Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harbii körünn gözüü

bizede solee ne olduğunu

aboo iyi allahtan göümün altı sağlam

O pis koku nasıl çekilir yaa sümük bile sayanamıyo kaçıyo biz nasıl dayancaz

Benim askerimi İzmir/Gaziemirde sanmısta bisi sorcakmısss
Bende yok benimki Teeeee şırnakta dagda dedimm

Allah senı netmeye rüya kuzu yaa

Tamam abla sen dedinyaa

sakin olun len Yeşimin okumasın bekleyin

ay delisin harbi yaa bırak kızım onları okuyom derken kendininki bozulcak farkında değilsin he bırak bunları oğlunla uğraş torto yaa uyudumu seninki

Diyabakırdaaa
Ahh ahhh yoklugumdaa herkess unutmuşş beniiii

dime öle dime kıyamam senınkı ne zaman geccek bellimi arayabiliyomu
harbii körünn gözüü

sağol ya iltifatlar itinayla yenir

Belli degilll 1haftayıda bulabilir yarında geçebilirr
Benimkinin cebi var haberleşiyoruz o yönden rahatız

Ne demek ne demek her zaman kankaa

Allah senı netmeye rüya kuzu yaa

Tamam abla sen dedinyaa

sakin olun len Yeşimin okumasın bekleyin
Rüya müya istemiyoom yaa eşşen aklına karpuz kabuğunu ne diye sokuyoonn dimi amaaa

merak ediyom ya neler yapıyolarr..Aşkımın da ağzı hiç sıkı değildir her bişeyi anlatıyo..aklım takılıyo benimdee
Uyudu tortoo çoktaann ...Kardeşim var mı diye soruyodu bana akşam

cidaaaa görmedin sayfa atladıı kopyalıyorummm

canımcım sinüzit var bende çok fena.kemikleşmiş durumda.ilaç falan işe yaramıyor.bende bitkiciye gittim.diplomalı bitkici ama biliyo herşeyi ozon yağını önerdi.ama sadece bunu kullanırsan göz altlarına sürersen geçici çözüm olur dedi.3 tane bitki verdi.kaynatıp buharını kokluyorum.3 gün yap dedi.yaptıktan sonrada ozon yağını göz altlarına sür dedi.3 gün sonunda bidaha buhar yapmıcam.ama 10 gün ozon yağını göz altlarıma sürcem.kalıcı olacakmış bidaha hiç tekrarlamayacakmış

ay zaten 2 gün öyle bi pis pis sümüklü oldumki anlatamam.çooooook affedersin benim burnum hiç akmıyordu sinüzitten.ama iltihap gibi aktı iki gün çook pardon midelere dikkat bulanmasın şimdi kesildi akması çok rahat nefes alıyorum

bence daha üsturuplu rüyalar görsen sorun olmaz kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…