Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım hepsi için aynısı geçerli, silüs tarihi neyse o günden itibaren şafak düşer

30 dan sonraki tıkanmaya can kurban, hazırlık telaşıyla çabuk geçirirsin nasılsa

Ayy bencede bakalm iş arıyrm şu ara görüşmelere gidiyrm falan oda olursa cok ii olcak ya hayırlısı...sen neler yapıyorsn ablacm öğrencilerine zor sormuyyrsn dimi

Babamın şirin memleketindesin Kamilecim, çooook az kalmış çoook......

Hadi bakalım, siz de ereceksiniz muradınıza

ablacım nasılsın? siz bitirdiniz ohh yoluna giriyormuş her şey çok ssevindim
çok şükür abla son 2 hafta .. bu saatlerde bi sorun çıkmazsa yanımda olacak inş.. bitsede kurtulsak çok sıkıldık artık

Şafak 82 ! Atarsa 81 ♥ Düzce
Öküz ömrümü yedi :101: Yarın plakalar geldiiiiiiii :86:

Katılıyorummm benim şafağa görede uydur bakem

Plaka öncesi için gel kuzum sonrası için yazamıyorum net manilerle dolu, o varken bana ne hacet

Bahar gelir çiçek açar, Rizeli gelir Eda kaçar (Rizeli gelir, dede kaçar aslındaaa.)

Plaka öncesi için gel kuzum sonrası için yazamıyorum net manilerle dolu, o varken bana ne hacet

Bahar gelir çiçek açar, Rizeli gelir Eda kaçar (Rizeli gelir, dede kaçar aslındaaa.)

plaka öncesini ne yapımmm kız ben plakalrdaym miss gibi
hahah olmadı bu esin neyse artık
ee nasl gidio mehtp

plaka öncesini ne yapımmm kız ben plakalrdaym miss gibi
hahah olmadı bu esin neyse artık
ee nasl gidio mehtp

Nette bulmuştum zaten olmasada sıkıntı yok
Mehtap pazartesi sabah son, bi bugün bi yarın var yarın görüşeceğiz işte kuzum. Mehtap bi öyle bi böyle gidiyor işte..
Bi de bana bi şey oluyor yanımdan ayrıldığında ve beni aradığında başlıyorum ağlamaya daha öncekilerde böyle olmamıştım, o da şaşırıyor. Son izin diyemidir ki elimde olmadan başlıyorum hemencik

Canım duygusallaşman doğal ama güçlü olmalısınnn az kaldı kızım yaa kendine gel askerlik düşmeseyd ne yapacaktın hı?hem şöyle düşün bu son ayrılık ! ben izinden sonra öyle düşündüm ve inan hiç ağlamadım nerdeyse sakin ol ve kalan günlerin keyfini çıkarn

Kuzum elimde olsa, arıyor hayatım yoldayım eve gidiyorum vs. derken başlıyorum ağlamaya en çok 10 dk susturmaya uğraşıyor. Ne bilim bi de sanırım daha önce doyamadığım günlerin etkisi var, bu sefer iyiden iyiye alıştım ona. Bize geldiğinde bile hiç gitmeyecek gibi geliyor, mutfağa gidiyorum peşimde. Odaya gitsem peşimde.. Elinde olsa tuvalete de benimle gelecek şapşal Bi de şu bi öyle bi böyle tavırlarından kaynaklanıyor sanırım benim bu duygusallığım. Ne zaman nasıl davranacağı hiç belli değil, bi bağırıyor bi güldürüyor.

Cnm cocukluk yapma hiç geçicek biticek şafağının keyfini çıkar....gidicek ve gelicek bu kadar yani...evet seninki biraz cocukca davranıyor bazen haklısın ama napcan işte.....hem bak üstünede düşüyormuş...kalan günlerinizin keyfini çıkarn derim

Dün babası bi araba almış süpriz olarak, düğünden sonra alacaktı akşam pat diye çıkartmış arabayı karşısına. Beni aradı çocuk gibi ne çok sevinmiş Bugün onunla uğraşacak bende kuzenimin yanına gideceğim. İnsanın 2. aşkı arabalar olmayagörsün ya
Kıskanıyorum valla
Neyse kuzum ben çıkıyorum, hazırlanmam lazım. Öpüyorum seniii

Ne zaman teslim olduğu önemli değil yani? Sülüs 1inde, erkek arkadaşım 6 sında teslim oldu ben 6 yı da düşeceğim doğru mi anladım canım?

Evet silüs tarihi önemli, 2-3 üç gün gideceği yere göre yol izni vermiş oluyorlar çünkü kesin teslim olması gereken tarihten sonra gittiyse ne oluyordur onu bilmiyorum, kesin teslim olması gereken tarihte gittiyse problem yok demektir zaten, silüs tarihinden sonra düşülür...

Ayy bencede bakalm iş arıyrm şu ara görüşmelere gidiyrm falan oda olursa cok ii olcak ya hayırlısı...sen neler yapıyorsn ablacm öğrencilerine zor sormuyyrsn dimi

Yaa inşallah en kısa zamanda gönlüne göre iş bulursun, tabii ki iyi olur, hem zaman daha çabuk geçer

Ben de ev hanımı gibi oldum aslında Edacım yaa, sabahçı olunca erkenden işim bitiyor öğleyin evdeyim, ev işiydi okul işiydi, yemekti derken akşam oluyor eşim geliyor işten zaman geçiriyoruz öyle işte pek de bir şey yok, asosyal çalışan evhanımı diyelim ona

Teşekkür ederim tatlım yavaş yavaş yoluna giriyor bazı şeyler, kolay değil ömrümüzden 5 ayı çaldılar, götürüsü çok oldu bize tamir etmeye çalışıyoruz ama her şey daha da güzel olacak inşallah...

Canım 2 hafta ne ki hazırlık, telaşe, heyecan derken hemen biter gider, sağ salim gelsin de bugünler unutuluyormuş gerçekten, ben onca sıkıntılı beklediğim günleri unutuverdim eşim yanımda olunca her şey ona bağlı, iki hafta sonra sevdiceğin sana sarılınca unutursun hiç gitmemiş gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…