Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esintoş tam sizi anlatıyo ya bu kadar olur artık her yer tezkere kokuyo bize

Beğendiğine sevindim patates güzeli..

Bugün sakız falım ne çıktıı baksanıza

Alacak yakında tezkere,

Bitecek yakında bu badire,

Senle aşk evliliği ister.
Mantığı kalbine amade..

Gururla, onurla, aşkla, hasretle şafak 2 7 5 !

Ahahhaa bana da çok çıktı öyle, asker manileri çok gülüyordum

Hadi hadi bitecek azimle şafaklar

Afiyet bal şeker olsuun ablam
Ahhh ne güzel ne güzel Enişte gelsin de, bırakma daha yanından ayırma otursun dizinin dibinde

Kıracak oturacak tabi dibimde başka işi mi var

Ahahhaa bana da çok çıktı öyle, asker manileri çok gülüyordum

Hadi hadi bitecek azimle şafaklar

Kıracak oturacak tabi dibimde başka işi mi var

Bende çok güldüm bugün ablam, hele bide kaynana kayınpeder vardı. Benim odada kaynımda oturuyorduk muhabbet falan, sakız falımı okuyacaktım. İçimden okudum sonra şaşırdım sesli okudum ikimiz başladık gülmeye sonra yukarıya çıktım annemlere okumaya annemlerde başladı gülmeye Bi de bugün birşey vardı anlam veremedim, annem kaynıma sürekli yakup dedi. Aaa pardon murat dedi sonradan.. Ama her lafında yakup diye çıkınca bi kötü oldum ya çok özledim :26:
Bitecek ablam! Umudumuz sizsiniz, biten şafaklar ..

Tabiii onca ay beklemişsin, hakkındıır ablaaammm

Topiğin tatlı ablası ,

Belki ilk başlarda bu kadar fazla konuşamadık ama sıcaklığını hep hissettim kalbin o kadar güzel ki bu da yüzüne yansımış zaten...
Yazdığın her şeyde bize olumlu olmayı,herkesin böyle zamanlar geçirdiğini sabretmemiz gerektiğini anlattın her zaman bizi dinledin...
Yeri geldi hüzünlendik yeri geldi çılgınlar gibi eğlendik...
Birlikte iftar yaptık,sahuru bekledik...Ramazını gerçekten burda bile hissettik paylaştıkça çoğaldık,çoğaldıkça birbirimizi daha çok sevdik.
Senin gibi birini tanıdığım için çok mutluyum...
İnşallah hep görüşürüz konuşuruz ...Çünkü seni çok özler bu püsküllün
Eşinle sizi güzel günler bekler ,inşallah tatilden sonrada her şey yoluna girer musmutlu bi hayatınız olur ...
Burda öğrendiğim en güzel şey bi insanla yüzyüze olmaya gerek yok kalpler bir olduktan sonra her şey güzel olur ...Ciddi anlamda özel hayatta kimsenin dinlemediği kadar herkes birbirini dinliyo dertlere ortak oluyo,ama gerçekte ki arkadaşlarm bi kere olsun askerin nasıl demiyolar ...Bu anlamda sanada çok teşekkür ederim diğer arkadaşlarla zaten yola devam ediyoruz herkese de teşekkür ederim kimi zaman dertlendk kimi zaman güldük 460 dan düşüyoruz işte ...

Seni çok seviyorum Hesnoş abla diyodum ama fotoğraftan sonra hakaret gibi geliyo sen benim Hesnoşumsun

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkıyorum. Çok yoruldum bugün, bide sancıda üstüne basınca aşırı uyku da bastırdı. :26:

Hayırlı sahurlar bayanlar, öpüldünüüz

Canlarım ben çıkıyorum. Çok yoruldum bugün, bide sancıda üstüne basınca aşırı uyku da bastırdı. :26:

Görüşürüz Esintoşum üşütme ayaklarnı hava sıcak ama dikkat et yinede ...

öptüm bnde

29 TEMMUZ 2013 PAZARTESİ

TESKERECİ GÜZELLERİMİZ

...buket1811 = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ...

