Bugün sakız falım ne çıktıı baksanıza
Alacak yakında tezkere,
Bitecek yakında bu badire,
Senle aşk evliliği ister.
Mantığı kalbine amade..
Gururla, onurla, aşkla, hasretle şafak 2 7 5 !
Öncelikle selam bayanlar
Bugün kv'ler bizdeydi, kayınpederim bayram harçlığı bıraktı ve gittilerAşırı sancım var ah kahretsin kii :26:
Yeni listeyi de paylaşayıım, Tuğbiik'in ayakkabı altı bekarlarıı nerdeeeee :44:
Eki Görüntüle 766622
Marga ; Yeni şafak panosu süper olmuş devrem, ellerine sağlık :82:
Hesnaa ablaaaaaaa !!
Biliyorum geç oldu ama en azından depüğü yapayım dedimm
Eki Görüntüle 766628
ŞAFAK DOĞAN GÜNEEEEŞŞŞ !
Eki Görüntüle 766634
Bugün sakız falım ne çıktıı baksanıza
Alacak yakında tezkere,
Bitecek yakında bu badire,
Senle aşk evliliği ister.
Mantığı kalbine amade..
Gururla, onurla, aşkla, hasretle şafak 2 7 5 !
Afiyet bal şeker olsuun ablam
Ahhh ne güzel ne güzelEnişte gelsin de, bırakma daha yanından ayırma otursun dizinin dibinde
Ahahhaa bana da çok çıktı öyle, asker manileri çok gülüyordum
Hadi hadi bitecek azimle şafaklar
Kıracak oturacak tabi dibimde başka işi mi var
Esintoş tam sizi anlatıyo ya bu kadar olur artık her yer tezkere kokuyo bize
Canlarım ben çıkıyorum. Çok yoruldum bugün, bide sancıda üstüne basınca aşırı uyku da bastırdı. :26:
Hayırlı sahurlar bayanlar, öpüldünüüz
"Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz" arasına gireceğim maalesef bu pazartesi günü...
Hem de bugün öğrendim, ani oldu, şoktayım resmen... Nereye gideceği bile belli değil.... Pazartesi öğreneceğiz....
Eşim koskocaman 460 gün boyunca yanımda olamayacak...
2 ay sonra dördüncü yılımız bitecek evliliğimizde, hiç ayrı kalmadık, nasıl olacak, nasıl geçecek bilmiyorum...
Var mı bunun bir ilacı? :2:
Evet hazırlıksız.... Ailelerimiz filan herkes şokta şu an... O yüzden bu kadar kötüyüm... Belki alışınca geçer onu da bilmiyorum ama düşündüğüm zaman diyorum ki böyle bir şeye nasıl alışır ki insan? Her an kötü bir haber gelecekmiş gibi....
Zaten bir an evvel gidip gelmesini istiyorum ben de bir açıdan ama uzun dönem olması canımı çok sıktı... Allah bunun da dayanma gücünü verecektir sanırım...
Gitti..........
Evet evet 2013 yazı hemencik gelsin, o zamana eşim dönmüş oluyor askerden, ver elini tatil sonra da... O günleri de göster Allahım...
Elbette ki geçecek zaman, ama ne bileyim daha yeni ya çok koyuyor bana; neye baksam, nereye gitsem, hatta hangi sesi duysam O geliyor aklıma.... Tıkanacak gibi oluyorum.
Evlenmeden önce gitmeleri elbet daha iyi, sonra çok daha rahat edeceksiniz inanın. Biz evliyiz, bir de eşim apar topar gitti, şu an bütün düzenim bozuk, her şey alt üst oldu, maddi manevi çöktüm resmen, boşa koysan dolmaz, doluya koysan almaz, elim kolum bağlı bekleyeceğim 450 gün, gel de katlan...
Geçmiyor bu günler yaaa. Nedense mayıs ayı çok uzun sürdü, halbuki eşim yanımdayken hep aylar çabuk çabuk geçerdi de şaşırırdım aaa ne zaman şubat, mart oldu diye..... Yine öyle olsa yaaa
Topiğin tatlı ablası ,
Belki ilk başlarda bu kadar fazla konuşamadık ama sıcaklığını hep hissettim kalbin o kadar güzel ki bu da yüzüne yansımış zaten...
Yazdığın her şeyde bize olumlu olmayı,herkesin böyle zamanlar geçirdiğini sabretmemiz gerektiğini anlattın her zaman bizi dinledin...
Yeri geldi hüzünlendik yeri geldi çılgınlar gibi eğlendik...
Birlikte iftar yaptık,sahuru bekledik...Ramazını gerçekten burda bile hissettik paylaştıkça çoğaldık,çoğaldıkça birbirimizi daha çok sevdik.
Senin gibi birini tanıdığım için çok mutluyum...
İnşallah hep görüşürüz konuşuruz ...Çünkü seni çok özler bu püsküllün
Eşinle sizi güzel günler bekler ,inşallah tatilden sonrada her şey yoluna girer musmutlu bi hayatınız olur ...
