Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum valla askerin çok şanslı kıymetini bilsin ...bilmiosada gelsin burayı okusun kimimiz uzak diye gidemiyo kimimiz maddi açıdan kimimiz aile yüzünden gidemiyoruz...

valla benımde oyle ısler karıstı bu ara maddı olarak yenı geldıgınden delı gıbı harcama yaptık kredı kartlarım herseyım doldu zar zor bılet aldırdım bızımkılere yoksa bende aynı durumdaydım.. keske soyle her ay 2 3 guncukte olsa gelme ımkanları olsa ya of bu askerlık yanı yapılması gereken bırsey tamam ama 15 ay nedır ya ınsanın hayatından 15 ay alıyorlar genc yasımızda bızde onlarda etkılenıyoruz valla pıskolojım bozuldu

Yahuu depük gecesi yarın değil mii ben doğru biliyorum değil miii ??? :44: Anammmm şafağa bak yaaa..0 yazıyorr ama bugün doğan güneş yazması gerekmiyor muyduuu pazartesi değil mi şafakk?? ay ne çok soru sordum beee

[video=youtube;6AEj0_0gWAQ]http://www.youtube.com/watch?v=6AEj0_0gWAQ[/video]

Hepimize nasip olsun böyle çok güzeller kıskandm ben

Çok tatlılarmış cidden yaa inşallah hepinize nasip olur, hiç bir şey içinizde kalmaz

tam 2 hafta sonra dövselerde durmam ben izmirdeeee ankara yocusu kalmasın 11ne bilet aldım

Hadi gözün aydın canım çok sevindim bağlasalar durmam diyorsun

(Eşim öyle diyor da )

aaa neden ki konşmadnız kameradan ?

Canım benim zaten bilgisayarımın kamerası yok, ikincisi eşim internet kafelere güvenmiyor girip msn den kamerayla konuşmazdı da yani, hep telefondan iletişim sağladık, zor oldu görememek

hahahah ay evet benımkıde oyle 1 saat fazladan para verseler durmam askerde bıtınce durulcak yer degıl dıyor bakalım ben artık 300 300 say say gecmıyo barı gıt gel gunlerımı saycam ablacım 15 15 sayarım gecer dıger turlu agla agla gecmıyo kendıme ıste cozumler bırseyler arıyorum :):)

Ezgii öncelikle selamlarr ama psikolojini bozman için çok erken be yavrummm sen dur daha o psikoloji nelere dayanırrr ben cidden psikologa gitsem mi diye düşündüm bir ara yani biz o kadar kavga gürültü vurdu kırdı geçirdik ki bu dönemi anlatamam..özledikçe birbirimize bağırıp çağırmışız resmen....umarım sizin öyle olmaz ama yine de özleme dayanmak sabır gerektiriyor zor oluyor tabi ama bir şekilde geçiyor işte, elinde uğraşcak iş okul bir şeyin de varsa ya da kendine hep uğraşcak bir şeyler bulabiliyorsan sağlam arkadaşların varsa bu dönem tabii daha kolay..ama ne kadar kolay olabilir ki işte

Canım sakın yanlış anlama git tabi bnmde imkanım olsa hep diyorum çalışsam ayda 1 en azndan giderm diye ama tek gitmekle bitmiyoki dediğin gibi alışveriş masraf çok ağır oluyo bide çalışmayınca daha zor...
Ya kuzu sende azcık bekleseydn bi ay geçseydi bi kötü alıştrdn askerini daha çok uzun bi zaman var elbette imkanın varsa git her hafta bile gidersn ama gidemediğin ya da uzun görüşemezseniz üzülmeyin inşallah hep imkanın olurda gidersin ...Ya ailesiyle gidersen evci çıkartırlar siz nişanlısınız zaten ...
Aynen ya hayatmzdan bir yıl bi yaş büyüyoruz resmen o bi sene içinde halbuki neler neler olurdu
9 aya indirselerdi nerdeyse çoğu gidip azı kalcaktı ama kader işte bizimkilerde hata 4 e tamamlamadı benmki inatla şimdi ceremesini çekiyo çekioruz ...ama Rabbim böyle istedi genede rahat bi yerde diye şükrediyorum ...