...kelebekd = 04 AĞRI'ya selam yola devam ..

...eflatun06 = 10 BALIKESİR' e selam yola devam ...

...esraa42 = 20 DENİZLİ'ye selam yola devam ...

...BerrakSudakiKirmiziBalik = 22 EDİRNE' ye selam yola devam ...

...nesliiiiiiiiii = 23 ELAĞZI' ya selam yola devam ...

...Brrk = 24 ERZİNCAN'a selam yola devam ...

...OZGEGURUR = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam ..

...dilara1331 = 25 ERZURUM' A selam yola devam ..

...Kayra95 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam ...

...svsaskim = 31 HATAY'ya selam yola devam...

Hesnoşun eşi apar topar askere gider, düşünür nasıl geçecek bu zaman diye ama geçiyormuş bir şekilde şimdi daha iyi anladım, içindeyken elbet zorladı ama geçti bitti Allaha şükür

Bu topiğe ilk geldiğim zamanlar ve eşimin ilk gittiği günlerde yazdıklarım, o zamanlar şafak en iyi 441 di

Evet evet 2013 yazı hemencik gelsin, o zamana eşim dönmüş oluyor askerden, ver elini tatil sonra da... O günleri de göster Allahım...

Geçmiyor bu günler yaaa. Nedense mayıs ayı çok uzun sürdü, halbuki eşim yanımdayken hep aylar çabuk çabuk geçerdi de şaşırırdım aaa ne zaman şubat, mart oldu diye..... Yine öyle olsa yaaa

Son düzenleme:
Bende çıkıyorumm kızlar ,

hayırlı sahurlar...

Hesnoşum tekrar gözün aydın...bi önceki sayfada sana yazı yazmştm okursun

Son düzenleme:

Canım Begüşüm çok samimi yazın için çoook teşekkür ederim, aynı şeyleri düşünüyoruz birbirimiz için, ben buradaki asker yareni arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum, önceden evlilik topiğinde samimi arkadaşlar edinmiştim, hala da görüşürüm ama asker yarenliği bir başka oluyormuş, aynı gökyüzü altında aynı dertleri çeken aynı duygu yoğunluğunu yaşayan insanlar olarak ortak paydamız çoktu ve bizi birbirimize daha fazla bağladı...

Muhakkak görüşeceğiz tabii ki buralar bizim, iletişim kurmak konuşmak dertleşmek için geliyoruz, hem ben daha başınızı çok ağrıtacağım, iyi ya da kötü yaşanılan ve yaşanılacak olan her şeyi paylaşacağım Allah nasip ederse

Tekrar çok teşekkür ediyorum canım öptüm

Banada müsade hanımlar ..

Hayırlı geceler..

İyi geceler kızlar muhabbet için bu gece için sizlere de teşekkür ediyorum görüşmek üzere

BİRİCİK ASKER YÂRENİ ARKADAŞLARIM;

Anladım ki, her acının bir sonu varmış; her ne kadar bir çok iz bıraksa da insanda, yaşanılan zamanlarda acı kendini yoğunlamasına hissettirse de sonu varmış işte...

Anladım ki, insan hasretten ölür ölür dirilirmiş de yine de yaşarmış.... Yeter ki sevdiğinin yüreği uzakta olmasınmış...

Anladım ki, bir kez varlığına alışırsan sevdiğinin yalnızlık çok daha fazla koyarmış...

Anladım ki, insan kendine o kadar da önem vermezmiş, insan yalnız kalınca bencilliğinin de bir anlamı yokmuş.....

Anladım ki, yıllar aylar birbirini hızlı hızlı bağlarmış da, an gelir saatler geçmezmiş...

Anladım ki, evlilik aslında daha da güzel bir şeymiş...

Anladım ki, insanın sevdiği yanında olmayınca ailenin de pek bir önemi yokmuş, aslında tek ailen oymuş...

Anladım ki, yan yanayken dert edilen şeyler, uzaktayken bir hiçmiş...

