Evet canım hepsi için aynısı geçerli, silüs tarihi neyse o günden itibaren şafak düşer
30 dan sonraki tıkanmaya can kurban, hazırlık telaşıyla çabuk geçirirsin nasılsa
Babamın şirin memleketindesin Kamilecim, çooook az kalmış çoook......
Hadi bakalım, siz de ereceksiniz muradınıza
Şafak 82 ! Atarsa 81 ♥ Düzce
Öküz ömrümü yedi :101: Yarın plakalar geldiiiiiiii :86:
Hahahhahaha super mişş
Elime kağıt kalem versinler asker yarenleri için şafak kitabı yazayım bende iş var hee
Katılıyorummmbenim şafağa görede uydur bakem
Plaka öncesi için gel kuzum sonrası için yazamıyorum net manilerle dolu, o varken bana ne hacet
Bahar gelir çiçek açar, Rizeli gelir Eda kaçar(Rizeli gelir, dede kaçar aslındaaa.)
Katılıyorummmbenim şafağa görede uydur bakem
plaka öncesini ne yapımmm kız ben plakalrdaym miss gibi
hahah olmadı bu esinneyse artık
ee nasl gidio mehtp
ben uyduryım canm şafk 53 asker yreni olmak çok güç sonu 3le biten rakamlara uygun
Nette bulmuştum zaten olmasada sıkıntı yok
Mehtap pazartesi sabah son, bi bugün bi yarın var yarın görüşeceğiz işte kuzum. Mehtap bi öyle bi böyle gidiyor işte..
Bi de bana bi şey oluyor yanımdan ayrıldığında ve beni aradığında başlıyorum ağlamaya daha öncekilerde böyle olmamıştım, o da şaşırıyor. Son izin diyemidir ki elimde olmadan başlıyorum hemencik
Canım duygusallaşman doğal ama güçlü olmalısınnn az kaldı kızım yaa kendine gel askerlik düşmeseyd ne yapacaktın hı?hem şöyle düşün bu son ayrılık ! ben izinden sonra öyle düşündüm ve inan hiç ağlamadım nerdeyse sakin ol ve kalan günlerin keyfini çıkarn
Kuzum elimde olsa, arıyor hayatım yoldayım eve gidiyorum vs. derken başlıyorum ağlamaya en çok 10 dk susturmaya uğraşıyor. Ne bilim bi de sanırım daha önce doyamadığım günlerin etkisi var, bu sefer iyiden iyiye alıştım ona. Bize geldiğinde bile hiç gitmeyecek gibi geliyor, mutfağa gidiyorum peşimde. Odaya gitsem peşimde.. Elinde olsa tuvalete de benimle gelecek şapşalBi de şu bi öyle bi böyle tavırlarından kaynaklanıyor sanırım benim bu duygusallığım. Ne zaman nasıl davranacağı hiç belli değil, bi bağırıyor bi güldürüyor.
Cnm cocukluk yapma hiç geçicek biticek şafağının keyfini çıkar....gidicek ve gelicek bu kadar yani...evet seninki biraz cocukca davranıyor bazen haklısın ama napcan işte.....hem bak üstünede düşüyormuş...kalan günlerinizin keyfini çıkarn derim
Ne zaman teslim olduğu önemli değil yani? Sülüs 1inde, erkek arkadaşım 6 sında teslim oldu ben 6 yı da düşeceğim doğru mi anladım canım?
Ayy bencede bakalm iş arıyrm şu ara görüşmelere gidiyrm falan oda olursa cok ii olcak ya hayırlısı...sen neler yapıyorsn ablacm öğrencilerine zor sormuyyrsn dimi
ablacım nasılsın? siz bitirdiniz ohh yoluna giriyormuş her şey çok ssevindim
çok şükür abla son 2 hafta .. bu saatlerde bi sorun çıkmazsa yanımda olacak inş.. bitsede kurtulsak çok sıkıldık artık
üzülme canm bak geçti gitti az kaldı Allah başka ayrılık vermesinAhh Bilecik bizi ilk ayıran şehir ilk günler canlandı hemen kafamda
üzülme canm bak geçti gitti az kaldı Allah başka ayrılık vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?