Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anammmmmm Sende nerden çıktın böyle ardemirimmmmmm FECOİKİM

Amin Arzu Ablacım , Geçsin artık şu günleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr !

Of içimi daraltmak istemiyorum ama ,daha çok var ya ..

yok daralmak falan.. kartal dağın arkasında diye düşün.. ikimizde biliyoruz ki kötü düşünce kötü elektrik kötü sonucu doğuruyor daha önce de tecrübeyle defalarca sabitlenmişti hatırlarsan

o bakımdan sen o şen kahkahanı savur bakiim kk kahkaha görsün biiii

Bırakıp gidermiyim canım elbet gelecem buralara girmeden duramam ki ben

Tatile gidince uzun muhabbete gelemem ama tatil dönüşü burdayım kuzum
O tatil sen en büyük hakkın ablacım kocacığınla güzel bir tatil yapıp 15 ayın acısını sıkıntısını atın inşallah dönünce bize tatil maceralarını anlatırsın artık bol bol resimler çekil onlarada bakalım çok şeymi istedim neee

Bu arada hesnoşumun listeside. Çok güzeldi yeni liste de bi harika olmuş ellerine saglık margrikotin kızlar rabbim herbirinizi saglıcakla kavustursun sevdiklerinize. Zaman su gibi aksın inş .

Hesnam tekrar gözünaydın bebemmm.. Bundan sonra yepyeni güzel haberlerle buluşalım inş.. Tüm sıkıntılar uzak olsun, herşey gönlünüze göre olsub kuzum. Çokkk öpüyorum seni, şuan yatıyorum müsadenle valla yataktan fırladım " anaaaaa hesnoşumun depükü varrrrree " diye korayda ne desin " neyyyy? Tepük ne beee nereye gidion hayatım? "

hesnoooooooooooooooooooooooooş

Eki Görüntüle 766547

canım hoooooooooooooop diye kocişinin kucağına gitmen temennisiyle

bu topiğe, asker yarenlerine çok emeğin geçti, benim derdimi de az dinlemedin hani, hakkını helal et...

Rabb'im bundan sonra hiç ama hiç ayırmasın sizi birbirinizden, her şey istediğiniz gibi gönlünüzce olsun hayatınızın geri kalanında... Allah iki cihan saadeti versin yavrum

bundan sonraki depükleri ahanda bu minnak şeylerden yersin inşallah

Son düzenleme:

İyi dileklerin için saol canım iyi geceler

Unutma Ebruşş unutma bak tek hanelere düşüyorsun oleyyyy geri sayım başlıyor beee
Geri sayım başlıyorr ablacımda neye başlıyorr hala bilimiyorum sevineyimmi napiyim ben aman takmıyorum artık be öyle bazen heyecankanıp sayııyorum bazen sinirleniyorum saymak bile gelmiyorr
Oda hazır

Ama sabah yayınlayacağım...
Tamam tatlışım sabırsızlıkla bekliyore
Vaayy razişşş ablacımm hoşşgelsinn nasılsın ya neler yapıyorsun çalışmaya başlamışın ablam hayırlı olsunn
Çok saol tatlım.Sen nasılsın şafağın süper valla
İdare ediyoruz yavrum evet şafak süper biz kötüyüz heheh
Seni depüklememize az kalmış efoo
Evet az kaldı margo
Verdim verdim biraz yarın daha çok veririm
Hahaha çenesi düşük nolucak
Görüşürüz yarın bebeğim iyi gecelerr

Kartal biran önce o dağların arkasından , yükseklerden uçup gelse ya yanıma.. !
Birşeylerle oyalanmasam ne halde olurdum bilmiyorum..

Anca onun sesini duyduğumda kıkır kıkır gülüyorum..
Bayramda gidicem yanına..

Ben hep onunla olmak istiyorum..
Sürekli ona ellerimle yemekler yapıp , kendi ellerimle yemekler yedirmek istiyorum..
Hasta olduğunda ona ilk müdahale eden ben olmak istiyorum..
Geceleri kalkıp kalkıp ateşi var mı terlemiş mi diye ben bakmak istiyorum !
Dışarı çıktığımda yanımda o olsun istiyorum !
Film izlerken,yine onun koynunda uyumak istiyorum !

Çok birşey istemiyorum vallahi daral geldi..
Günün son dakkası bendeki özlem bombası patladı ..

