hehe fikir almazmıyım canm zaten bişey alcakken hiç karar veremiyom almadan dönüyom çoğu zamn bide özel gün oldu mu artık her bi detayı düşünmekten alamıcam ya tecrübelerinden yararlancaz artıkın canm o günler gelsinde hele
bide kısa olmasaydı iyidi ya doyamadım yolladım rüya gbiydi bi vardı bi yok nasıl gidiyo nişanlılık bu arada nasıl bi duygu
aminn canm bütün yarenlerimiz kavuşssun bian önce
fatoş burdan yazıyorum canım..
şimdi ömer aradı ve GELEMİYOR!!! sinirimden ağlıycam yaa..
biz burda kalsın diye ceza aldı demiştik ailesene ama babası askeri şubeye gitmiş öğrenmiş sanırım ve şimdi aradı kalmıycakmışgitti tüm isteklerim içimdeki mutluluk..biz kaç aydan beri onun hayaliyle yaşıyoduk ya!!
anlıycan canım değil 1 hafta kalmak 1 gün bile kalamıycak!!
Tabi kii de fikir alcaz birbirimizden canim yaaa kararsizlik da oluyor ama iyice arastirinca onceden alisveriste ben hic zorlanmadm.. daha iyisi var miydi acaba hic demedm hem piyasayi biliyordum hem de icime sincek seyler çıktı karsima cok sukur :)) darisi basinaaa..
Canm cok guzel bir duyguu vallaa parmagimizda yuzuklerimizlee mutluyuzz :))) aralikta da ben gidecem bi antalyaya inşallah nasilsa nisanliyiz artk bizzz gel diyo Zaferr ben de bi babamla konusayim da gideyimmm :))
inşallah canm gelsin bi günler az kaldı 41 kere maşaallahh
evet canm saolasın amin inşallah önümüzdeki engelleri atlatcaz artık
senin bebişte sağlıkla büyüsün inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin
amin canm amin inşallah bundan sonra herşey yoluna girer kolaylıkla Allah hepimizin işini rastgetirsin
evet canm bitiyo bizim bitti ben bile daha inanamadım
oohh ohh ne güsel bi hafta hasret giderin ya sen doy bare :26:seninkidemi Manisalı neresinden canm bzimkilerde manisada oturuyodu bikaç hafta önce izmirime taşındılar
evet ya karmakarışık olmuş bu hilalin dediğini ben demişim gbi alıntı olmuş
aynen canıım 41 kere maşallah hakkaten
ohh canm sen atlattın çok şükür içinede sindii fotolarından da mutluluğun anlaşılıo zaten maşallah Allah bozmasın hep böle sorunsuz geçsin herşeyinizamin canm inşallah beklemedeyim artık .
Git tabi canm nişanlısınz artık ailelerde daha rahat olur sizinkiler en azından babanda anlayışlı zaten anladığm kadarıyla kızlarına da zaten kıyamazlar izin verir
haydaaa bak sen babasına neden böle yapmış ya seni bilmiyor mu ailesi söleseydi anlayış göstermezmiydi uff çok kötü olmuş ya sen gidersin manisaya canm görüşürsünüz gene
Kamileee yeni bir gelisme var mi canm cok uzuldm yaaa neden boyle yaptilar kii poffff... :/ ama goruseceksiniz en azndan di miii.. bugn olmaz baska gun gelip kalir canm o kadar sikma canini bi gelsin her sey daha kolay olacak merak etmee
biliyorlar canım beni tüm sülalesi biliyor resmen
ceza aldığını söyleyince araştırmışlar canım biz araştırmaz diye umuyorduk ama kısmet diyoruz..
bugün içimizde buruk buruk konuştuk tüm hevesimiz gitti resmen..
ama hayırlısı böyleymiş diyerek üzmemeye çalışıyoruz birbirimizi..
şimdi değil ama bi yolunu bulup gelir yine napalım artık..
bir hafta sonra sınavlarım bitince gidicem canım bende dediğin gibi orda görüşücez artık
yok canım ya her şey aynı..işin garibi babası ömere söylemiyor biz dün gece konuştuk bana bir şey belli etmedi..tahmin etmiştir tabi..
cumartesi sabah gelicek canım akşama kadar benimle akşam yola çıkıcak işte
bi hafta sonra ben gidicem artık o zaman görüşücez..kısmat diyoruz Hilalim ya..
bizde öyle diyoruz canım şimdi kalamıycak ama başka bi zaman gelir daha rahat oluruz diyoruz..
ama şu bir gerçek ki yarın son gün artık ama benim tüm hevesim gitti!!içimde bir kıpırtı yok!!
yok canım ya her şey aynı..işin garibi babası ömere söylemiyor biz dün gece konuştuk bana bir şey belli etmedi..tahmin etmiştir tabi..
bizde öyle diyoruz canım şimdi kalamıycak ama başka bi zaman gelir daha rahat oluruz diyoruz..
ama şu bir gerçek ki yarın son gün artık ama benim tüm hevesim gitti!!içimde bir kıpırtı yok!!
fatoş burdan yazıyorum canım..
