inşallah canım sağ selamet ne güzel bayramı ortasından sonundan yakalayacaksınız, iyi oldu ya bu mehtap azcık nefes alacaksınız
amin canım hayırlı haberler bizim olsungerçi rüya gören için yorumlanır, sen güzel haberler al hele de ben rüyana ortak çıkmayım
olur mu güzellik niye öyle diosun biri sendeydi biri bende ben direkt ikimize hayrlı bi iş olsun diye diledim
aynen ben gitmicem en azından =)
ayy sağ ol canımbi de o var di mi, çok iyi oldu çok bu arada iyileşmiş askerin tekrar geçmiş olsun...
buralara geldi yani, hoş gelmişsen izmir'de misin?
evett ben ızmırdeyım buralar derken sen ankara mı yakınları mı :):)
ankara'dayım canımbenim sevdiceğim izmir'de ben ankara'dayım, sizde de tam tersi... değişsek mi napsak
aaa ınanmıyorum bencede sen gel bıze ben sıze degıstırelım yerlerımızı :))
Hahahaha bencede tatlımm batır erkek tarafını
Aynen aynennn hahahahah
ama var ya şu alışveriş olaylarını da iple çekiyorum bahaneyle bir sürü şey alıncak bana hehehe çok severm ya ben alışverişi hep beni batırıyo biraz da erkek tarafını batırsn e mii
He ya kitap çok güzel ciddenn yeni fotolarımızdan da çıkarıp koycam ilk fırsatta meselaa..okuyunca süper oluyo, şimdiden kitap gibi zatn hem bizim el yazılarımızla daha bi güzell
ŞAFAK BUGÜN BİR
BİR GÜN GELECEK, BİR GÜN KALACAK DEMİŞTİK
ADANA' YA SELAM, YOL BURADA BİTER
tamam canım
ben çıkıyorum canlaryapılcak işlerim edilcek ibadetlerim var... minnak hesnoş'un depük gecesi bugün mü şimdi ben bilemedim yav :44:
Hahhayat süperler yaa
[video=youtube;crOemV5NmDE]http://www.youtube.com/watch?v=crOemV5NmDE&hd=1[/video]
Darısı başıma..
Benimde çarşılarımız hiç olmasada sürekli yan yana olabilsek keşke ah ah..
Şimdi senin ki harıl harıl çalışıcak tabi.
Evlilik yakın nede olsa...
Hahahaha bencede tatlımm batır erkek tarafınıama bazıların adetinde o yok artık meselageçen gün anlamın kv desine gittik iftara ablama orda bayram hediyesini verdi çok düşündüm ne alsam diye ihtiyacı bişey olsun dedim dedi yatak örtüsü almış başka bişey alıcaklarmı şuan bilmiyorum
Gerçi ablamın d.günüde2 ağustos eniştem onda da batacak ikisi birbirine çok yakın oldu
Bu arada hiloşum p.tesi seninle bi kaç dükkana girerik değilmi ablama d.günü hediyesi converse alcam da bi bakınsak iyi olur
Ohh ne güzel düşünmüşün hatun oda doğkend, el yazılarınzla daha güzel olurlarr
Bunu biz nerden bilebilcez askerlik şubesi değil burası gidip ordan öğrencek napması gerektiğini ...kaldı ki daha 93/3 ve 93/4 ler gidicek ...
yanii normal olarak :) Gidip sorsun bence korkusuzz :)
Canlar napıyosunuzz..Nasılsınzz
Gitti benimkisi dün gitti..Sabahtan 1 saat gittim evlerine oturduk birlikte sonra vedalaştık falan filan sarılamadım pek kardeşi yanımızdaydı ben çıkarken..Sonra 6 da çıktı yola bu sabah ta vardı Tokat a...Şimdide son konuşmamızı yaptık ve gittii artıık bundan sonrası geçicek gidicek inşallahh içimi ferah tutuyotum
Batıracammm.. ama sadece bayram hediyesi ya belki ondandır yavrum ne bilim yani alışverişi hep erkek tarafı yapar valla bizde böyleev eşyalarından bir kısmı kız tarafının sadece.. ya zaten illa ki bizden de çıkacak bir şeyler ama alışveriş kısmı eğlenceli
Senin enişte fena batacak desene
Tabi ki gezeriz canikom ayıp ettn sen kaç gibi Bakırköyde oluyorsun iş dönüşü, iftar öncesi dolaşmak daha mantıklı yani bence hem vakit geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?