len az gizem bırakmadınn ne ağzında bişe ıslanmıyo senın
banaa kalmadı ceyda dökülüverdii kızda hiç gizemm yok yaabana hiçç çekmemşş bu kankamm
Ne gördün yawru hayırdır :26:
iyi geceler kızlarrr nasılsınız
Bende bisi sandımdııı
Bi durum var sandım tertipppp
Selam canımmmm:):)
Torttoooo beee aklımdan neler geçtii vallaa Allah snei napmasııınnn
Ne hayaller kurmuştum oysakiii
40 saat kıvrandırcaktın dimi bizii zeynooo....
Yaaa aşkım izne gelmiş..Cebinde başka bi telefon buluyom mesajları açıyom websiteleri üyeliklerri,mesajlar falann
Ayy delirmek üzere kalktım..Anlattım akşam aşkıma .Otur bütün gün onları kura kafanda triplere gir diyo
Zaten senin adının geçtigi herseyi okuyorum kopmak icinn
Zaten senin adının geçtigi herseyi okuyorum kopmak icinn
cümleten hoşbulduk kızlarrgörmezsem ayıp olmasın diye cümleten diyom kızmayın üşendi demeyin
zeynocumcummm ozon yağı valla süper geldi bana.bugün serkanda kamerada görünce inanamadı göz altların geçmiş dediaz sonra gene yapacam buharı.bugün son buhar yapışım.ama 10 gün falan göz altlarına sürcem yağı.ama o kokusu yok mu öfff köpek kakası gibi
canım faceye bi bakarmısın bişi sorcam sana:)
ay kanka pardon yaaa geri alıyorum didiklerimi kızlar bu bir itiraftır yalan süledim size
cümleten hoşbulduk kızlarrgörmezsem ayıp olmasın diye cümleten diyom kızmayın üşendi demeyin
zeynocumcummm ozon yağı valla süper geldi bana.bugün serkanda kamerada görünce inanamadı göz altların geçmiş dediaz sonra gene yapacam buharı.bugün son buhar yapışım.ama 10 gün falan göz altlarına sürcem yağı.ama o kokusu yok mu öfff köpek kakası gibi
çıkıyo yawru ne çıkmadıki :26:
Huyumm kurusun yawruu
ohoo sen bayaa kurmuşsun yawru onasıl rüya oyle
Benım hakıımda öğrenmek istediğin şeyleri bana sorabilirsin Kübraya sormana gerek yoktu ama neyse sor hadi izin evrdim
yawru sen şimdi bu ozon yağını ne zaman sürüyon ne için sürüyon başka bişi sürüyonmu bana açıklıyver bakem şunu evladım baştan
tamam ya ben görmemişim körün gözü işte
bizede sorrrrrrr kübroşş bilemezzzzzzzzzzz
kısss benidee hevezlendirdinn hee sünüslerimm sabırsılanıyoo açılmak içinnşu ozon efendiyi bide ben koklayam baka ne alem oluyo vaaovv demek kameradann farkedebilecek kadarrr iyileşmee pekii bu kalıcımı yoksa ömür boyu o kopek kakasını koklicazmı
Geçtii lenn bolunun pazarı az atraksiyonn yapacaktınn ettin içine ne diyim ben sanagizemim gitti havam söndü bu ne bohem tarzı
Ceydaaa seninki hangi ktmdeeeeeeeeeee
tamam kanka ben bu ortamı bi daha yaratacam sana söz
yoksa yoksa yoksaaaaaaa ktm gelmişmi hangisi gelmiş önce sen söyle
Bendee merak yaptım simcikk
haydi sor sorrr sorrrrrrrpınar sucuk
Kızz benimkide ktmde yaa ondan sorim dedimmm
Nerdee Diyarbakırdamii seninkiii
Canın sucuk cekti galiba
yaa sorma yaa bunalıma gircektiiiimmmçıkıyo yawru ne çıkmadıki :26:
Huyumm kurusun yawruu
ohoo sen bayaa kurmuşsun yawru onasıl rüya oyle
ay kanka pardon yaaa geri alıyorum didiklerimi kızlar bu bir itiraftır yalan süledim size
hoşgeldin tertip nabersin
ay ne kadanda nilgisiz ninsanlarsınız
naber canımmmmmmm
için fesat kızım senin hem aklından neler geçmiş
hemde gördügün rüyaalra bak depresyona girmemiş adamı depresyona sokarsın sen askerde be
ay ben bi an seni ezgi sandım ya oda böyle gelip lap diye soru soruyo bana bende bi an gittiler sandım onunkide bitliste ya benımkıde oraya gidicek ay pardon ya
elazıgda benımkı canım senınkı nerde
yawru sen şimdi bu ozon yağını ne zaman sürüyon ne için sürüyon başka bişi sürüyonmu bana açıklıyver bakem şunu evladım baştan
tamam ya ben görmemişim körün gözü işte
bizede sorrrrrrr kübroşş bilemezzzzzzzzzzz
Bendee merak yaptım simcikk
canım eğer o bitkilerle 3-4 gün buhar yaparsan kalıcı çözüm oluyormuş.ama sadece göz altlarına sürersen ozon yağını geçici çözüm olurmuş.o koku ömür boyu çekilmez zaten ayyy böggg iğrenc
yawru sen şimdi bu ozon yağını ne zaman sürüyon ne için sürüyon başka bişi sürüyonmu bana açıklıyver bakem şunu evladım baştan/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?