Burda öğrendiğim en güzel şey bi insanla yüzyüze olmaya gerek yok kalpler bir olduktan sonra her şey güzel olur ...Ciddi anlamda özel hayatta kimsenin dinlemediği kadar herkes birbirini dinliyo dertlere ortak oluyo,ama gerçekte ki arkadaşlarm bi kere olsun askerin nasıl demiyolar ...Bu anlamda sanada çok teşekkür ederim diğer arkadaşlarla zaten yola devam ediyoruz herkese de teşekkür ederim kimi zaman dertlendk kimi zaman güldük 460 dan düşüyoruz işte ...
Seni çok seviyorum Hesnoş abla diyodum ama fotoğraftan sonra hakaret gibi geliyo sen benim Hesnoşumsun
Canlarım ben çıkıyorum. Çok yoruldum bugün, bide sancıda üstüne basınca aşırı uyku da bastırdı. :26:
Hayırlı sahurlar bayanlar, öpüldünüüz
Banada müsade hanımlar ..
Hayırlı geceler..
BİRİCİK ASKER YÂRENİ ARKADAŞLARIM;
Anladım ki, her acının bir sonu varmış; her ne kadar bir çok iz bıraksa da insanda, yaşanılan zamanlarda acı kendini yoğunlamasına hissettirse de sonu varmış işte...
Anladım ki, insan hasretten ölür ölür dirilirmiş de yine de yaşarmış.... Yeter ki sevdiğinin yüreği uzakta olmasınmış...
Anladım ki, bir kez varlığına alışırsan sevdiğinin yalnızlık çok daha fazla koyarmış...
Anladım ki, insan kendine o kadar da önem vermezmiş, insan yalnız kalınca bencilliğinin de bir anlamı yokmuş.....
Anladım ki, yıllar aylar birbirini hızlı hızlı bağlarmış da, an gelir saatler geçmezmiş...
Anladım ki, evlilik aslında daha da güzel bir şeymiş...
Anladım ki, insanın sevdiği yanında olmayınca ailenin de pek bir önemi yokmuş, aslında tek ailen oymuş...
Anladım ki, yan yanayken dert edilen şeyler, uzaktayken bir hiçmiş...
Anladım ki, yüreğin ne kadar çok yanarsa o kadar çok değerli olurmuş...
Anladım ki, sessizlik aslında hiç de güzel bir şey değilmiş....
Anladım ki, sıradan pazar kahvaltıları meğer ne değerliymiş....
Anladım ki, özel günlerde özel beklentilerin de bir anlamı yokmuş... Zaten her an kendi içinde özelmiş....
.................................
Öncelikle hasretimin başladığı ilk günden beri burada beni yalnız bırakmayan, destek olan, canımın sıkkın olduğunu yaptığım her hangi bir simileden bile anlayan, sevgi dolu yürekleri olan, benim gibi güzel hayalleri olan, sevdiklerine fedakarlık yapmakta tereddüt etmeyen, zamanın daha çabuk geçmesine vesile olan, günü azalıp da heyecanla askerlerini bekleyen, günü fazla olup da karamsarca gün sayan, yenilerde tanıştığım ya da şu an hür yaren olmuş bütün asker yarenlerime çok teşekkür ediyorum... İyi ki vardınız, iyi ki varsınız ve iyi ki var olacaksınız... Hepinizi ayrı ayrı çooook seviyorum, benim için çok değerlisiniz
Umarım ve dua ederim ki gelecek hepimiz için heybesinde güzel anılar, güzel birliktelikler, sevgi dolu anlar, bol güneşli günler saklıyordur...Eminim her şey hepimiz için çok daha güzel olacak
UNUTMAYIN Kİ......
Raziş ablacım bende gitmiştim zatii karşılaşamadık biEbrummm tatlım benim sende hoşgeldin tam giderken gldiniz yawwww(( neyse.. Sagol cnm evet 2 ay oldu çalışalı,
Pozitif düşünecek bişeyim yokki ablacım sadece bekliyorumm belirsizlikler içinde merakla..Kötü şeyler düşünme iyi şeyler olsun, pozitif düşünme gücünü kullan tatlım olur mu
Gör bak her şey güzel olacak şu zor günler bir geçsin inşallah
Kötü düşünme ebrucum hepimiz o yollardan geçtik zamanında şafağın bitip askerin döndüğünde herşey düzelecek inşallah özlem ağır basıyor şuan
Hesnacımm gözün aydın canımm bugün kavuşuyorsun eşine ne kadar güzel senin adına çok mutlu oldum artık üzülmek yok sizin için hayat yeniden başlıyor .. Seninle bi daha İnşallah hamişler topiğinde gün sayarız
Raziş ablacım bende gitmiştim zatii karşılaşamadık bi
Çok sevindim çalışmaya başlamana inşallah herşey gönlünce olurr ablam
Pozitif düşünecek bişeyim yokki ablacım sadece bekliyorumm belirsizlikler içinde merakla..
Hayırlısı be ablam düşünmemeye çalışıyorum artıık..
Aman da aman sen ne güzel şeyler yazmışsın öylee yerimkii seniiii
Hep mutluu oll ablacımm
Biz o yollarda kaldık yavrum geçemedik gidemedik.. sessizce sakince duruyoruz o yollarda ve benim gidece gücüm takatim yok.. Hayırlısı neyse o olsun demekten başka çaremde yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?