Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydıın canm Allah kolaylık versin bak günler geçio bi seneniz kaldıı senye bu zamn geliyoo seninkide
evet canm ya bitsinde size gelsin sıra

Ayyyy evettttt seneye bugün herşey bitmiş olucak inşallahhh

Canım ya ben senin ismini bilmiyorum :)) ben nilay, kızlar Niloş diyo :)

az kaldı canm bayramdan sonra br ay kalıo ben kendimi öle avutuyom bitcek sonra hep yanımda

bende öyle diyorum canım ne kaldı ki 457 nerde 67 nerde ama işte..bu aralar neden bilmiyorum umutsuzum..aslın çok şükür ki şafağım çok güzel biliyorum ama neden böyle oldu anlamadım

Hiloşummm öpüyorum senin bebişim, ama ufacık bi yanlışlık var Hazalla benim şafak aynı olması gerek bebişim aklında bulunsun

...365 Snt55...

...365 traublee...

Canm farkettm bikac kisininki duzelecek ama duzeltemedm sonra izn vermedi site bana :) halladecem bu gece Tatlısimm...

Sorma ben de adliyelerdeyim gene her zamankinden.. her daim telafi ederiz yavrum takilma her firsatta giriyoruz nasilsa hemen )

Baccımm ne demkk sen de bitanesinnn
Yalnız baya alıştm ben bu göreve bir süre devam edeym

o da bizim farkımız hehehe

Bitmiş gitmiş zaten kii çok azcık daha sabır kalmışş...

inş canım cidden son zamanlar daha yorucu oluyormuş çok bunaldım :26:

Canm farkettm bikac kisininki duzelecek ama duzeltemedm sonra izn vermedi site bana :) halladecem bu gece Tatlısimm...

Sorma ben de adliyelerdeyim gene her zamankinden.. her daim telafi ederiz yavrum takilma her firsatta giriyoruz nasilsa hemen )

Çalışçazz hiloşum para lazım napalım :)))

Kızlarrr şimdi azcık akıl danışıyım size bana birazcık yorum yapın :))
Şimdi ben ocakta İzmire gidicektim haftasonu için ama ailem pek sıcak bakmadığı için bende ısrar etmedim.Ermanda Aralığın sonununda ben gelirim ozaman dedi, sonrada haziranda yeğeninin sünneti olucak büyük ihtimal 10günde ozaman kullanıp bitircek iznini.Sizde daha erkenmi izin kullanmak için aralıkta 6 ay biticek 7.aya gircez askerlikte. Bir 6 ay sonra yine kullancak haziranda 1 yıl dolcak, kalıcak 3 ay .Oda geçer heralde bi şekilde...

Siz ne diyorsunuz Ermanda kararsız aslında ama bende gidemicem kışın sonuçta günü birlikte olsa izin almam biraz sıkıntı (

Begüşümmm hoşgeldin yawruuu

Hoşbuldum canım nabersinn nasıl gidiyo ?

Okudumda aslında mantıklı geldi bana ...

Hoşbuldum canım nabersinn nasıl gidiyo ?

Okudumda aslında mantıklı geldi bana ...

Dimiii begüşüm ya yanlış düşünmiyim hepinizin onayını alıyım tecrübelerinizden faydalanıyım azcık diye sormak istedim.Sonradan keşke kullanmasaydık demek istemiyom

İşteyim yawrum çok yoğunum arada böle girmeye çalışıyorum.Sen nasılsın canım benim askerin nasıl varmı yakınlarda mehtap sizde

Son düzenleme:

Selamlaaaar kızllaaar :) Yeni bir okul dönemine başladık ama neyse ki erken bitti bugün ohh :)

Napıyosunuzz bakalımm nasılsınızz ??

Niloşumm okudum yazdığını bencede mantıklı o şekilde kullanmanız sen gidemiyceksenn..Bizde kurbanda kullancaz sanırım bide mart nisan gibi yoksa ben göreemiycemm arada gelirse ama sennki gayet uygunmuş cicim :)

Dimiii begüşüm ya yanlış düşünmiyim hepinizin onayını alıyım tecrübelerinizden faydalanıyım azcık diye sormak istedim.Sonradan keşke kullanmasaydık demek istemiyom

Canım bizde dağıtım nisandaydı ağustosda izin kullandı iyi kide kullanmış diyorum ...Şimdi sizin hem 6 ay geçicek normal yani kalanıda son 3 ay falan bana göre mantıklı sende gene arada izin falan koparırsan bi kaçarsın

Bende iyiyim cnm mehtap falan yok zaten daha 1 ay oldu gideli daha çok erken bide zaten son 5 mi 10 gün mü ne kaldı daha gelmem diodu bakalımmm yaa kısmet her şey ...

Son düzenleme:

aynen canım kısmet, son kalan izninide belki tezkereye yakın kullanır sonrada tezkeresini alır gelir hayırlısıyla.Begüşşş şu 2014 gelse rahatlicaz hepimiz önce siz kurtulcaksınız sonrada biz

Selam Seroşşş hoşgeldin yeni okul dönemin hayırlı olsunnn

aynen canım kısmet, son kalan izninide belki tezkereye yakın kullanır sonrada tezkeresini alır gelir hayırlısıyla.Begüşşş şu 2014 gelse rahatlicaz hepimiz önce siz kurtulcaksınız sonrada biz

Ben saymıyorum hayatım ya sayınca valla gçmio baştan çok takıodum şimdi takmıyorum şafağı bile bazen unutuyorum,,,yarılamaya odaklanmştm o geçti şimdi 180 e odaklıyım =) dediğin gibi 2014 gelmeden zaten rahat nefes yok o yüzden her gün şafak saymak can sıkıo =)

Seroşş hoşgeldin canım.Bitir kızım artık şu okulu, oku oku nereye kadar :)))
Evet canım ya ailem yalnız gitmeme pek sıcak bakmıyo 1 gece bile olsa kalma konusunda pekte içlerine sinmiyo anladığım kadarıyla, eee bide ocak kış ayı ne olur ne olmaz onlarada hak veriyorum.Sonra ermanda diyince yol iznimde var aralıkta ben gelirim falan öle konuştuk bakalım, komutanıyla falanda konuşucak aralık sonu için ayarlarsa güzel olur.Benimde kasımın 15inde bir yılım dolcak bi hafta o geldiğinde yıllık izne çıkarım bende rahatla görüşürüz en azından

Sen nasılsın askerin falan bi sıkıntı yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…