askerlik yaptığı için öle antipatk gelmiştr güsellkleri görememştr canm bide senle gezsin ozaman başka olur valla ben çok gezmk istiyom şehrlerimizi
bitirdik canm ne kaldı sennde şurda 20 gün sonra bir aycık kalıo o zor geçio ama diyim bak sana:26:
yeni işinde hayırlı olur inşallah canm Rabbim gönlne göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın amin
273.260kusurlere inmeye son 3.kendimi byle avutuyorm iste
Amin canımm aynen eve uzak olması dert hiç tecrübe yokken iş bulmak dert maaş dert şartlar dert saatler dertbakalm inş olur cünkü bunun herşeyi 4-4 lük hahah
Aynen öyle canm ya hepsi dert isimiz zor :) ben de elbet is değiştirecem napacaz nedecez hic bilmiyorum hayirlisi bakalmm)
Kpss ye gir mis gibi baroda avukat ol kuzum
Hepimiz baroya kayitli avukatiz yavrucum onun kpss ile alakasi yok da kurum avukatligi rahat baya ama bakalimm banka avukatligi da olur ozelde de olur bi once sevdicegimin isinin kesin garanti olmasi lazn ki ona gore şekil yapaymm sehir net olsn da..)
Aa ben kpss ile girilio sanıyrdm canımm belli değil miki onun işi şuan çaLşmıomu
UNutur muyum kız FAtoşş
Hahha iyi yapmışın pekoz bi sonrakine ekli olarak devam edermm
Üzülme kızz ne kaldı şurdaaa...
Canım benm rica edermm..evet maşallah şafağın süper
Rica ederm canımm
İyiyim Ecrincimm sağoll... inşallahh öyle geçerr..
Güzel gidiyor alışveriş kısmı bitti gibi zaten gerisi ev yemek misafir veee eğlence faslı
Sağol canım ellerine sağlık valla gerçekten onca iş güç telaşın arasında bizim şafakların derdine düştünn
Üzülürüm ya benin senin saydığın şafaktan istiyorum artık
Size de maşallah diyim nazar deymesinn
Begümcümm evet asistanlık evime 20 dk minibüsle maaşa takılmıyordum ama yol yemek falan 1500 e geliyor bnm gibi yeni mezun biri için cok iyi diye düşünüyrmfirma kurumsal büyük bi firma o bakımdanda istiyrmm hayırlısııı :)
Nilücm evet aradılar öğlen yazdm sana 1-2 saat sonra twlefon geldi hadi hayırlısı diyorm :) nilücüm ayrıca başarcaksn bnce sistemli çalış ve rahat ol :)
bitiyo die mi telaşlı beni görcek die mi bilmiyom artıkınbide gelipte iş bulma derdinde şimdik arıyolar iş içinde askerde die olmuo bakalım kısmet aileside izmire taşındı şimdi rahat olcak görşmemz
bnde hiç heyecanlnmam sınavlarda ama o sene dershaneye gtmiştim kaç sendir işsizdim herkesn bi beklentisi oluo sana karşı yaparsın sen falan die onun stresi oluo diğernde kndm çalıştım bikaç ay bide yanımda onur vardı girerken oda şans getrdi tabi
tabi sizin alanda var daha zordur Allah kolaylık versin canm
Haklısın cnm siin şehirler farklı sende o zaman ona göre hayatını kurcam mecbur.hayırlısı olsunnSuan calisiyor ama garantilemesi lazm yani biraz daha sure gecsin istiyorum netlessin iyce canimcim) bana diyebilmeli ki tamam artk ben garantiyim sen isi birak gel ne zaman is bulursan bul :)
Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim
Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?
Ayyy canım benimmm Hesnoşum tebrik ederimmmm puzzle tamamlanıyo desene şirinemiz anne olcak çok mutlu oldummm Allah analı babalı büyütsünnn
Canım begüşüm çok teşekkür ederim, öyle olacak inşallah Allahın izniyle, sağ salim gelsin de sıpa
Senin de şafak azalmış vallahi bitiyor yaa sizler de kurtuluyorsunuz maşallah size, azimli yarenlerim benim
Zaten hep diodun askerlikten sonra eşimin işi sonrada bebek sahibi olmak istiyoruz diye kısmet bugüneymiş demekki Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin şimdi ne garip bi duygudur he genelde ilk hamile kalanlar öyle diolarsende inşallah en bulantısız en rahat şekilde geçirirsin bu süreci
Aynen canım şafak azalıo artık hiç takmıyorum
Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim
Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?
gözünüz aydın hesnoşum, inşallah çok rahat geçer hamişliğin, Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin veee tabii ki Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?