Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ziyaretine gittiğimizde yemesi için götürdüğümüz yiyeceklerin kalanını bile zorla gizli saklı içeri sokmuşlardı. Ustalık yeri bari kabul ederse öyle bir şey yapabilirim haklısın, aklıma gelmemişti bak, teşekkürler Gerçekten öyle yaa insan bir anda ağlamaya başlayıveriyo, hiç belli olmuyo zamanı, mekanı valla. Ayy bu askerlik benim dengemi çok bozdu, ben böyle ağlak değildim. Duygusuz derlerdi bana, şimdi peçetesiz dolaşmıyorum

Sağol Çağlaaa.. çok zaman geçmedi zaten Temmuz'da aldım ben de geri yarimiii... gerçekten mutlu oluyor insan anlıyorum seniii.. cidden bu başlık olmasa çok daha zor geçerdi günlerim ama geçti çok şükürr..sen de sağol canımm

Ben gitmeden önce çok ağlardım deli gibi yani her gördüğümde ağladklarımı saymıyorum bile ama zamanla onlarda azalıo zaman zaman depresife bağlıyosun işte özlemek tavan yapıo falan ama o iyiyse sende iyi oluosun...bazen çok yoruluorm ben de iyi olamadığm zzmanlar oluo ama belli etmemek için iyiyim diorm bazen banada sen çok sabırlsn falan diolar ama aslnda öyle değil bide içimi açmaları bakmaları lazım ama olsunn geçicek bu günler başlamak bitirmenin yarısı şu an başlamamş askerler var daha 460 lar ..biz en azndn başladk tamamlıcaz sağ salim...Sende kendini biraz motive etmelisin cnmmm sen iyi ol ki askerine destek ol ...Ustaya geçince rahat etceksiniz bi nebze çünkü artık acemi değilsiniz neyin nasıl olduğunu bilio olcaksnz ... Yakın falan olursa görüşrüsünz izne gelir falan ayarlanır her şey ...İnan hepimizin ruh hali dğişio ya bazen insan çok özlüo bazen diosun geçmicek falan sonra bakıosun geçio zor da olsa...
Valla ben hala ilk gidişini düşününce bile ağlamaya meğilleniorum o zaman dinlediğim şarkılar flaan bu askerlik bitmedenn de bu ruh halinden çıkmak çok zor ...
Yemek konusuda acemide bende göndermedim ustada başladım buna kabul ediolarmş ama sordu öğrendi öyle yoksa bide emekler boşa bide askerin üzülür kargo gönderirken sorarsın ustasnda valla dört gözle bekliolar kargom gelcek diye bizimki yayın yapıodu

Son düzenleme:

Begüşş ben senin ilk zamanlarını hatırlıyorum kızzz bize deli gibi soru soruyordunn kafan karışık gibiydin bayaa ama sonra sonra resmen usta oldunn üstat oldunn bee

Başlamamış olanlara iyice zor şuan bence. Biz iyi veya kötü, çoğu zaman ağlayarak da olsa saatleri günleri zar zor da olsa deviriyoruz. O çocuklar da şimdi vakit geçiriyo ama askerlikleri başlasın diye ve öncesinde çabuk geçen vakit başladıktan sonra o kadar hızlı geçmiyor.

İyi olmasak bile iyiyim deme meselesi kesinlikle olmalı zaten ya. Birinci ağızdan duyduğum şeyleri söyleyeyim buradan. 93/2 olarak da en yakın arkadaşımı gönderdim askere ki o doğuda tehlikeli bir bölgede şimdi, onun için olan stresim iyice fazla. Dur yaa bir Aysun'u ( kız arkadaşı ) arayayım diyorum bir anda kendi kendime diyor. Usta askerim ya hemen de arayabiliyorum, tak açıyor telefonu. Aman yarabbi o ses de ne Aysun ağlıyor. İyi misin aşkım, sesin kötü geliyor diyorum. Yok hayatım uykudan kalktım diyor. O an anlıyorum ki beni özlediğinden dayanamamış açmış yine çeşmeleri. Ben de hissediyorum ya bir şekilde, arıyorum üstüne. Bana çok tavsiye verdi, askerim gitmeden önce. Bak çocuğa iyiyim numarası yapma, iyi ol, görmüyoruz diye yiyoruz sanıyorsunuz ama hissediyoruz biz dedi. Kendimizi telkin etmeliyiz de her zaman mümkün olmuyor işte, ahh öyle her isteyince mümkün olsa bi ...

