canlarım günlerdir gelemiyorum, ancak son sayfayı okuyabildim. yorum yapmıyordum zaten; ama en azından beğenip kaçıyordum şafaklarınızışöyle bi göz attım da razişle hesnoş gelmiş
hesnoş sanırım hamiş olma ihtimalin varmış, hadi hayırlısı yavrum
raziş beni sormuşsun, iyiyim canım ben aramız da iyi çok şükürsiz de iyisindir umarım
hiloş yaa zafer'in o sözü benim de içimi kıydı kız, ne duygusallıktır bu böyleinşallah düğüncünüzden sonra hiiiiiiiiç ayrılmıcaksınız
fatoşum o şafak nedir öylee yaa
kızlar bu arada ben dün dershaneye kayıt yaptırdım, artık resmen kpss'ye hazırlanıyorumbugün ücreti ödeyip kitaplarımı alcam, haftaya da dersler başlıyor...
canlarım günlerdir gelemiyorum, ancak son sayfayı okuyabildim. yorum yapmıyordum zaten; ama en azından beğenip kaçıyordum şafaklarınızışöyle bi göz attım da razişle hesnoş gelmiş
raziş beni sormuşsun, iyiyim canım ben aramız da iyi çok şükürsiz de iyisindir umarım
hiloş yaa zafer'in o sözü benim de içimi kıydı kız, ne duygusallıktır bu böyleinşallah düğüncünüzden sonra hiiiiiiiiç ayrılmıcaksınız
kızlar bu arada ben dün dershaneye kayıt yaptırdım, artık resmen kpss'ye hazırlanıyorumbugün ücreti ödeyip kitaplarımı alcam, haftaya da dersler başlıyor...
Nilüüü gözlerm seni arıyordu yavrucummm...şafaklar süper gidiyor kızlarınn benm de nişanıma çok az kaldııAllahım mutlulukla geçirmemi nasip etsn inşallahh
Zaferim beni de bitirdi sorma, önce kır sonra topla mantığı hep ama buna şükür
Sen napıyosun bakalım canmmm??? Dersanen hayırlı olsun umarım istediğin gibi gider her şey canımmm
Nilüü hoşgeldinn dershane hayırlı olsun umarımm kpss illetinii yenersinnn :)))
çok sağ ol canım, inşallah öyle oluriyiyim ben de canım. tam ders çalışmaya başlamıştım ki evde kış temizliği yapıldı ara vermek zorunda kaldım, şimdi tekrar başladım. çok az kaldı gerçekten canım yaa takı setine bayıldım bu arada, çok zevkli bir seçim olmuş neler var setin içinde?
çok sağ ol bebeğim, inşallah kurtulurum bu sene :26: sen neler yapıyorsun canım?
Sen de sağol canımm, kolay gelsin ben de nişandan sonra başlıyacam ders çalışmaya inşallahhh
Sağol canımm beğenmene çok sevindm uyuyor zevklerimz senle genelde, gerdanlık, künye ve küpeden oluşuyor canım, küpe künyenin ucuna takılıydı görünmemiş orda
çok sağ ol canım, inşallah öyle oluriyiyim ben de canım. tam ders çalışmaya başlamıştım ki evde kış temizliği yapıldı ara vermek zorunda kaldım, şimdi tekrar başladım. çok az kaldı gerçekten canım yaa takı setine bayıldım bu arada, çok zevkli bir seçim olmuş neler var setin içinde?
çok sağ ol bebeğim, inşallah kurtulurum bu sene :26: sen neler yapıyorsun canım?
kurtulursun bnce canımmmaynı bildiğin gibi şafak sayıyorumm spora gidiyorum bide iş görüşmelerine...Son gittiğim çokçok iyiydi maaş yer şirket saatker her açıdan ortam cok içime sindi bu hafta belli olcak bakalm
ayyy şartların içine bu kadar sinmesine çok sevindiminşallah olumlu dönüş yaparlar yavrum beni de geçenlerde aradılar, gelin görüşelim dediler; ama ders çalışmaya başladığım için gitmedim. bi karar aldığımda hep ikinci bi seçenek çıkıyor önüme, sinir oluyorum
başla yavrum başla, zaten azimli ve çalışkansın eminim iyi bir puan alırsın çalışıncahee görememişim demek ki tekrar bakayım
evet cnm cok sindi içime evime 20 dk mesafede birde en önemli etken omaaşı beklediğimden baya yüksek firmada büyük kendimi geliştirebileceğim bir yer hadi inş...diyorum....
haklsn cnm derse odaklan sen..hep öyle oluyor bir şeye karar verirsin hopp başka bi fırsat ama sen çalış öğretmenlikte özel sektör cok zor..
Allahım güZelliğee bakkk Artvin!!! sevgilimi elimden aLsada az kaldı almama
Şafak olmuş tekrar Cankırı hadi Kırklarelı ver sevdicegimi banaaa
Yuvamıza da taşındım kızlar sırada yerleşmek ve kocamı cok güzel süprizlerle karşılamak kaldıııı
Hadi bakalım kolay gelsin canımm kocacına kavuşasın bi an öne inşallah
Sağol canımm amin inşallah hiloşşş nişana az kaldıııı:1.
Bak canım
İnşallah yavrum hepimiz içn hayırlısıı..
Yeni iş kokusu aldmm.. hadi bakalım Edacım hayırlısı olsn hakkında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?