Anladım ki, yüreğin ne kadar çok yanarsa o kadar çok değerli olurmuş...

Anladım ki, sessizlik aslında hiç de güzel bir şey değilmiş....

Anladım ki, sıradan pazar kahvaltıları meğer ne değerliymiş....

Anladım ki, özel günlerde özel beklentilerin de bir anlamı yokmuş... Zaten her an kendi içinde özelmiş....

.................................

Öncelikle hasretimin başladığı ilk günden beri burada beni yalnız bırakmayan, destek olan, canımın sıkkın olduğunu yaptığım her hangi bir simileden bile anlayan, sevgi dolu yürekleri olan, benim gibi güzel hayalleri olan, sevdiklerine fedakarlık yapmakta tereddüt etmeyen, zamanın daha çabuk geçmesine vesile olan, günü azalıp da heyecanla askerlerini bekleyen, günü fazla olup da karamsarca gün sayan, yenilerde tanıştığım ya da şu an hür yaren olmuş bütün asker yarenlerime çok teşekkür ediyorum... İyi ki vardınız, iyi ki varsınız ve iyi ki var olacaksınız... Hepinizi ayrı ayrı çooook seviyorum, benim için çok değerlisiniz

Umarım ve dua ederim ki gelecek hepimiz için heybesinde güzel anılar, güzel birliktelikler, sevgi dolu anlar, bol güneşli günler saklıyordur... Eminim her şey hepimiz için çok daha güzel olacak

UNUTMAYIN Kİ......

Hesnacımm gözün aydın canımm bugün kavuşuyorsun eşine ne kadar güzel senin adına çok mutlu oldum artık üzülmek yok sizin için hayat yeniden başlıyor .. Seninle bi daha İnşallah hamişler topiğinde gün sayarız

Aşk, insanın kendisine bencilce davranmasıdır zaten ablam..
Tekrardan Gözün Aydın..
Seni kısa bi süredir tanıyorum ..

Çok tatlı çok cici bir ablamızsın. İyi ki varsın. Yeri geldiğinde benim de burdaki yakınmalarımı gördün ettin yardımcı oldun..

Doğru yolu gösteren oldun..

Seni Seviyoruz..

Ebrummm tatlım benim sende hoşgeldin tam giderken gldiniz yawwww(( neyse.. Sagol cnm evet 2 ay oldu çalışalı,
Raziş ablacım bende gitmiştim zatii karşılaşamadık bi
Çok sevindim çalışmaya başlamana inşallah herşey gönlünce olurr ablam

Kötü şeyler düşünme iyi şeyler olsun, pozitif düşünme gücünü kullan tatlım olur mu

Gör bak her şey güzel olacak şu zor günler bir geçsin inşallah
Pozitif düşünecek bişeyim yokki ablacım sadece bekliyorumm belirsizlikler içinde merakla..
Hayırlısı be ablam düşünmemeye çalışıyorum artıık..

Aman da aman sen ne güzel şeyler yazmışsın öylee yerimkii seniiii
Hep mutluu oll ablacımm

Kötü düşünme ebrucum hepimiz o yollardan geçtik zamanında şafağın bitip askerin döndüğünde herşey düzelecek inşallah özlem ağır basıyor şuan

Biz o yollarda kaldık yavrum geçemedik gidemedik.. sessizce sakince duruyoruz o yollarda ve benim gidece gücüm takatim yok.. Hayırlısı neyse o olsun demekten başka çaremde yokk

Bu arada marga ismin edaydı değilmi? :44:
Bizim panomuzda çok güzel olmuş tatlım çok teşekkür ederim ellerine sağlık

Şu şafaklarınızı görünce yemin ediyorum öyle mutlu oluyorum ki..
Allah'ım , bizde bir gün bu rakamlara ineceğiz diyorum..

Şimdiden gözünüz aydın kızlar,size anne karnındaki bebeğin tekmeyişleriyle tepikleyeceğim..
Ne canınız yanıcak ne da acıyacak..
Mutluluk tepikleri bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…