[video=youtube;Q6WlhJtiz78]http://www.youtube.com/watch?v=Q6WlhJtiz78[/video]

mehmet'le izmir'deki tarihi asansör'e bindik, kapı kapandı ve birden bu şarkı çalmaya başladı, çok şaşırdık... bizden başka kimsecikler yoktu, mehmet elimden tuttu ve dans etmeye başladık yukarı çıktık kapı açılacak sandık; ama tekrar aşağı indik. sonrasında bi 12 kişi bindi. sanki biz romantik bir 1 dk yaşayalım diye böyle olmuştu. o anlık mutluluğu hiçbir şeye değişemem sanırım

Begüşş ben senin ilk zamanlarını hatırlıyorum kızzz bize deli gibi soru soruyordunn kafan karışık gibiydin bayaa ama sonra sonra resmen usta oldunn üstat oldunn bee

Ahh Hiloş evet hiç unutmuyorum zaten o günleri edaların topikteki kızlarda çok yardımcı olmşlardı sonra bu topiği keşfettim burda Başta Sen,Tuba,Nilüş,Savior Angel vardı ilk tanıştıklarımdan çok yardımcı olmştnz gerçktn o zaman hep kafamda deli sorular

Şimdi Askerlik psikolojisi ve Bir asker yareni nasıl olmalıdır diye kitap çıkartcam uleeennn

şeyma ve çağla hoş geldiniz kızlar, Allah sağ salim kavuştursun sevdiceklerinize, hayırlı teskereler şimdiden ben de nilüfer

Hep birlikte bitiricez bu şafakları genelde herkess bu topiğe de uğruo sizde gelinnn,bitirmiş arkadşlar var işte kelebek.hill (Hilal),holofira (Nilüfer), His (Hesna) onlar da hep buraya yazıolar bizde burayı boş bırakmıyoruzz bu sayfada tüm topiklerin kardeşliği var kısaca askerlik adına

Canımm daha yeni sizin böyle olman gayet normal yanii kolay da bir şey değil ,,tabi cnm askerlik aslında büyük sınav,biz gene bıraktıkları yerdeyiz ama onlar her şeyden uzaklar ,Allah iyi insanlar çıkartsın sizinde karşınıza ustalığı rahat olursaa süreç daha rahat geçer ...Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin

şeyma ve çağla hoş geldiniz kızlar, Allah sağ salim kavuştursun sevdiceklerinize, hayırlı teskereler şimdiden ben de nilüfer

Amin inşallah, çok teşekkürler. Memnun oldum :)

Evet yaa burası baya kalabalık gerçekten. Öyle tabi her şeyden mahrum onlar orada. Tek destekçileri işte günde 3-5 dk konuşabildikleri, bizler bir de aileleri. Amin canım inşallah her nerede varsa Allah'ım hepsinin yardımcısı olur

Ayyy çok tatlı olmuş cidden Nilüüüü çok ilginççç.. yerim kızz çok tatlısın

Canım benm yaa evet ben de hatırlıyorum şimdi böyle yeni yarenlere anlatıyosun bıkmadan usanmadan, çünkü sen de zamanında böyleydim diye düşünüyosun, hepimiz aynı yollardan geçiyoz işteee

Ayyy tesekkur ederim sende oylesin ayri sehir nedir cok iyi bilirim ama arada sevgi saygi varsa o mesafeler kapaniyor :)

Çoook mu çok romantik olmuş neee Ayy çok güzel bi durum olmuş amaa nilüüü
Nilüü bizim binada da asansör var gel enişteyi al da, ben şarteli attırırım romantik müzik açarım yeter ki iste

aramız yeni gelen yarenlerimiz var sanırım hoş geldiniz kızlarr
Allah sağ salim askerinize kavuşturur inşallah..ben kamile bu arada

Kızlarrrrr ay ben gidiyorum ya ne tepki vericegmi bilemedim ama yakısıklım aradi teslimden sonra cok mutlu oldumm keyfim yerine geldi Okula gidiyorum devamsizlik yapmamam lazimm sonra Izmir'e nasil giderim eyvah eyvah 25 gun sonra Istanbuldayim net paketim yok pek ugrayamicam buraya artik cafelerin önünden gecerken girmeye caliscam Kendinize iyi bakin

Amin inşallah, çok teşekkürler. Memnun oldum :)

çağlaaa izmir karabağlar'danmışsın, benim yarim de karşıyaka'lı oralara mobilya bakmaya gelcez inşallah

Ayyy çok tatlı olmuş cidden Nilüüüü çok ilginççç.. yerim kızz çok tatlısın

ben de seni yerim hiloşum çok güzel çok özeldi yavrum yaa ahh ahh keşke daha uzun sürseydi; ama o zaman bu kadar tatlı olmazdı

çok mu çok romantik oluyoruz sürpriz gibi oldu esintoş yaa, ayarlasan olmaz yani hehehe tamam canım; ama süreyi iyi ayarla farklı şeyler yaşanmasın

kız niloş yolarım senin saçını başını, ben mehmet'imi görmeyim mi yani rüyamda iyi geceler canım, çok tatlı rüyalar

ayyyyy Nilümmm olurmu heççç, mehmet gelcek ya yakında gerçeğini görcen nasıl olsa napçan rüyanda sen onu Nasıl kıvırcağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…