Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
His gözün aydın şafak bitmiş hürgeneral olmuşsunuz. Allah birdaha hiç ayırmaz dilerim ki sizi.

Darısıda bize inşallah. Bozulmamış bir 6 ay duruyor bizim daha :)

Teşekkür ederim afterım

Olsun başlasın bir an evvel bitecektir canım 6 ay ne ki

Ayyy canım benim teşekkür ederim erkenden depüklediniz beni mutlu oldum valla, yarın gecemiz de var sabahına kavuşuyoruz inşallah

Sizlere de gelecek bu depükler en kısa zamanda

Kızlar nasılsınız parti yokmu yaa hesna abla için

Yarın canım parti

Sen sağ salim kavuşta ablacım sıra bizlerede gelecek inşallah biran önce bizide depüklesinler

ayyy gece gece cok guzel geldı valla sagol

Aşkımı özledim canım bugün internette görüpte dokunamamak üzdü beni mouse okuyla sevdim yüzünü

Kıyamam kuzum yaaa Üzülme bak en azından görebilmişsiniz birbirinizi

Biz hiç eşimle askerlik sürecinde görüntülü konuşmadık, hep telefondan iletişim kurduk, çok zordu ama bak geçiyor geçecek

[video=youtube;6AEj0_0gWAQ]http://www.youtube.com/watch?v=6AEj0_0gWAQ[/video]

Hepimize nasip olsun böyle çok güzeller kıskandm ben

tam 2 hafta sonra dövselerde durmam ben izmirdeeee ankara yocusu kalmasın 11ne bilet aldım

aaa neden ki konşmadnız kameradan ?

Onada şükür zaten ablacım komutandan zorla izin aldı anlatmıştım dün sana beni gördü yemek yedi geri döndü yorgunluktan yüzü solmuş sırf ben üzülmeyeyim diye bana şebeklik yapıyor Allahım hepsini korusun ablacım.İyi dayanmışsın valla ablacım helal sana kavuşuyorsun sonunda Allahım sağ salim kovuşmanı nasip etsin.

tam 2 hafta sonra dövselerde durmam ben izmirdeeee ankara yocusu kalmasın 11ne bilet aldım

Kuzum valla askerin çok şanslı kıymetini bilsin ...bilmiosada gelsin burayı okusun kimimiz uzak diye gidemiyo kimimiz maddi açıdan kimimiz aile yüzünden gidemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…