECEK, BİR GÜN KALACAK DEMİŞTİK

ADANA' YA SELAM, YOL BURADA BİTER

Veee Şafak saymaca da biter...

Abla herkes sormuş şafak panosunu kime teslim edicen die daha dün gibi hatırlıyorum senin teslim aldığını zaman gerçektende çabuk geçmiş
Kim ister bilemem ama bence esintoşta güzel yapar

Hahhayat süperler yaa

[video=youtube;crOemV5NmDE]http://www.youtube.com/watch?v=crOemV5NmDE&hd=1[/video]

Darısı başıma..
Benimde çarşılarımız hiç olmasada sürekli yan yana olabilsek keşke ah ah..

Şimdi senin ki harıl harıl çalışıcak tabi.
Evlilik yakın nede olsa...

Biz sürekli yanyana değiliz ki yavrum ayrı şehirlerdeyiz..ha eğer siz askerlik btince öyle olcaksanız süper tabi

Eh evlilik yakın diyelim yakınlaşsın biraz daha annem bile yaza evlilik olabilir fikrini pek benimseyemiyor..ama ben artık bu belirsiz hayattan sıkılıyorumm..

Batıracammm.. ama sadece bayram hediyesi ya belki ondandır yavrum ne bilim yani alışverişi hep erkek tarafı yapar valla bizde böyle ev eşyalarından bir kısmı kız tarafının sadece.. ya zaten illa ki bizden de çıkacak bir şeyler ama alışveriş kısmı eğlenceli

Senin enişte fena batacak desene

Tabi ki gezeriz canikom ayıp ettn sen kaç gibi Bakırköyde oluyorsun iş dönüşü, iftar öncesi dolaşmak daha mantıklı yani bence hem vakit geçer

Canlar napıyosunuzz..Nasılsınzz

Gitti benimkisi dün gitti..Sabahtan 1 saat gittim evlerine oturduk birlikte sonra vedalaştık falan filan sarılamadım pek kardeşi yanımızdaydı ben çıkarken..Sonra 6 da çıktı yola bu sabah ta vardı Tokat a...Şimdide son konuşmamızı yaptık ve gittii artıık bundan sonrası geçicek gidicek inşallahh içimi ferah tutuyotum

Allah kavuştursun tatlımm yerinde rahat huzurlu olsn da senin de için rahat olur geçer gider inşallahh

Yaptırın yavrum yaptırın batsınlar
Bizimde bütün mutfak eşyaları ve yatak odası bize ait işte yavaş yavaş tamamlıyoruz mutfak eşyalarını çok şükür ama alıyorsun alıyorsun bitmiyor yavrum yavaş yavaş başla sende
Tatlım işim erken biterse 5.30 da çıkarım 6 da orda olurum bitmezse 6da çıkıp 6.30 daa orda olurum bebeğimm
Bencede vakit geçmesi için birazcık gezeriz sonrada ne yiceksek oraya gidip oturlalımki yer kalmazsa ortada kalmıyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…