Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haha evet olabilir artvin merkezde ordada bişey yok dağ hep yeşillik yk gibi bişey bi görse iç tarafları haklısın cnm az kaldı sanırım
Sağol cnm daha belli değil iş ama bakalm hayırlısı

Amin canımm aynen eve uzak olması dert hiç tecrübe yokken iş bulmak dert maaş dert şartlar dert saatler dert bakalm inş olur cünkü bunun herşeyi 4-4 lük hahah

Aynen öyle canm ya hepsi dert isimiz zor :) ben de elbet is değiştirecem napacaz nedecez hic bilmiyorum hayirlisi bakalmm )

Kpss ye gir mis gibi baroda avukat ol kuzum

Hepimiz baroya kayitli avukatiz yavrucum onun kpss ile alakasi yok da kurum avukatligi rahat baya ama bakalimm banka avukatligi da olur ozelde de olur bi once sevdicegimin isinin kesin garanti olmasi lazn ki ona gore şekil yapaymm sehir net olsn da..)

Son düzenleme:

Aa ben kpss ile girilio sanıyrdm canımm belli değil miki onun işi şuan çaLşmıomu

Aa ben kpss ile girilio sanıyrdm canımm belli değil miki onun işi şuan çaLşmıomu

Suan calisiyor ama garantilemesi lazm yani biraz daha sure gecsin istiyorum netlessin iyce canimcim ) bana diyebilmeli ki tamam artk ben garantiyim sen isi birak gel ne zaman is bulursan bul :)

Sağol canım ellerine sağlık valla gerçekten onca iş güç telaşın arasında bizim şafakların derdine düştünn

Üzülürüm ya benin senin saydığın şafaktan istiyorum artık

Size de maşallah diyim nazar deymesinn

Canm benim rica ederimmm :)) Allah size de nasip etsin inşallah benm safaktannn.. mutluluk paylastikca cogalirr demislerr :)))

şartlar çok iyiymiş kuzum, inşallah alırlar inşallah

seni göreceği için telaşlı değildir yavrum yanıp tutuşuyordur gelir gelmez iş bulur inşallah da sonraki aşamalar tıkır tıkır işler çok sevindim daha kolay görüşecek olmanıza, ne güzel bi gelişme benim de son şansım canım, bu yıl da olmazsa özelde ne olursa olsun çalışmaya başlamam gerek mehmet'e kalsa kipa'ya aldıracak; ama ben yapamam

Suan calisiyor ama garantilemesi lazm yani biraz daha sure gecsin istiyorum netlessin iyce canimcim ) bana diyebilmeli ki tamam artk ben garantiyim sen isi birak gel ne zaman is bulursan bul :)
Haklısın cnm siin şehirler farklı sende o zaman ona göre hayatını kurcam mecbur.hayırlısı olsunn

Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim

Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?

Ayyy canım benimmm Hesnoşum tebrik ederimmmm puzzle tamamlanıyo desene şirinemiz anne olcak çok mutlu oldummm Allah analı babalı büyütsünnn

Ayyy canım benimmm Hesnoşum tebrik ederimmmm puzzle tamamlanıyo desene şirinemiz anne olcak çok mutlu oldummm Allah analı babalı büyütsünnn

Canım begüşüm çok teşekkür ederim, öyle olacak inşallah Allahın izniyle, sağ salim gelsin de sıpa

Senin de şafak azalmış vallahi bitiyor yaa sizler de kurtuluyorsunuz maşallah size, azimli yarenlerim benim

Zaten hep diodun askerlikten sonra eşimin işi sonrada bebek sahibi olmak istiyoruz diye kısmet bugüneymiş demekki Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin şimdi ne garip bi duygudur he genelde ilk hamile kalanlar öyle diolar sende inşallah en bulantısız en rahat şekilde geçirirsin bu süreci

Aynen canım şafak azalıo artık hiç takmıyorum

Son düzenleme:

Öyle canım bir ay geç geldi ama gönlümüze göre geldi inşallah sağ salim olur Bulantım yok Allaha şükür, iyiyim zaten o yüzden bir şey anlamadım ya Çok değişik bir duygu evet böyle olacağını tahmin etmemiştim, dün çok karışık duygular yaşadım, bir ağladım, bir güldüm, bir hüzünlendim, bir sevindim, değişikmiş, Allahım sizlere de bu duyguları nasip etsin inşallah....

Şafağı da takma zaten, ne kalmış, gün dediği n gerçekten geçiyormuş, ben şu an o günleri hatırlamıyorum bile ve tuhaf geliyor cidden sıkıntıları yaşadık mı diyorum ama aslında ne günler geçti

gözünüz aydın hesnoşum, inşallah çok rahat geçer hamişliğin, Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin veee tabii ki Allah analı babalı büyütsün

gözünüz aydın hesnoşum, inşallah çok rahat geçer hamişliğin, Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin veee tabii ki Allah analı babalı büyütsün

Teşekkür ederim canım inşallah çok güzel geçer dediğin gibi de sağ salim gelir...

Sen nasılsın, kpssye hazırlık başlamış ohh ne güzel planlı olmak iyidir Mehmetinle aran nasıl nasıl gidiyor canım seni üzmüyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…