- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Yani eğer öyle bir imkanında varsa öylede yapabilirsin bide uzakta olduğunuz iiçin çeyizi getirmek zor olurr tatlım en mantıklısı öyle yapmak gerçektende
Neyy köylüüü güzelimiiiiii sağolll yaa
Ahahahahhahaholur arada öyle şeyler yaa
Bu arada ben seni çok merak ettim foto koysanaa
BİRİCİK ASKER YÂRENİ ARKADAŞLARIM;
Anladım ki, her acının bir sonu varmış; her ne kadar bir çok iz bıraksa da insanda, yaşanılan zamanlarda acı kendini yoğunlamasına hissettirse de sonu varmış işte...
Anladım ki, insan hasretten ölür ölür dirilirmiş de yine de yaşarmış.... Yeter ki sevdiğinin yüreği uzakta olmasınmış...
Anladım ki, bir kez varlığına alışırsan sevdiğinin yalnızlık çok daha fazla koyarmış...
Anladım ki, insan kendine o kadar da önem vermezmiş, insan yalnız kalınca bencilliğinin de bir anlamı yokmuş.....
Anladım ki, yıllar aylar birbirini hızlı hızlı bağlarmış da, an gelir saatler geçmezmiş...
Anladım ki, evlilik aslında daha da güzel bir şeymiş...
Anladım ki, insanın sevdiği yanında olmayınca ailenin de pek bir önemi yokmuş, aslında tek ailen oymuş...
Anladım ki, yan yanayken dert edilen şeyler, uzaktayken bir hiçmiş...
Anladım ki, yüreğin ne kadar çok yanarsa o kadar çok değerli olurmuş...
Anladım ki, sessizlik aslında hiç de güzel bir şey değilmiş....
Anladım ki, sıradan pazar kahvaltıları meğer ne değerliymiş....
Anladım ki, özel günlerde özel beklentilerin de bir anlamı yokmuş... Zaten her an kendi içinde özelmiş....
.................................
Öncelikle hasretimin başladığı ilk günden beri burada beni yalnız bırakmayan, destek olan, canımın sıkkın olduğunu yaptığım her hangi bir simileden bile anlayan, sevgi dolu yürekleri olan, benim gibi güzel hayalleri olan, sevdiklerine fedakarlık yapmakta tereddüt etmeyen, zamanın daha çabuk geçmesine vesile olan, günü azalıp da heyecanla askerlerini bekleyen, günü fazla olup da karamsarca gün sayan, yenilerde tanıştığım ya da şu an hür yaren olmuş bütün asker yarenlerime çok teşekkür ediyorum... İyi ki vardınız, iyi ki varsınız ve iyi ki var olacaksınız... Hepinizi ayrı ayrı çooook seviyorum, benim için çok değerlisiniz
Umarım ve dua ederim ki gelecek hepimiz için heybesinde güzel anılar, güzel birliktelikler, sevgi dolu anlar, bol güneşli günler saklıyordur...Eminim her şey hepimiz için çok daha güzel olacak
UNUTMAYIN Kİ......
Buraya fotograf koymam,ama skype adresin varsa oraya gel canım..
Oradan gösterebilirim..
Herifimin bu konuda kesin yasakları var..
Ama ben tarif edeyim kendimi sana..
Upuzun popomun arasına kadar uzanan saçlarım var..
Siyah saçlı,ela gözlü iri gözleri ve upuzun kirpiklerim var..
Beyaz tenliyim..
54 kilo olup 164. te boya sahibim..
Rapunzel ve samara gibi lakaplarım var..
kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız yavrucaklarım, keyifler nasıııııııııııl
ben pazartesi sendromundan henüz çıkamadım, aslında hşiçbi iş de yapmıorum... Neyse size yeni bir haberle daha geldiiiiimki
Davetiyelerimiz hazır, haftasonu matbaadan teslim aldık ama hepsini yenerlere bıraktığım için henüz sizinle paylaşamıorum.... Sanırım zaten biraz erken paylaşmak için, meraklanın biraz ama dimiiii
Sadece arkadaşların görüyor dicektimki maşşallah baya arkadaşında varmış
Benimkinde de öyle huylar vardı tatlım kesinlikle duysa kızar bana
Ehe işte bizimde öyle skype mız falan sadece kendimize ait kimseyi ekletmiyor tatlım
Vayy rapunzell hee maşşallah kızz o upuzun saçlarına nasıll bakıyorsunn
Tuğbişimmmmm kızz 2 ay cık kalmışşş evlenmenee annammm ne çabukk geçtiii bee
Asker yolu gözlüyoruz dört gözle..
Oooo hadi bakalım hayırlı olsun..
