gelmicem dıo canım yaa bende bıraktm artık söylenmei
bıktım ya sureklı fıkır deısıo bı gelcem bı gelmicem
sen bılırsn dedım bende ama sımdılık ızın falan gözukmuo canım
sen naptın?
İyi ol iyi ol çalışıyorum değil iyi olacaksıınn!
Nedenini bilemediğim soğukluk seziyorum, dün süpriz yaptım ona yanına gittim sarıldı nerden çıktın diye azarlamaya başladı. Bugün yanıma geldi saat 11 gibi çıktık evden 8 de eve bıraktı ama saatlerce suratıma bakan adam sağa sola bakmaktan bana bakmadı bile. Burger king'e girdik bi ara normalde kolasını ben alırım çocuk gibi köpürtürüm öyle içerdi, aldım gene aynı şeyi yapacaktım gülsün falan diye tuttu çekti kolayı üstüme döktü ne yapıyorsun çocuk musun sen diye başladı azara.. Eve gelince de eve gitcem diye çıktı bizden, bi arıyorum ki teyzemdeyim burda kalcam. Dayanamadım açtım ağzımı bugün bana çocuk musun demiştin ya sensin çocuk evleneceksin bide peh haline bak, ileride karım diyeceğin insana yaptığına bak. Beni yerin dibine sokuyorsun birde gelip kalbimi kırıyorsun dedim ve bana dediği tek şey beni yeterince özlememişsin. O lafta boğazım düğüm düğüm oldu, kapattım telefonu.
Öyle işte seroşş. Pazartesi dönüyor anlayacağın sanırım ben gene doymadan gidecek.
ya ha 10 gün önce ha 10 gün sonra yani gelse bi degişiklik olurdu ama şurdada kalmış 2 ayy degmez gelmesine haklı yani 10 gün
önce gelmek war işin ucunda son 10 günü kullanmadınız heralde wala ii durmuşunuz canım yaa bz öncekileri çok yakın aralıkla kullandk son izinde 6 ay arayı açmak zornda kaldk ama ölüyodk artk yani kavvgadan özlemdennmecbur kullanıp bitirdk onuda kullanmasak 9 ay ayrı kalacaktk şaka gbi bnde iyi olmaya çalışıyorm yaa ders çalışmam lazım ama ben aptal aptl duruyorum nası olacak blmem
Allah kavuştursun canm nasıl geçiyo orda bi sıkıntı varmı rahatmısınız
yakın sayılırlar bnm askerimde tuncelide:)
ne 10 gunu canım hıc ızn kullanmadıkı
dagtımdan izninden sonra nasıl gittii öylee yanı en son nisanda gördum işte
ızın kullansaydı ocak sonu subat bası gibi olurdu gelmesi böyle yılbasından 10 gun sonra oluyo inşş
iyi yapmşsinz kullanıp yaa bız kullanmadık uzak diede gelmek ıstemedi hemen
dersleri neden sallıyosun
yook artııksiz kısa dönem misinz yoksa dersleri sorma yaa tembelliğe alışıncaaa ondan:26:
Hesna ablacmm iyi olmana ve benide hatırlamanaa sevindimm :))) askerlk bittii düzen oturduu tabii dimi maş maşöpüyrmm
oyy ben,m hesnammm ne tükkanı kızzz aaa oded,g,n planlar mı oluyo yoksammmmmm cabık yaz banaa faceden yaz ama buraya giremeyebilirim bugün bi daharehavet çöküyo demişin hamiş misin yoksaa kızzzzzzzz
nilümmmmm sen napıyon cnm yaaa mehmetle aran nasıl inş iyidir canımm öpüyorum seni de çok...
yeni yarenler askerini bekleyenler hepinize selamlar öpücüklerrr zaman su gibi geçsin inş Allah kavustursun
Hesnoşum bizde iyiyiz yedik gibi bir şey askerliği artık az kaldı ...Sizde ki gelişmelerde çok güzel inşallah daha da güzel olur ...Çoooooook özledim ve çooook öptüm
Rica ederim tatlım hepinizi de hatırlıyorum az mı kader ortaklığı yaptık, hep aklımdasınız gerçekten
Askerlikten sonra durum daha iyi tabii ki ama eşimin dükkanını da tam bir düzene oturtsak daha iyi olacak... Sizin nasıl gidiyor askerlik, ilişki filan, umarım her şey :
hayııırr en uzunundanizine gelmedi hc işte cnm 10 ocakta bıtıo dıo banada
Aynen seninki bitti sıra bizde inş..yavaşca oturur her şey ablacm askerlikteki gibi sabır diyorum sizede düzen oturur en kısa zamanda inşaskerlik sıkıcı artık düştü bizede 45 gün vurdu bunada şükür...ama çavş oldu askerim
İzinden sonra rahat şuan yorgunluk dışında sorun yok şükür artk nöbette tutmuyo iyi ya ilişkimizde cok iyi ablacımzaten az cok biliyrsn bizim hep iyiyidi allah bozmasın... Kendine cok ii bakk öpüyorummm
Aaaa evet 12 aya düştü ve size de yaradı demek, ohhh ne güzel sevindim valla her şey de yolundaymış daha ne olsun... Az daha sabır canım, bitince çok rahatlayacaksınız inan...
Evet 45 gün erken gelick işte..evet yoLunda şükütler olsun ki...sabrediyrz ablcm sonu güzel olsun inş :) atarsa şafak :53 rize diyorumm
Ohhh valla 53 ne ki geçer gider, zaten plakalar su gibi akıyor
Kızlar siz bilirsiniz kısa dönem askerlikte şafak sülüsün alındığı tarihten itibaren mi düşüyor acaba
460 ın yanında azcık tabiiievet plakalar su gibi maşallah..baya iyi gidiyor şimdilk 30 dan sonra tıkanır gibime geliyor
Evet canım hepsi için aynısı geçerli, silüs tarihi neyse o günden itibaren şafak düşer
Ne zaman teslim olduğu önemli değil yani? Sülüs 1inde, erkek arkadaşım 6 sında teslim oldu ben 6 yı da düşeceğim doğru mi anladım canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?