Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya ha 10 gün önce ha 10 gün sonra yani gelse bi degişiklik olurdu ama şurdada kalmış 2 ayy degmez gelmesine haklı yani 10 gün
önce gelmek war işin ucunda son 10 günü kullanmadınız heralde wala ii durmuşunuz canım yaa bz öncekileri çok yakın aralıkla kullandk son izinde 6 ay arayı açmak zornda kaldk ama ölüyodk artk yani kavvgadan özlemdennmecbur kullanıp bitirdk onuda kullanmasak 9 ay ayrı kalacaktk şaka gbibnde iyi olmaya çalışıyorm yaa ders çalışmam lazım ama ben aptal aptl duruyorum nası olacak blmem

ay canım okudum yazdıklarını kötü oldm yaa nden öle yaptı ki vardr bi sebebi?canı bişeye sıkılmıştr belki sinirini snden almıştr bide nişanlısınz yani olacak şey mi bu:26:üzülme sen bnce gtmeden gönlünü alır sıkma canını yaaa:26:

ne 10 gunu canım hıc ızn kullanmadıkı
dagtımdan izninden sonra nasıl gittii öylee yanı en son nisanda gördum işte
ızın kullansaydı ocak sonu subat bası gibi olurdu gelmesi böyle yılbasından 10 gun sonra oluyo inşş
iyi yapmşsinz kullanıp yaa bız kullanmadık uzak diede gelmek ıstemedi hemen
dersleri neden sallıyosun

yook artıık siz kısa dönem misinz yoksadersleri sorma yaa tembelliğe alışıncaaa ondan:26:

Hesna ablacmm iyi olmana ve benide hatırlamanaa sevindimm :))) askerlk bittii düzen oturduu tabii dimi maş maş öpüyrmm

Rica ederim tatlım hepinizi de hatırlıyorum az mı kader ortaklığı yaptık, hep aklımdasınız gerçekten

Askerlikten sonra durum daha iyi tabii ki ama eşimin dükkanını da tam bir düzene oturtsak daha iyi olacak... Sizin nasıl gidiyor askerlik, ilişki filan, umarım her şey yolundadır....

Bilmiyorum Razişim şüpheleniyorum az küçük bir ihtimal belki

Planlarımızı gerçekleştirdik canım evet ama bazı şeylerin düzene girmesi gerekiyor ama Allaha şükür her şey yolunda şu an...

Hesnoşum bizde iyiyiz yedik gibi bir şey askerliği artık az kaldı ...Sizde ki gelişmelerde çok güzel inşallah daha da güzel olur ...Çoooooook özledim ve çooook öptüm

Evet canım azaltmışsın epey çok sevindim, bak sonrası çorap söküğü gibi gelecek

Yine görüşürüz canım gelirim ben buralara, ben de özledim sizleri öptüm nanaktan

Aynen seninki bitti sıra bizde inş..yavaşca oturur her şey ablacm askerlikteki gibi sabır diyorum sizede düzen oturur en kısa zamanda inş askerlik sıkıcı artık düştü bizede 45 gün vurdu bunada şükür...ama çavş oldu askerim
İzinden sonra rahat şuan yorgunluk dışında sorun yok şükür artk nöbette tutmuyo iyi ya ilişkimizde cok iyi ablacım zaten az cok biliyrsn bizim hep iyiyidi allah bozmasın... Kendine cok ii bakk öpüyorummm

Aaaa evet 12 aya düştü ve size de yaradı demek, ohhh ne güzel sevindim valla her şey de yolundaymış daha ne olsun... Az daha sabır canım, bitince çok rahatlayacaksınız inan...

Aaaa evet 12 aya düştü ve size de yaradı demek, ohhh ne güzel sevindim valla her şey de yolundaymış daha ne olsun... Az daha sabır canım, bitince çok rahatlayacaksınız inan...

Evet 45 gün erken gelick işte..evet yoLunda şükütler olsun ki...sabrediyrz ablcm sonu güzel olsun inş :) atarsa şafak :53 rize diyorumm

Son düzenleme:
Kızlar siz bilirsiniz kısa dönem askerlikte şafak sülüsün alındığı tarihten itibaren mi düşüyor acaba

Evet canım hepsi için aynısı geçerli, silüs tarihi neyse o günden itibaren şafak düşer

460 ın yanında azcık tabiii evet plakalar su gibi maşallah..baya iyi gidiyor şimdilk 30 dan sonra tıkanır gibime geliyor

30 dan sonraki tıkanmaya can kurban, hazırlık telaşıyla çabuk geçirirsin nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…