His gözün aydın şafak bitmiş hürgeneral olmuşsunuz.Allah birdaha hiç ayırmaz dilerim ki sizi.
Darısıda bize inşallah. Bozulmamış bir 6 ay duruyor bizim daha :)
Kızlar nasılsınız parti yokmu yaa hesna abla için
Sen sağ salim kavuşta ablacım sıra bizlerede gelecek inşallah biran önce bizide depüklesinlerTeşekkür ederim afterım
Olsun başlasın bir an evvel bitecektir canım 6 ay ne ki
Ayyy canım benim teşekkür ederim erkenden depüklediniz beni mutlu oldum valla, yarın gecemiz de var sabahına kavuşuyoruz inşallah
Sizlere de gelecek bu depükler en kısa zamanda
Yarın canım parti
Canım sıkkındı murat boz iyi geldi begüş teşekkürler paylaşım içinMurat Boz'a teşekkür ediyorum askerliğin özetini yapmış benim için
Canım sıkkındı murat boz iyi geldi begüş teşekkürler paylaşım için
[video=youtube;AdsMG94ee2Y]http://www.youtube.com/watch?v=AdsMG94ee2Y[/video]
Çok oldu beni terk edeli huzur
Hayatımın renkleri soldu
Günleri sayacak dermanım yok ama
Galiba bir yıl oldu
Kimileri bu ayrılığı hayra yordu
Bilemezler ne kadar zordu
Gittiğin gün benim için hayat
İnan tamamen durdu
Yeri göğü inletsem sesimi duyar mısın
Gel gözlerim tekrar açılsın
Ruhuma çiçekler saçılsın
Bekliyorum dönmez diyorlar
Hadi dön aşkım hepsi yanılsın
Gel aşk bizimle anılsın
Kaderimiz tekrardan yazılsın
Başlarız kaldığımız yerden
Sen benim soyadımsın
Sen sağ salim kavuşta ablacım sıra bizlerede gelecek inşallah biran önce bizide depüklesinler
Aşkımı özledim canım bugün internette görüpte dokunamamak üzdü beni mouse okuyla sevdim yüzününe demek çok güzel bir şarkıymş ya biliodm ama unutmşm ...
Hayırdır cnm neyin var
ayyy gece gece cok guzel geldı valla sagol
Ay güzel dileklerin için teşekkürler ablacım inşallah herkes birgün muradı ererTabii sizleri de depükleyeceğiz hatta kına gecesi de yaparız sizlere, askerlerinize kavuşun da evlenin bir an evvel
Aşkımı özledim canım bugün internette görüpte dokunamamak üzdü beni mouse okuyla sevdim yüzünü
Murat Bozcuğum döktürmüş yaa sözleri ne kadar anlamlı tam bizim ruh halimize göre
Tek avuntumuz o zaten canım bugün askerim diyor sen gelirsen ben izne gelmem dayanabildiğimiz kadar dayanırızCanım bak sende bayramda görceksin bu bayram bizim 93/1 e iyi gelcek ...
Aşkımı özledim canım bugün internette görüpte dokunamamak üzdü beni mouse okuyla sevdim yüzünü
Kıyamam kuzum yaaaÜzülme bak en azından görebilmişsiniz birbirinizi
Biz hiç eşimle askerlik sürecinde görüntülü konuşmadık, hep telefondan iletişim kurduk, çok zordu ama bak geçiyor geçecek
Onada şükür zaten ablacım komutandan zorla izin aldı anlatmıştım dün sana beni gördü yemek yedi geri döndü yorgunluktan yüzü solmuş sırf ben üzülmeyeyim diye bana şebeklik yapıyor Allahım hepsini korusun ablacım.İyi dayanmışsın valla ablacım helal sana kavuşuyorsun sonunda Allahım sağ salim kovuşmanı nasip etsin.Kıyamam kuzum yaaaÜzülme bak en azından görebilmişsiniz birbirinizi
Biz hiç eşimle askerlik sürecinde görüntülü konuşmadık, hep telefondan iletişim kurduk, çok zordu ama bak geçiyor geçecek
tam 2 hafta sonra dövselerde durmam ben izmirdeeee ankara yocusu kalmasın 11ne bilet aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?