Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
len az gizem bırakmadınn ne ağzında bişe ıslanmıyo senın

banaa kalmadı ceyda dökülüverdii kızda hiç gizemm yok yaa bana hiçç çekmemşş bu kankamm

Ne gördün yawru hayırdır :26:

ay kanka pardon yaaa geri alıyorum didiklerimi kızlar bu bir itiraftır yalan süledim size

iyi geceler kızlarrr nasılsınız

hoşgeldin tertip nabersin

Bende bisi sandımdııı

Bi durum var sandım tertipppp

ay ne kadanda nilgisiz ninsanlarsınız

Selam canımmmm:):)

naber canımmmmmmm

için fesat kızım senin hem aklından neler geçmiş
hemde gördügün rüyaalra bak depresyona girmemiş adamı depresyona sokarsın sen askerde be

Zaten senin adının geçtigi herseyi okuyorum kopmak icinn

ahahahah tertomm kopmakk garantii

kısss benidee hevezlendirdinn hee sünüslerimm sabırsılanıyoo açılmak içinn şu ozon efendiyi bide ben koklayam baka ne alem oluyo vaaovv demek kameradann farkedebilecek kadarrr iyileşmee pekii bu kalıcımı yoksa ömür boyu o kopek kakasını koklicazmı

ay kanka pardon yaaa geri alıyorum didiklerimi kızlar bu bir itiraftır yalan süledim size

Geçtii lenn bolunun pazarı az atraksiyonn yapacaktınn ettin içine ne diyim ben sana gizemim gitti havam söndü bu ne bohem tarzı

Ceydaaa seninki hangi ktmdeeeeeeeeeee

yawru sen şimdi bu ozon yağını ne zaman sürüyon ne için sürüyon başka bişi sürüyonmu bana açıklıyver bakem şunu evladım baştan

çıkıyo yawru ne çıkmadıki :26:

Huyumm kurusun yawruu

ohoo sen bayaa kurmuşsun yawru onasıl rüya oyle

tamam ya ben görmemişim körün gözü işte

canım faceye bi bakarmısın bişi sorcam sana:)

bizede sorrrrrrr kübroşş bilemezzzzzzzzzzz

Benım hakıımda öğrenmek istediğin şeyleri bana sorabilirsin Kübraya sormana gerek yoktu ama neyse sor hadi izin evrdim

Bendee merak yaptım simcikk

canım eğer o bitkilerle 3-4 gün buhar yaparsan kalıcı çözüm oluyormuş.ama sadece göz altlarına sürersen ozon yağını geçici çözüm olurmuş.o koku ömür boyu çekilmez zaten ayyy böggg iğrenc

tamam kanka ben bu ortamı bi daha yaratacam sana söz

yoksa yoksa yoksaaaaaaa ktm gelmişmi hangisi gelmiş önce sen söyle

Kızz benimkide ktmde yaa ondan sorim dedimmm
Nerdee Diyarbakırdamii seninkiii

Kızz benimkide ktmde yaa ondan sorim dedimmm
Nerdee Diyarbakırdamii seninkiii

ay ben bi an seni ezgi sandım ya oda böyle gelip lap diye soru soruyo bana bende bi an gittiler sandım onunkide bitliste ya benımkıde oraya gidicek ay pardon ya
elazıgda benımkı canım senınkı nerde

çıkıyo yawru ne çıkmadıki :26:

Huyumm kurusun yawruu

ohoo sen bayaa kurmuşsun yawru onasıl rüya oyle
yaa sorma yaa bunalıma gircektiiiimmm

aşkımda aynen öyle dedii ama napiim benim elimde deel ki ne rüya göreceğimm..

Laaaaaa az yavaşş yazıınnn el insaaff yetişemiyoom sizeee.Askerdeki erkek psikolojilerini okuyom bi yandann

ay ben bi an seni ezgi sandım ya oda böyle gelip lap diye soru soruyo bana bende bi an gittiler sandım onunkide bitliste ya benımkıde oraya gidicek ay pardon ya
elazıgda benımkı canım senınkı nerde

Diyabakırdaaa
Ahh ahhh yoklugumdaa herkess unutmuşş beniiii

harbii körünn gözüü

Bendee merak yaptım simcikk

bizede solee ne olduğunu

aboo iyi allahtan göümün altı sağlam

O pis koku nasıl çekilir yaa sümük bile sayanamıyo kaçıyo biz nasıl dayancaz

yawru sen şimdi bu ozon yağını ne zaman sürüyon ne için sürüyon başka bişi sürüyonmu bana açıklıyver bakem şunu evladım baştan /COLOR]

canımcım sinüzit var bende çok fena.kemikleşmiş durumda.ilaç falan işe yaramıyor.bende bitkiciye gittim.diplomalı bitkici ama biliyo herşeyi ozon yağını önerdi.ama sadece bunu kullanırsan göz altlarına sürersen geçici çözüm olur dedi.3 tane bitki verdi.kaynatıp buharını kokluyorum.3 gün yap dedi.yaptıktan sonrada ozon yağını göz altlarına sür dedi.3 gün sonunda bidaha buhar yapmıcam.ama 10 gün ozon yağını göz altlarıma sürcem.kalıcı olacakmış bidaha hiç tekrarlamayacakmış

ay zaten 2 gün öyle bi pis pis sümüklü oldumki anlatamam.çooooook affedersin benim burnum hiç akmıyordu sinüzitten.ama iltihap gibi aktı iki gün çook pardon midelere dikkat bulanmasın şimdi kesildi akması çok rahat nefes alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…