Yaaa tamam onu biliyoruzzdaa onunkii Mehmet degil miiiiiiii:44::44:
Yasemini askeri Gaziemirdeya bebem unuttunmuinsan tertibini unutrmu
Kızım kız aklıdna samet kalmıştır oraya ne takılıyon samet memet benziyo
622. sayfa bi bende m açılmıyoo??
hangi yasemin canım.bizim pamukseker mi
Samet deyincee Yasemin uçtu aklımdann
Yasemini başta eledim zaten onunki mehmet diyorum
bazen oluyo yawru boşver kalsın
yok kuzum o bizim tertip hani myzt varya oncenın ysmehmt i nikini değişti
ve hiç isim yanlışlığı olacağı aklına gelmiyo emi
laa gece geece kulaklarını çınlatmayıın askerleriin
yok kuzum o bizim tertip hani myzt varya oncenın ysmehmt i nikini değişti
laa gece geece kulaklarını çınlatmayıın askerleriin
Belki yeni katılanlar olmuştur dedim ne bileyim
az daha çınlat o zaman ..Benimkine top patlatsan fayda etmez amaBenimkide uyancam dedi yattı uyanamadı zatenn
Çınlarda uyanır belkiii
he tamam canım.karıştırdım hafıza bi milyon bu aralar
canımcım sinüzit var bende çok fena.kemikleşmiş durumda.ilaç falan işe yaramıyor.bende bitkiciye gittim.diplomalı bitkici ama biliyo herşeyiozon yağını önerdi.ama sadece bunu kullanırsan göz altlarına sürersen geçici çözüm olur dedi.3 tane bitki verdi.kaynatıp buharını kokluyorum.3 gün yap dedi.yaptıktan sonrada ozon yağını göz altlarına sür dedi.3 gün sonunda bidaha buhar yapmıcam.ama 10 gün ozon yağını göz altlarıma sürcem.kalıcı olacakmış bidaha hiç tekrarlamayacakmış
ay zaten 2 gün öyle bi pis pis sümüklü oldumki anlatamam.çooooook affedersin benim burnum hiç akmıyordu sinüzitten.ama iltihap gibi aktı iki gün çook pardon midelere dikkat bulanmasınşimdi kesildi akması çok rahat nefes alıyorum
cidaaaa görmedin sayfa atladıı kopyalıyorummm
canımcım sinüzit var bende çok fena.kemikleşmiş durumda.ilaç falan işe yaramıyor.bende bitkiciye gittim.diplomalı bitkici ama biliyo herşeyi ozon yağını önerdi.ama sadece bunu kullanırsan göz altlarına sürersen geçici çözüm olur dedi.3 tane bitki verdi.kaynatıp buharını kokluyorum.3 gün yap dedi.yaptıktan sonrada ozon yağını göz altlarına sür dedi.3 gün sonunda bidaha buhar yapmıcam.ama 10 gün ozon yağını göz altlarıma sürcem.kalıcı olacakmış bidaha hiç tekrarlamayacakmış
ay zaten 2 gün öyle bi pis pis sümüklü oldumki anlatamam.çooooook affedersin benim burnum hiç akmıyordu sinüzitten.ama iltihap gibi aktı iki gün çook pardon midelere dikkat bulanmasın şimdi kesildi akması çok rahat nefes alıyorum
Rüya müya istemiyoom yaa eşşen aklına karpuz kabuğunu ne diye sokuyoonn dimi amaaa
merak ediyom ya neler yapıyolarr..Aşkımın da ağzı hiç sıkı değildir her bişeyi anlatıyo..aklım takılıyo benimdee
Uyudu tortoo çoktaann ...Kardeşim var mı diye soruyodu bana akşam
Belli degilll 1haftayıda bulabilir yarında geçebilirr
Benimkinin cebi var haberleşiyoruz o yönden rahatız
az daha çınlat o zaman ..Benimkine top patlatsan fayda etmez ama
gördüm şekerim gördüm ya benim anacımdada sinüzit varda alerjik olmuş artık toza neme küle alerjisi var hep öksürüyoyararmıki bu ozon öksürüge fln
ayy sorma tertoo benimkide anlatıyodu gazeteden aldatan kadınların hikayesini okuyalarmış delüler
ohh siz ballısınızz yawwwwwwwww
Çınlasın HATTAA zonklasınn
Hmm yok yawruu yaa
Zonklatalıımm...
Yaa şimdiiii yanında olsaamm bi öpsemmm uyurkenn tek kişilk ranzada sarılıp yatsakLa gıcırdar onlar ama kıpırdanmaz herkees uyanırr ay ne güzel olurduu 1 saatcik bile yeterr
Yine iyimiş benimki gece nöbetten gelirken gördüm erotik izliyolardı dedii Digitürk varmış..
gördüm şekerim gördüm ya benim anacımdada sinüzit varda alerjik olmuş artık toza neme küle alerjisi var hep öksürüyoyararmıki bu ozon öksürüge fln
ayy sorma tertoo benimkide anlatıyodu gazeteden aldatan kadınların hikayesini okuyalarmış delüler
ohh siz ballısınızz yawwwwwwwww
Benimkide askere gitti oyle oldu yaa
Uyku nedir bilmezdi
Yoruluyorlar ne yapsınlar
Birde dünden beri yoldaa
Uyusun
Çınlatmayalım
Yine iyimiş benimki gece nöbetten gelirken gördüm erotik izliyolardı dedii Digitürk varmış..
bide kral falan hadise çıkınca cosuyolar diyoo
Benimki hep uykucuyduu ..Şimdi fırsatını bulunca uyuyo
Bugun bile hep uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?