Merak ettim nasıl oldu bakalım
Sadece arkadaşların görüyor dicektimki maşşallah baya arkadaşında varmış
Benimkinde de öyle huylar vardı tatlım kesinlikle duysa kızar bana
Ehe işte bizimde öyle skype mız falan sadece kendimize ait kimseyi ekletmiyor tatlım
Vayy rapunzell hee maşşallah kızz o upuzun saçlarına nasıll bakıyorsunn
Tuğbişimmmmm kızz 2 ay cık kalmışşş evlenmenee annammm ne çabukk geçtiii bee
kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız yavrucaklarım, keyifler nasıııııııııııl
ben pazartesi sendromundan henüz çıkamadım, aslında hşiçbi iş de yapmıorum... Neyse size yeni bir haberle daha geldiiiiimki
Davetiyelerimiz hazır, haftasonu matbaadan teslim aldık ama hepsini yenerlere bıraktığım için henüz sizinle paylaşamıorum.... Sanırım zaten biraz erken paylaşmak için, meraklanın biraz ama dimiiii
cnm zaman gerçekten hazırlık sıraısnda çabuk geçiyor, koşturmacalr içinde pek anlaşılmıyor ama şükür çoğu şeyim hazır artık, ufak tefek eksiklikler var onların da çoğu evin tutulmasını bekliyor
saol tatlım, nikah davetiyem sade ve klasik bir model oldu ammaaaaa kına davetiyemi çok beğendiiiiiiiiiiiim
şimdi aklıma geldiii kiiiiii, hazır basılmış hali elimde yok ama şeklini görmeniz için netten buldum modelleri... bakalım beencek misiniz
kına davetiyem
Eki Görüntüle 766790
nikah davetiyem
Eki Görüntüle 766791
Kına için ayrı davetiye mi bastırdınız..
Vayy vayy tuğbişim ne güzell haberlerle geliyorsun sen öyle
Davetiyelerinizde hayırlı olsun tatlımm
Çok pisliksin ama ya insan o kadar merak ettirmezkii aaaa
evet cnm kına yerini biras maliyetli seçtim o yüzden kına davetiyesini ayrı yaptırdım, herkesi kınaya çağırmıcam... Yakın aile akraba olacak ve en çok da kendi arkadaşlarım olacak, sadece nikah yaptığım için kınada deliler gibi eğlenmek istiorum, kınayı düğün gibi yapcam
saol ebruşum benim darısı inş hepinizin başınapaylaştım örnekleri bakalım beencek misiniz
Maşşallah tatlım ne kadan güzelllcnm zaman gerçekten hazırlık sıraısnda çabuk geçiyor, koşturmacalr içinde pek anlaşılmıyor ama şükür çoğu şeyim hazır artık, ufak tefek eksiklikler var onların da çoğu evin tutulmasını bekliyor
saol tatlım, nikah davetiyem sade ve klasik bir model oldu ammaaaaa kına davetiyemi çok beğendiiiiiiiiiiiim
Anaa hatunlara bak sen hele 10 kişiniz birden söylemeyeydiniz baride kızcağız kötü düşmeyeydiArkadaş listem azken bi ara merak edenler için koymuştum..
Genelde şu tepkiyi alıyorum hep..
Yazı stlinle , dinlediğin müzik tarzında tipinin gram alakası yok diyo herkes..
Güzel olduğumu söylüyorlar..
Bak efom sana birşey anlatayım..
Geçende benimkinin yanından memlekete döndüm..
Otobüsten indim eve gidiyorum..
Servis eve yakın bir yerde bıraktı.Herneyse yürümeye başladım..Biraz ilerledim. Eve doğru yaklaştım.Tam o esnada da arkamda 10 kişilik bi kadın ordusu vardı..
Maşallah dediklerini duydum,saçlara bak dediklerini duydum..
İki adım daha attım , pat ben yerdeyim
Ama nasıl düştüm yere biliyormusun..
Bak şimdi aklıma geldi,ben bacaklarım ağrıyor diyorum kaç gündür..
Belkide ondan ağrıyor bacağımın üstüne düştüm çünkü
Bana göz çok değiyor.Nazara inanırım ama boncuk takmam..
Nasıl yapıştım ya yere..Utanmasam anne diyip ağlayacaktım o derece acıdı bacağım..
evet cnm kına yerini biras maliyetli seçtim o yüzden kına davetiyesini ayrı yaptırdım, herkesi kınaya çağırmıcam... Yakın aile akraba olacak ve en çok da kendi arkadaşlarım olacak, sadece nikah yaptığım için kınada deliler gibi eğlenmek istiorum, kınayı düğün gibi yapcam
saol ebruşum benim darısı inş hepinizin başınapaylaştım örnekleri bakalım beencek misiniz
Maşşallah tatlım ne kadan güzelllİnşallah evinizide en kısa zamanda tutarsınız yavrum
Anaa hatunlara bak sen hele 10 kişiniz birden söylemeyeydiniz baride kızcağız kötü düşmeyeydi
Bende inanırım nazara tatlım. Senin yıldızın düşük demekki öyle derler benimde öyle..
Bacağınada dikkat et tatlım çok ağırıyorsa doktora falan bi git incilme falan olmasın
Bişey falan takmada sürekli dua oku tatlım..
Ne tarz müzikler dinliyorsunki rap mi?
Anamm davetiylerin çok hoş tuğbişim özellikle kına davetiyene bayıldım
Ne kadan güzel özenle hatırlamışın herşeyinii
Valla benim içinde kına çok önemlii.. Kına kız tarafını erkek tarfıyla aynı memlektli olmayınca düğünde işler karışıyor ama kınada ohh aman Allah herşey benim istediğimm olurr gibisinden oluyorrr
Hele de nikah yapıcaksan kınayı özel yapman gerçekten güzel olmuş yavruşum
Allahım ağız tadınızı bozmasınnn
Hahah tamam ya bişey demedimm10 birden demedi köylü güzeli..Vur dedik öldürdün ha
Burada ne paylaşıyorsam onu dinliyorummm
kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun, hepinizi öpüyorum, benim biras çalışmam lasım yine uğrarım. kendinize çok cici bakın
Hahah tamam ya bişey demedimm
Hee bi tek rap i gördüm
Rica ederiz tatlım kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?