Atarsa 83!Sensiz hayat güç
Esinimmm hoşgeldin mehtap gülüüüü nasılsın bakiiim
Seroşş hiç sorma ağlamayı yeni kestim geri başlamak istemiyorum bebeğimm.
Direk konuyu es geç sen nasılsın bakiim
Kıyamam kiii sana beeenn es geçmesem kızmazsın kiiii :26:
Nooldu anlat bakim hemen neden canın sıkıldı bebeğiim:26:
Ben iyiym şükür canm iyi olmaya çalışıyorumm
İyi ol iyi ol çalışıyorum değil iyi olacaksıınn!
Nedenini bilemediğim soğukluk seziyorum, dün süpriz yaptım ona yanına gittim sarıldı nerden çıktın diye azarlamaya başladı. Bugün yanıma geldi saat 11 gibi çıktık evden 8 de eve bıraktı ama saatlerce suratıma bakan adam sağa sola bakmaktan bana bakmadı bile. Burger king'e girdik bi ara normalde kolasını ben alırım çocuk gibi köpürtürüm öyle içerdi, aldım gene aynı şeyi yapacaktım gülsün falan diye tuttu çekti kolayı üstüme döktü ne yapıyorsun çocuk musun sen diye başladı azara.. Eve gelince de eve gitcem diye çıktı bizden, bi arıyorum ki teyzemdeyim burda kalcam. Dayanamadım açtım ağzımı bugün bana çocuk musun demiştin ya sensin çocuk evleneceksin bide peh haline bak, ileride karım diyeceğin insana yaptığına bak. Beni yerin dibine sokuyorsun birde gelip kalbimi kırıyorsun dedim ve bana dediği tek şey beni yeterince özlememişsin. O lafta boğazım düğüm düğüm oldu, kapattım telefonu.
Öyle işte seroşş. Pazartesi dönüyor anlayacağın sanırım ben gene doymadan gidecek.
canımm naptın izinleri düşmekten wazgeçtn sanırım gelcek mi senin asker izneee
Askerlik psikolojiisii deseem olmaz sanırımm..Analyamadım neden böyle bişey yaptı ki ki sen onun gelmesini dört gözle bekledinn nasıl özlememiş olabilirsin yahuu..
Niye söylemedi ki sana teyzesinde kalıcanı baştann
Sen yine de sakinliğini koru canım benm yarın buluşunca sorarsın sebebini
neden yedi cnm askerin mi orda yoksa
darısı başınıza canm çabucak geçsin inşAllah
Ya ben hala doyamadım ki, beni azarlasada ben gülümseyerek baktım suratına gene. İtse bile sarıldım, özlemek ne gelime hasretin büyüdü içimde. Ama boşuna.. Buluşmak mı? Kuzum ne buluşması. Gelmiyorum dedi.
Canııııııım Razişiiiiiim ben de seni çok özledim canım, bu aralar hiç bir şeye vakit ayıramıyorum, kolumu kaldıracak halim yok vallahi, bir rehavet var üstümdeUmarım hayırlı bir şeydir :26: Senin nasıl gidiyor iş, koşuşturma falan?
Hilalcim güzel gelişmeler olduğunu az çok tahmin ediyordum zira gerçekte de öyleymiş, ne güzel az kalmış muradına ermene... Umarım her şey gönlünce olur da daha da mutlu haberlerini alırız...
Nilücüm senle de epeydir görüşemedik canım eminim Mehmetçiğinle aran çok iyidir, senin de güzel haberlerini bekliyor, elbet ufak tefek can sıkıcı şeyler çıkacaktır takma kafana e mi?
Ebrucum, begüşüm, esracım, edacım ve ismini hatırlayamadığım bütün yarenler umarım her şey yolundadır hayatınız da, sizleri unutmadım... Ben de iş güç koşturuyorum eşimin dükkanının tadilatıydı, bayram tatiliydi derken vallahi kendime bile zaman ayıramadım kusuruma bakmayın artık.... Hepinizi öptüm çok
Gelir canım gelir merak etme seeeenn..
Niye öyle yaptı ki acaba gideceği yaklaştığı için üzüldü senden ayrılcağı için tuhaflamış olabilir mi
Hiç sanmıyorum, gideceğini yaklaştığını hisseden adam daha çok bağlanır sevdiceğine. Ama bizde ters etki olamaz ki
Seroşum ben çıkıyorum başım çatlıyor, yarın girince yazarım
evet canım bingölde askerim
inşş canım önce sana cabucak gecsinde bize gelsn sıra
evet canım bingölde askerim
inşş canım önce sana cabucak gecsinde bize gelsn sıra
Canııııııım Razişiiiiiim ben de seni çok özledim canım, bu aralar hiç bir şeye vakit ayıramıyorum, kolumu kaldıracak halim yok vallahi, bir rehavet var üstümdeUmarım hayırlı bir şeydir :26: Senin nasıl gidiyor iş, koşuşturma falan?
Hilalcim güzel gelişmeler olduğunu az çok tahmin ediyordum zira gerçekte de öyleymiş, ne güzel az kalmış muradına ermene... Umarım her şey gönlünce olur da daha da mutlu haberlerini alırız...
Nilücüm senle de epeydir görüşemedik canım eminim Mehmetçiğinle aran çok iyidir, senin de güzel haberlerini bekliyor, elbet ufak tefek can sıkıcı şeyler çıkacaktır takma kafana e mi?
Ebrucum, begüşüm, esracım, edacım ve ismini hatırlayamadığım bütün yarenler umarım her şey yolundadır hayatınız da, sizleri unutmadım... Ben de iş güç koşturuyorum eşimin dükkanının tadilatıydı, bayram tatiliydi derken vallahi kendime bile zaman ayıramadım kusuruma bakmayın artık.... Hepinizi öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?