hehe az kaldı canm haftaya yanımda olcak inşallah zmmet işini falan halletti Kıbrıs hattını da kapatcak yarın kıbrısla bağlantılarını koparıyor temelli dönüş hazırlıkları tam gaz
sennde dershanene hayırlı olsun canm kolay gele sınavda heycan yapmassan güsel bi puan alırsın eminim ben heyecandan kaybettm yetiştiremedm 2.sinde rahattım şükür kazandım
bende çok seviyom karadenizi ya inşaallh bi tur yapmayı düşünüyom tabe onurla kısmet olursa
senn şafakta eriyor canm hadi bakalım
Sağol hilalcimm 2.görüşme içinde aradılar bugun.yarın gidicem belli olucak hayırlısııı :) ama cok istiyrm iyi
Bir iş bakalm :)
evet cnm cok sindi içime evime 20 dk mesafede birde en önemli etken omaaşı beklediğimden baya yüksek firmada büyük kendimi geliştirebileceğim bir yer hadi inş...diyorum....
haklsn cnm derse odaklan sen..hep öyle oluyor bir şeye karar verirsin hopp başka bi fırsat ama sen çalış öğretmenlikte özel sektör cok zor..
Bak canım
İnşallah yavrum hepimiz içn hayırlısıı..
hehe az kaldı canm haftaya yanımda olcak inşallah zmmet işini falan halletti Kıbrıs hattını da kapatcak yarın kıbrısla bağlantılarını koparıyor temelli dönüş hazırlıkları tam gaz
sennde dershanene hayırlı olsun canm kolay gele sınavda heycan yapmassan güsel bi puan alırsın eminim ben heyecandan kaybettm yetiştiremedm 2.sinde rahattım şükür kazandım
Şafak olmuş tekrar Cankırı hadi Kırklarelı ver sevdicegimi banaaa
Yuvamıza da taşındım kızlar sırada yerleşmek ve kocamı cok güzel süprizlerle karşılamak kaldıııı
Begümcümm evet asistanlık evime 20 dk minibüsle maaşa takılmıyordum ama yol yemek falan 1500 e geliyor bnm gibi yeni mezun biri için cok iyi diye düşünüyrmfirma kurumsal büyük bi firma o bakımdanda istiyrmm hayırlısııı :)
Nilücm evet aradılar öğlen yazdm sana 1-2 saat sonra twlefon geldi hadi hayırlısı diyorm :) nilücüm ayrıca başarcaksn bnce sistemli çalış ve rahat ol :)
Hadi Allah gönlüne göre versin canım yarın ki mülakat sonrasını yazz bize bu gece sana da dua edicem,,bende cumartesi bi banka sınavına giricem bakalım
Seninde canımmm bnde snin için edicem dua haber eririm aende ver mutlaka hangi banka? Bnde düşünüyrdm banka sınavlarına girmek garanti veya TEb ise bnde gireydm torpilim var
Sağol hilalcimm 2.görüşme içinde aradılar bugun.yarın gidicem belli olucak hayırlısııı :) ama cok istiyrm iyi
Bir iş bakalm :)
oyyy süpermiş bebişimyol yakın, maaşı iyi, mesleki birikimini de katkısı olcekmiş daha ne olsun... inşaaalllahhh olur canım öyle yapcam canım ben de, peşin parayı bayıldım kitaplarımı da aldım geldim zaten bu sene son şansım olcek, iyi değerlendirmem lazım, umarım elime yüzüme bulaştırmam :26:
baktım tekrar; ama kenardan ucu görünüyor sadeceamin canım
süper yaanasıl heyecanlı telaşlıdır şimdi sağ olasın canım ben sınav başlamadan önce çok heyecanlanırım sadece sonra soru çözerken unutuyorum heyecanımı
deryoş hayırlı olsun eviniz, kocan gelince aşk yuvasına döncekneler hazırlayacaksın kocişine meraklandım
Ben yazın garantiye girdim ama sınavı geçemedimTurkland cnm ...Garantilikariyer sitesine üye ol ordan başvuru yap zaman zaman çağrıolar smsle maille eğer öyle düşüncen varsa bide torpil ordan takip et