şimdi ömer aradı ve GELEMİYOR!!! sinirimden ağlıycam yaa..
biz burda kalsın diye ceza aldı demiştik ailesene ama babası askeri şubeye gitmiş öğrenmiş sanırım ve şimdi aradı kalmıycakmışgitti tüm isteklerim içimdeki mutluluk..biz kaç aydan beri onun hayaliyle yaşıyoduk ya!!
anlıycan canım değil 1 hafta kalmak 1 gün bile kalamıycak!!
ebruş gitmesene yaakeşke ibo izin verse kk ya girmene :26: amaaaa tabii kiii sizin aranız iyi olsun da, varsın biz seni özleyelim bir daha kaytarmam canım, çok özür
kamilecim çok üzüldüm canım başınıza geleneplanlar istediğimiz gibi gitmeyince canı sıkılıyor insanın, içinde bi boşluk oluyor; ama neyse ki bi hafta sonra tekrar kavuşcaksınız. önce senin yanına gelmesi çok güzel bir şey zaten
fatoşum ortalığı birbirine katmışsınızdemek sevdiceğin ailesiyle konuşacak, hadi hayırlısı diyelim
esinim bi gelişme yok mu hala :26:
hiloşum selam sana da kuzum
canımm nasılsnn?bi terslik war sanırmm hayrdr???:26:
Anladım canım yaa ama neyse ki bir gün görüşeceksinizz..Zafer de bir gün kalabilmişti sadece aileleri de bekliyor sonuçta boşver sonuçta ilk önce sen bi görecen sonraki haftaya da gidersen zaten süper olurrr... kısmet tabi tatlım yaa takma çok fazla artık rahat olcaksınız kii baksana bize her fırsatta uçuyoruzz
ebruş gitmesene yaakeşke ibo izin verse kk ya girmene :26: amaaaa tabii kiii sizin aranız iyi olsun da, varsın biz seni özleyelim bir daha kaytarmam canım, çok özür
kamilecim çok üzüldüm canım başınıza geleneplanlar istediğimiz gibi gitmeyince canı sıkılıyor insanın, içinde bi boşluk oluyor; ama neyse ki bi hafta sonra tekrar kavuşcaksınız. önce senin yanına gelmesi çok güzel bir şey zaten
fatoşum ortalığı birbirine katmışsınızdemek sevdiceğin ailesiyle konuşacak, hadi hayırlısı diyelim
ya cnm şakamı bu yaai..!!! birde gidip araştırmışlar mı yuh yani....of çok üzüldüm çok ii biliyorum senin ne kdr çok ihtiyacn olduğunu heyecanlandığını istediğini.. maalesef hayatımızda her şey istediğimiz gibi gitmiyor çok üzüldümcanını sıkma ama vardır bundada bir hayır canım.Bak geçen izinde geldi... gezi parkı olayları vardı gzememiştiniz bile belki şimdi kötü bir şey olacaktı..Askerlik bitecek cnm haftasonuda olsa kaçamak yapar gelir sık sık yanına
Evet canm sindii çok mutlu oldu o gün valla uçuyordum resmennİnşallah canım aminn darısı başına yavrucumm...
Öyle canım artık hem nişanlıyız hem de Antalya'ya gitmedim ne zamandıırrrBabam da anlayışlı sağolsun canım benmm..zaten nişanlanma amacımız da buyduu
biliyorlar canım beni tüm sülalesi biliyor resmen
ceza aldığını söyleyince araştırmışlar canım biz araştırmaz diye umuyorduk ama kısmet diyoruz..
bugün içimizde buruk buruk konuştuk tüm hevesimiz gitti resmen..
ama hayırlısı böyleymiş diyerek üzmemeye çalışıyoruz birbirimizi..
şimdi değil ama bi yolunu bulup gelir yine napalım artık..
bir hafta sonra sınavlarım bitince gidicem canım bende dediğin gibi orda görüşücez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?