Hesnam anladım kuzu olsun boşver bu komutanların ilk kazıgı dgl ama sonnnnnnnn bundan sonra avuçlarını yalasınlar tüm gün uyu sende akşam kocilin kollarındasın inş ohhhhh

Nilüşşşşşş hoşgeldin kızzz ama ben kaçıom senide çok öptüm herkesi öptüm hoşçakalın

Vee hesnoş ablacım bende kaçıyorum malum yarın iş var.. Kendine çok iyi bak kocişine koccaman sarılll
Allahım ayırmasın bir daha siziiiii
İyiy geceler herkese öpüyorum sizi hatunlarr

Ebrummm tatlım benim sende hoşgeldin tam giderken gldiniz yawwww(( neyse.. Sagol cnm evet 2 ay oldu çalışalı,

Teşekürler evet hakkımız artık yaa özellikle eşim için istiyorum çok bunaldı gelsin de oooooooo sonra tatile gidicez

Çok şey istemedin bu dediklerinin hepsi olacak canım bekleyin inşallah

Hahahha çok güldürdün kıss razişş Koray da şaşırmıştır tabiii

Yeni ve güzel haberlerimi bekle kuzum coming soon Tekrar teşekkür ediyorum canım hadi git kocanı bekletme baken aaaaaa İyi geceler sana muck

Heee nilüüüüm yaa ne güzel bir depük yazısı yazmışsın canım inşallah bundan sonraki depükler bebiş depükleri olacak

sizler de hakkınızı helal edin, sizler olmasaydınız zor geçerdi bu zor günler, iyi ki varsınız nilüüüm Allah hepimizi iki cihanda da güldürsün inşallah

hoş buldum razişim ben de seni öpüyorum kocaman kocaman, okudum yazdıklarını, güzel haberlerle gel bize lütfen

canım benim daha neler neler yazmak geliyor içimden de çok fazla yer işgal etmek istemiyorum

sen de iyi ki varsın canım, amin inşallah tatil dönüşü buraya bomba gibi geleceğine eminim

sizin için doğacak olan güneş hepimizin içini ısıtır inşallah

Geri sayım başlıyorr ablacımda neye başlıyorr hala bilimiyorum sevineyimmi napiyim ben aman takmıyorum artık be öyle bazen heyecankanıp sayııyorum bazen sinirleniyorum saymak bile gelmiyorr

Kötü şeyler düşünme iyi şeyler olsun, pozitif düşünme gücünü kullan tatlım olur mu

Gör bak her şey güzel olacak şu zor günler bir geçsin inşallah

Vallahi bugün de bir olay yaşamış yine tam gider ayak ama şu an morali iyi allaha şükür yarın sıkıntısız geliyor geç de olsa

Vee hesnoş ablacım bende kaçıyorum malum yarın iş var.. Kendine çok iyi bak kocişine koccaman sarılll
Allahım ayırmasın bir daha siziiiii
İyiy geceler herkese öpüyorum sizi hatunlarr

Tekrar teşekkür ediyorum canım benim yarın olsun sarılıcam hem de kocaman

İyi geceler sana da görüşücez yine

haklısın senin her türlü duyguyu yaşamana sonuna kadar hak veriyorum lakiiiinnn..
özlem.. kime duyulduğuyla güzelleşir hele beklemek.. kimi beklediğine bağlı beklediğin önemiyle özdeşir..
hele hele o birinin varlığını bilmek tat katmaz mı hiç? iyi ki o biri var da bekliyorsun.. haksızlık etmiyor musun bekleyecek kimsesi olmayan insanlara..
hiç yemek pişirecek veya koynuna boynuna dolanacak kimsesi olmayanlara küfür değil mi senin bu halin?

hani her zaman derdim ya aileler konusunda da.. her anında hiç olmama ihtimallerini düşün hemen düzeleceksin diye..
gene öyle.. ya olmasaydı?
Allah böyle ayrılık versin küçüğüm benim..

bak burda seninle aynı haleti ruhiye ye sahip bir sürü hatun var.. ne kadar güzel ki acıyı da sevinci de paylaşacağın nefesler var.. sıyrıl hemen silkenen beni getirtme orlara bunca işimin gücümün arasındaa gelirsem ağzını burnunu ısırırım çünküüüü

Kötü düşünme ebrucum hepimiz o yollardan geçtik zamanında şafağın bitip askerin döndüğünde herşey düzelecek inşallah özlem ağır basıyor şuan

Küfür mü değil mi bilemiyorum ama bu konudaki bencilliğim hiç bir zaman değişmez bunu biliyorum..
Allah korusun ! Benim ömrümü ona versin ..

Annem gibi sende burnumu mu ısırmaya geleceksin hı Birinizde kırmaya gelin . Anca öyle silkelenirim..

İnşallah ablacım yaa gidin gezin valla Aşkınızı tazeleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…