Hadi bakalm inşallah guzel seyler olur hakkinda canm Allah yardimcin olsn..yardimcimiz olsn bu devirde is guc iyi bi yer eve yakn maasi iyi ortam iyi valla zor yahuu ne cektik beee... :))
Canm zaten gerdanliktaki desenden dort parca var kisa guzel bi küpe :))
Humm sınav zamanını bilseydm peki pozisyon olrak ne oluyor mesela ne görevi halkla ilşkiler istiyrm bn mesela ama sube diil müdürlüklerede alım var mı? Şu iş olmassa bakarm bnde canımm :) ya sen netten başvursana bnm gibi
Mutlaka ararlar lisans mezunusun canm yanii benim 3. İşgörüşmem bu ilkinin şartlarını beğenmedim iyikide olmamış 2.aradılar gitmedim evime uzaktı
garanti bankası sitesinden kabul ediyo orda seçenekler oluyo sen hangisine uygunsan başvurursun yazıo orda zaten atıyorum Garanti bankasının genel müdürlüğünde ya da işte şubelerde diye sen oraya üye ol başvuru yap inşallah yarınki olurda gerek kalmaz... ...Benim bu başvurduğum operasyon için artık hangi bölümlere dağıtılıo bilmiyorum pek ...
Ben de başvuruorum ya kariyer,yenibiriş,secretcv işte ya biraz şans ve kısmet meselesi sanırım napalım sağlık olsunda geç olsun hayırlı olsun diyorum bi yandan da kpss ye bakıorm öyle test çözüyorum falan sende ne olursa olsun bu seneki kpss ye gir benden sana tavsiye yeni mezun oldun zaten yaştan falan daha şanslısın
Anladm cnm bakarm bende bir ara..ya secret ta bi şey yok kaş tane başvrdm foss kariyer ve yenibiriş daha ii oralardan arandım hep ben.tabiki giricem nm önlisanstan ben eylüldeydi sanrm şimdi
ViZelerm var uzaktan okuyrm ya bn istanbul üni de ya onlar geçsin bnde test çözmeye başlıcam kpss için ama istanbulll cok yüksekklkk(((
aynen secret da nerde adı sanı belli olmayan yerler var seçmece kaynıyoEylülde oluyo sizinki evet ya yüksek 85 almak lazım garanti bi yer olması için umut dünyası ya kurumlar falan da sınav açıo adliyeler 70 le alıolar ama sınavları oluyo bende aslında adam akıllı başlamadm henüz ...amannn hakkımzıda hayrlısı neyse o olsunnn
yarenler selammmmnasılsınız?
birazda olsun hareketlenmiş buralar
Evet cnm cok yksek ama bakalm hayırlısı..dediğini gibi hayırlısı ne ise o olsnn
Kamilecm iyiyim bn senden naber teskereciiimm
Valla özledim ya ne sohbetler dedikodular oluyodu burda şimdi kimseler yok hele sizin devreden gizem,ceren falan hiç yoklar...Kamilecim şafak bitio valla gözünüz aydın çok güzel gözüküyo
Bizde evlenince yapıcaz karadeniz turu inşallah cok istyrz ama bnmki artvine adım atmam daha diyo hahahajaskerlik yetti diyor
Evett bitiiyor sanırım canımm yaa
oyyy süpermiş bebişimyol yakın, maaşı iyi, mesleki birikimini de katkısı olcekmiş daha ne olsun... inşaaalllahhh olur canım öyle yapcam canım ben de, peşin parayı bayıldım kitaplarımı da aldım geldim zaten bu sene son şansım olcek, iyi değerlendirmem lazım, umarım elime yüzüme bulaştırmam :26:
baktım tekrar; ama kenardan ucu görünüyor sadeceamin canım
süper yaanasıl heyecanlı telaşlıdır şimdi sağ olasın canım ben sınav başlamadan önce çok heyecanlanırım sadece sonra soru çözerken unutuyorum heyecanımı
deryoş hayırlı olsun eviniz, kocan gelince aşk yuvasına döncekneler hazırlayacaksın kocişine meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?