Son düzenleme:

yok allahtan daha oyle donemımız olmadı ya umarım olmazda arada olur o da orda bıseye kızar eder bana patlar alttan alabılırım dıye dusunuyorum suanda tabı bılmıyorum suan yasamadıgımdan onu .. pıskolojımı bozmam ıcın erken evet bılıyorumda genel olarak sureklı bı dıken ustundeyım boyle yanı tlf sureklı elımde her hareketımde sureklı o var sankı yanı sureklı yanımda olmasına alıstıgımdan o yokken ıcımden bısey gelmıyor acıkcası butun gun odada pc elımde dizi izliyorum arada cızım falan yapıyorum evet okulla alakalı onlar bırazda ama ne bılıyım sureklı bı bosluktayım onsuz bu da kotu hayatımda onume devam edemıyorum kurslar onlar bunlar gıdemıyorum sankı cok yalnızmısım gıbı geldıgınden silkelenmem lazım bu konularda kotu yanı dıger turlu ılıskı o bu su ıyı gorusuyoruzda cok sukur 15 gunde bı falan .. ay ne ıcımı doktum be ıyı kı yazmısım dıceksın valla okuyunca gece gece hihihi

Yok canım dök o önemli değil rahat ol da..sadece biraz da alışmaya çalış yine de..tabi sürekli yanyana olduğun için gönderince daha kötü oldun ama alışcan mecbur, evliler de gönderip bekliyo napacan ben askerime kavuştum noldu şu an yine hasretiz yani ayda bi görüşürüz bundan sonra ama o bile yetmiyo tabi, siz askerdeyken bizden çok görüşüyonuz kızım daha ne istiyosun

Seni görmek için işte bak her şeyi yapmış askerin... Ne güzel... Allah bozmasın, inşallah tez vakitte gerçekten yüz yüze görüşürsünüz

Hesna ablaa depk atamıyorum ya cepten girdiğimden ama
Eşinii kulelidennn sana kargoluyorumm

Hahahha teşekkür ederim canım...

Kafa karıştırmayın yahuuu yarın depük Milletin kafası karıştı Bir gecemiz daha var

Bu ticker doğan güneş yerine sıfır yazıyor canım, pazartesi olunca da askerim döndü yazacak

Yarın bir gecemiz daha var kavuşmak için anlayacağın evet doğru biliyorsun sen bilmeyecen de kim bilecek hür yarenim

Evet canım taksit taksit öde şafak borcunu daha kolay oluyor ben de ay ay sayardım hep ama eşim saniye saniye saydı o ayrı

aılesı gıdınce evcı cıkabıldıgını bılmıyordum oyle bırsey varsa ben yarın gıdıp kaynanamın beynını yerım valla gel gel dıye evcı cıkartsın dıye :)) her gıttıklerınde cıkartabılme var mı hafta sonları falan mesela alla alla ben onu sadee yemın torenınde var dıye bılıyordum aa suan cıglık atcam yarın hemen gıdıyımde ben kandırıyım bu sefer olmasa dger sefer babası gelmese annesı annesı gelmese babası ıkna ederım bı sekılde aglar sızlar hihih
evet ıste bende gıdıyorum gelıyorum ımkan oldukca o burda yokken dısarı cıkmayıp bsey oılmadıgında para cok harcamıyorum bı yanına gıt gele harcıyorumda burdayken ozledıgımız herseyı yapalım dedık ee o kadar yapılan seylerın toplamını 1 haftaya sıgdırınca ben tabı suprızler onlar bunlar olsun dıye kendım harcadm ondan habersız ondan zorladım kendımı bıraz .. bakalım bızımkıler kartları gorunce zaten bı cıglık kıyamet koptu işe girmemede asla ızın vermez aşırı kıskanc zaten aman bende bılmıyorum boylede ne olcak :/

heheh ama sızın okuyorum tatlı telas aman gelsın yaa aılesının yanında oldugunu kendı yanında evınde oldugunu bılıyon 1 aydada gorussen olsun hep bırlesceksınız ıste ne guzell ohhhh :)

ay ay sanıye sanıye bıttı gıttı oh :) artık sımdı gelsın askerlık anıları ohhh :)

