Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

16 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...93 Mervens...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 151 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...207 edatuccar...

...218 begushh...

...225 Margarikotin...

...226 zeynepesin...

...230 pekmez_akilli...

...230 ilithya...

...230 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...281 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...320 ezgisaygin...

...325 mutluluk_06...

...327 seros08...

...366 Snt55...

...367 traublee...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...428 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 61 : TRABZON'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 65 : VAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 68 : AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:

bendeee istiyoruuuuuuuuuum

Tez zamanda '' POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR '' başlığı altında yer almamız dileğiyle

Hazal canım ben. Senin ?? Askerinde dönmüş valla darısı bizim başımıza inş

Ben de Hilal canımm, evet 2,5 ay oldu döneli, söz nişan telaşına başladık hemen, ailelerimizi tanıştırdık falan yeni..darısı başınıza tabi kiii

Çok tatlıı hem dee..

İstanbuldanım canım, 22 yaş, çalışıyorum, sen napıyorsun nerelisin bakayımm

20 yaşındayımm bende antalyada yasıyorum şimdilik bi iş filan yok evde vakit öldürüyorum bi uğraş arayışındayım yoksa zaman geçmicek gibi görüyo

20 yaşındayımm bende antalyada yasıyorum şimdilik bi iş filan yok evde vakit öldürüyorum bi uğraş arayışındayım yoksa zaman geçmicek gibi görüyo

Kızımmm Antalya demeyecegdinn bnaa sevdiceğim Antalyalı, ben de orta-lise Antalya'da okudum, oraya yerleşcez inşallah bence de bir uğraş bul canımm yoksa geçmez zamannn...ben bi yandan staj iş derken gene geçirdim az çok zmaanıı

Son düzenleme:

ayy toprağıııımmm heehe gelinn gelinn yazları yanıyoruz da bi başkaa anltalya valla. Neresine yerleşiceksiiniz ? arayıştayım canım işte benimki biraz kıskanç ben gelmeden çalışma diyo. ikna edemedim bi türlü biraz fazla kıskanç kendilerii.

Yok canım bana samimi olduktan sonra farketmez yanii anlaştık pekmezim o zaman, takma adın da oldukça güzel

Olsun olsunn artık bi bu kadarın hep altına düşerek gideceksinn

Anlaştık Hiloşum

Teşekkür ederim kiii

İnşallah

Bu arada senin de gözün aydın Biraz geç oldu benim bunu demem ama idare et artık

Ohh söz nişan yoldaa

Allah tamamına erdirsin

Kircamiye yerlesecez cok buyuk ihtimal canm ama daha var tabi bi iki sene :)) yazlari yanginini biliyorum ama vazgecemem ben Antalyadannn...

Ikna et canm sen kiskanclik baska alanlarda bizde de cok ama is konusunu ayri tutuyoruz mesela.. bi de hep farkli sehirlerdeydik..yasadik uni okuduk simdi de farkli sehirlerde calisiyoz yapcak hic bi sey yok guven kafi bence halledersn canm sen de insallah bu mevzuyu

Anlaştık Hiloşum

Teşekkür ederim kiii

İnşallah

Bu arada senin de gözün aydın Biraz geç oldu benim bunu demem ama idare et artık

Ohh söz nişan yoldaa

Allah tamamına erdirsin

Sagol pekmezimm tatli tatli ohh :)) olsn gec de olsa tebrik tebriktir :)) bakalm canm zamani net degil ama calismalar basladi en azndann ) amin yavrum ins Allahim agiz tadiyla tamamina erdirir..

Son düzenleme:

Güven konusunda bi sıkıntımız yok ama işte sert bi yapısı var bazı konularda dediğim dedik. Ordayken mutsuz olmasınıda istemiyorum hani askerlik pskljsi bundanda çekiniyorum bi iki kez konustum duygusala bağladı baya o yüzden kapattım konuyu. İzne filan gelirse ozaman konusucaam haleetcem inş. Ben gelince devam edersin diyo baska bisi demiyo. neyseee hayatım halletcemm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…