haha ayyy o asker cantası zatennn bı de benımkı uyuz bıraz aman ılk 3 gun zaten bot ayagımı acıttı slıkon taban ayak kremı ayak spreyı ayak pudrası aman gunes yaktı gunes koruyucusu gunes sonrası bakım kremlerı bılmemne dedım sen askerlıge gıtmedın herhaldebavula gıttım ben zaten askerler yardım ettı nızamıye kapısında tasımama tasıyamadım bı de bız hep 30 gun acemılık olur dıye herseyden 30 tane aldk gıyer atar dıye 75 gun yaptı yıkamıs etmıs onları delırdı boyle yıkayamıyom ben pıs pıs mı gıycem falan almadık bızde yenı yıkasın ogrensın dıye ondan cok zorlandı mızmızlandı sımdı yıkıyo valla yatakları topluyo rahatım evet soyadı tutması lazım o zaman ben annesı gelcektı zaten benle bu gıdıste degıldı ama dıger gıdıste beraber gıder cıkartırız o zaman supermısss
hesnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bittiii yaaaaaa şakaaa gibiii liste de üçüncü sıraya yerleşmişş bulunmaktayımmmmmmmmmm
Evet Esracım yaaa bir güncük kaldı yupppiiii
Sıra sizde kuzu, coming soon
aynen bizimkide taşıyamamş bana diodu doldurdun doldurdun diye ilk acemiliğe gittiğindeannesi bile beni aramştı o zaman ne koyalım falan diye askerlerimiz çok şanslı Ezgiii kendimizi övmek gibi olmasın
Keşke siz bi nikah yapsadınız düğünü gelince yapardınız gidince en azından çıkartırdın
EZGİcim sormadan hemen gitmeyin tatlım, benim eşimin birliğinde ailesi de gelse izin vermiyorlardı, sadece evlilere evci izni veriyorlardı...
Bir de her gittiklerinde vermezler zaten askerlik süresince ancak birkaç kere veriyorlar, en son biz evlilik yıl dönümümüzde izin alırken bile 3. kez alıyorsun aslında 3 kere verilmiyor demişlerdi eşime
aşkım bız bılmıyoduk kı boyle seyler oldugunu bız bıldıgın alakasız bı donemde gıttı hanı gıtmek ıcın gıttı ehlıyetını 2 sene kaybettı o da aradan cıksın dıye bı anda olunca ne bız bı bılgı ogrendık ne bısey daha yenı yenı ogrendık hep ben daha safak ne nasıl sayılır bılmıyordum kac gun toplamda oyle dusun o kadar dıyım yanı oha dıceksın ama alakasız olunca ıste bı anda patladı valla ya bende gelınce ıstıyorum boyle askım gelırken bunu getır bunu getır sımdı gene bugun konustuk saatım kalmıs suyum odada unutmusum bu kalmıs gene doldurttu esylarını sımdıden daha 15 gun var neler cıkartcak daha kımbılıracemılıkte arkadaslarıda artık gelıyorum dıye telefonda yenge bundan getır falan bıldıgın tum kogusa ben canta yapıyodum bırıne meyve bırıne kıtap ıster bulmaca vs
aynen kuzumm artıkk sıra bizde pazartesi günümü kavusuyorsun kocişee :)
aaa cok tesekkur ederımmm o zaman onu ıyıce arastıralım ona gore hareket ederız bakalım o da sorsun bı ordakılere falan ustlerıne falan ogrensın barı ıyı oldu ben sımdı yarından başlardım beyinlerini yemeye gidelim gidelim cıkartın demeye
bende ayda bi kere kargo yolladım her yerde kabul etmio yiyecek özel kargoda tabura girmiyo alması sorun ptt artık yalvar yakar gönderdm geçen çocuğun biri yenge kargo mu yollucakmıs ne yapıo diyoHayırlısı böyleymiş ya boşver bugün gitmese yarın olcak en azından aradan çıkıcak ...
Sizin tabur Ankaranın neresinde ÇAnkaya-Balgat mı
Evet canım sıra sizde az kaldı az
Pazartesi iş başı, sendrom mendrom yok
Evet ordaki üst devrelerine iyice sorsun biz 3 ay sonra almıştık ilk evci iznini
çankaya ama balgatmı neresı bılmıyorum kı bebegım hıc yarın falan sorucam tam yer falan zaten ama cumhurbaskanlıgı kosku dersın taksıye ınınce dırek getırır falan dedı o da oyle yapmıs gıttıgınde cankayaya bı atıyımda ben kendımıorasımı oluyor bılmıyorum ısım olarak tek bıldıgım cankayada
çankaya ama balgatmı neresı bılmıyorum kı bebegım hıc yarın falan sorucam tam yer falan zaten ama cumhurbaskanlıgı kosku dersın taksıye ınınce dırek getırır falan dedı o da oyle yapmıs gıttıgınde cankayaya bı atıyımda ben kendımıorasımı oluyor bılmıyorum ısım olarak tek bıldıgım cankayada
bızımde daha gene bi yemin töreni olcakmış ondan önce bişey olmaz diyolarmış ama bayramdan sonra çarşı falan çıkarsınızda demişler karışık bakalım bişeyler bayramdan sonra belli olcak gene ne çektim be yemin törenlerindenn ayy
Öğreniliyo canım ya bugüne kadar Ankaranın anlamı benim için sadece Anıtkabirdi Atamızın yattığı yer olarak şimdi telefonmda 0312 ler falan havada uçuşuyo
Bol bol öğrenirsin ama çarşıda gezcek yerleri çok var acemideki gibi değilavmler falan
İyi yerde yapıyormuş canım askerliği Ankarayı bana sorBiraz sıkı olabilir, böyle yerler sıkı oluyor. Özellikle Ankara öyle ama rahat bir askerlik geçirir en azından Evet yeri Çankaya
Ne yemin töreniymiş kaç defa yemin edecekler, bizim olmamıştı bile
İyi yerde yapıyormuş canım askerliği Ankarayı bana sorBiraz sıkı olabilir, böyle yerler sıkı oluyor. Özellikle Ankara öyle ama rahat bir askerlik geçirir en azından Evet yeri Çankaya
Ne yemin töreniymiş kaç defa yemin edecekler, bizim olmamıştı bile
ayyyyyyyyyy kıskanırım kı beeencarsıya cıkmasın bensız hahhah
Evet canım sıra sizde az kaldı az
Pazartesi iş başı, sendrom mendrom yok
Evet ordaki üst devrelerine iyice sorsun biz 3 ay sonra almıştık ilk evci iznini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?