He yaniii ben de dedim nasil bilmemmm :))) neyse ki yanilmamisimm hehehe yarn atcaz depugu totiseee

heheh ama sızın okuyorum tatlı telas aman gelsın yaa aılesının yanında oldugunu kendı yanında evınde oldugunu bılıyon 1 aydada gorussen olsun hep bırlesceksınız ıste ne guzell ohhhh :)

Evet canikommm insallah ya bi birlesek de artikkk.. ben de seni okumustum ayni evde yasiyodunuz falan daldm muhabbete oyle :))uuzulme yavrucum her imkanda damla yaninaa ama kalan zamanina da zehir etme kendinee

Hayatım aa bilmiomudun benimkinin babası gitti çıkarttı 3 hafta önce falan otelde kaldılar soyadının tutması lazım çıkartıolar hep isyan edio keşke evli olsadık diye Yemin töreninde herkes çıkıyo zaten ailelr gittiği için işte ...ben gitsem çıkartamıorum yakınlık derecesi de ne olur bilmiyorum ama soyadı tutması gerekiyo...Bizimki işte cumartesi günü çıktı pazar akşamı giriş yaptı askeriyeye evci çıkartınca ...
Haklısın cnmm o kredi kartı bende acemilikte resmen asker çantasını yaptım gönlümden her şey almak geçti nakit yetmeynce oraya abanıosun sonra da acı acı ödüosun

Yalnız seninki ustaya yeni geçti hemen çıkartırlarmı aileside gelse bilmiyorum eğer öyle bişi düşünürseniz sormadan gitmeyn ...bizim bir ay çarşı yoktu zaten aileside daha yeni gitti yani bizim görüşmeyeli tam 3 ay oldu ...

Son düzenleme:

evet denıyorum elımden geldıkce ıste alısıcam daha 1 sene var onumde 3 ayım bıttı sadece oylede boylede alıscam :)

ay ay sanıye sanıye bıttı gıttı oh :) artık sımdı gelsın askerlık anıları ohhh :)

Vallahi bilgisayar başındayken şu kadar milyon saniyem var diyordu, millet gün gün sayar sen saniye saniye sayıyorsun derdim ben de

Bitecek şükür

He yaniii ben de dedim nasil bilmemmm :))) neyse ki yanilmamisimm hehehe yarn atcaz depugu totiseee

Yani sen deneyimlisin yanılmazsın zaten, ticker kafasına göre yazıyor sıfır diye şafak mı olur laaa

Bir de kocam askerden sonra dönecek diyor Olduuuu.... Hemen dönecek bikelem

haha ayyy o asker cantası zatennn bı de benımkı uyuz bıraz aman ılk 3 gun zaten bot ayagımı acıttı slıkon taban ayak kremı ayak spreyı ayak pudrası aman gunes yaktı gunes koruyucusu gunes sonrası bakım kremlerı bılmemne dedım sen askerlıge gıtmedın herhalde bavula gıttım ben zaten askerler yardım ettı nızamıye kapısında tasımama tasıyamadım bı de bız hep 30 gun acemılık olur dıye herseyden 30 tane aldk gıyer atar dıye 75 gun yaptı yıkamıs etmıs onları delırdı boyle yıkayamıyom ben pıs pıs mı gıycem falan almadık bızde yenı yıkasın ogrensın dıye ondan cok zorlandı mızmızlandı sımdı yıkıyo valla yatakları topluyo rahatım evet soyadı tutması lazım o zaman ben annesı gelcektı zaten benle bu gıdıste degıldı ama dıger gıdıste beraber gıder cıkartırız o zaman supermısss

hesnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bittiii yaaaaaa şakaaa gibiii liste de üçüncü sıraya yerleşmişş bulunmaktayımmmmmmmmmm

EZGİcim sormadan hemen gitmeyin tatlım, benim eşimin birliğinde ailesi de gelse izin vermiyorlardı, sadece evlilere evci izni veriyorlardı...

Bir de her gittiklerinde vermezler zaten askerlik süresince ancak birkaç kere veriyorlar, en son biz evlilik yıl dönümümüzde izin alırken bile 3. kez alıyorsun aslında 3 kere verilmiyor demişlerdi eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…