Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En son konuşmamızı anlatmıştım bizim topikte alıntı yaptım aşağıya bak kuzum. Bu konuda hiç bi suçum olduğunu düşünmüyorum kardeşim çünkü yok okuduğunda anlayacaksın zaten. Gizli saklı işler çevirmesi ve sürekli bi yalan sallaması (ulan yalan söylüyorsun madem düzgün birşey söyle) dimi ama.. Bana dediklerin okuyunca ne diyeceksin acaba kuzum

edacııığğıım iyiyim canım napim vizelerle boğuşuyoruuuuumm
şafak saymaya devaaamm

şafağın pek güzeeeeell değişelim mi

derya ben canım :-d sağol teşekkur ederım ayyy canımmm yapma bunu ev tuttum hazırlıklara son gaz devam acı bana kalsın benım şafak bende kocamı rahat rahat karşılımmm :-d

Eveeet bak işler uzayınca zorlu yanları oluyo o yüzden benm annem babam hiç uzatma taraftarı değiller ama olmuş artık yapcak bişey yok sabır sadece Allahım yardım etsinnn
:26:

derya ben canım :-d sağol teşekkur ederım ayyy canımmm yapma bunu ev tuttum hazırlıklara son gaz devam acı bana kalsın benım şafak bende kocamı rahat rahat karşılımmm :-d

Ay inanmııyooorrruum nasıl bi kafadaysam sana eda dediim
Durum ne kadar vahim sen düşüüüüünn
kavuş tabikii kızz sonra da biz kavuşalımm bitmiş gitmiş artııık sennki oh oh

Eveeet bak işler uzayınca zorlu yanları oluyo o yüzden benm annem babam hiç uzatma taraftarı değiller ama olmuş artık yapcak bişey yok sabır sadece Allahım yardım etsinnn
:26:

Babam istemeye geldiklerinde, askerden gelene kadr bekletirim demişti. Ama şimdi diyorum da keşke askerden sonra gelin deseymiş. :26:
Amin canım, Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Caım benm okudum alıntını, gerçekten de hiç suçun yok gibi görünüyor, gerçekten de yaptıkları söyledikleri inanılır gibi değil, napmaya çalışıyor napıyor belli değil.. çok sıkılmış bir şeylerden belli ama acısı senden çıkıyor.. senden sıkılmış bile olabilir ya da aşırı kıskançlıktan kafayı yemiş de olabilir, düğün falan meselesi sokmuş gene araya anlayamadım gitti :44:

Allah yardımcın olsun canım benm yaa.. ama sonuçta biterse de ah nişandı mişandı çok düşünme bence, nişanlar bunun için var daha iyi tanıyıp daha kolay dönebilmek için evlilikten önce... ama tabi ki de keşke bitmese.. keşke mantıklı açıklamaları olsa altından başka şeyler çıksa ve sen rahatlasan.. ama bunların hepsi sen mutlu olcaksan olsun Esintoşum olmayacaksan da varsın inceldiği yerden kopsun..:26:

Öncelikle senin güzel dileklerini yerim kardeşim
Benim bu yaptığım kıskançlıksa onun 10 aydır bana yaptığı ne ki, nedir yani? Sıkılmış olan benim yani resmen ben.. Onu anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum, bi dediği bi dediği tutmuyor. Çok acayip bi insan ya. Hep babam gibi kocam olsun derdim. Babamda surat yapar arada bi o da ailede olması gerekn pürüzler yani, ama babam melek valla

Hayırlısı diyek ne diyek başka kuzucuğum. Beklemiyorum ne aramasını, ne bi mesajını ama gene insan küçük bi umutla bekliyorum minnacıkta olsa.. Kendi bilir ben çabaladıkça, kötü olan ben oldum. Rabbim görüyor ya..

Off topiğide kasvete boğdum

Bilmiyorumm nilümm gitmek istemiyorum ama ileride nolur bilemicemm ama bu sefer haber veririmm :26:
Ooo süper fikir tatlım yakınlarından bilen varsa yardım al canım benim tahmetli ananem yardım etmişti 4 sene önce yapmıştım ama biraz uzun ve kalın yapmışız iboda o kadar sıcağa daraltıya gelemez o yüzden 1 2 kere takmıştırr
Herşeyyii denemekte fayda var tatlım arada sırada kaytarılır öylee tatlım ama fazlaadaa kaytarma

Aynen kararı vermişinizzz yavrucumm geç olsunda güç olmasın
Aynen ya bu erkeklerin bu olayına sinir oluyorum he durumları yoksa tabiki de hiç bir beklenti içinde olmazsınız ama varsaa neden istemezsiniz yok herşeyi ben yaparıım diyip sıkıntıya girersinizz iştee artık ne ddüşünüyorlarsaa be erkeklerr
İnşallah olur herşeyy zamanla yavruşumm kısmett hayırlısııı sıkmamaya çalışıyorumm ben çünküü iboda çok sıkılıyorr ben sakin olup ona destek oluyoruumm inşallah herşeyy düzelirr

Ahhh esintoşumm seni o kadar iyii anlıyorumkii.. 70 gün diyorlardaa o 70 günü gelde bir sana sor değilmi..
O belirsizlik değil 70 gün 1 gün bilee ölüm gibi geliyor insana...
Bak sende benim gibisin rahat olduğunu bildiğin için böle yaptığını düşünüyorsun bende daha sabah seroşa söyledim belkide daha iyiydir telefon olmaması az konuşursunuz birbirinizi daha çok özler ve değerinizi daha iyi anlarsınız die bence gerçektende öyle daha iyi olurr
Herşeyy için sabırr dilee ben her sinir olduğumda sabır sabır sabır diye kendimi yatıştırıyorum..
Sen içinden ne geliyorsa onu yap dicem ama olmicaakk sabtretmeye bak yavrum geldiğindee inşallah konuşulupp bir orta yol bulunurr..

Anam da anammm kocişi askerden geldiği gün süsler püslermii yapılacakışşşşşş

Aynen öyle kuzum gelsinler de bi bana sorsunlar.
Durdu zaten sanki zaman.. Bu çaresizlik, kafa karışıklığını, ne yaptığımı bilememe duygusu içimi daraltıyor.
Kesinlik öyle ama kuzum, rahat oldukları için tartışabiliyorlar. Ama acemi de öyle miydi? İstediklerinde arayamıyorlar, istediklerinde seslerimizi duyamıyorlar adı üstünde telefon yok, ankesörlü var, sıra var konuşup konuşmayacak mısın gibi soru işaretleri var.
O zamanları çok özlüyorum..
Sabır çeke çeke, bildiğim tüm kelimeleri unutacağım bebeğim
İnşallah kardeşim inşallah.

ay inanmııyooorrruum nasıl bi kafadaysam sana eda dediim
durum ne kadar vahim sen düşüüüüünn
kavuş tabikii kızz sonra da biz kavuşalımm bitmiş gitmiş artııık sennki oh oh

bıtmeden bıttı demıcem canım gecende baya burnum surttu

anam da anammm kocişi askerden geldiği gün süsler püslermii yapılacakışşşşşş

anammm yapmam mı kızzz yapmam mı hoşgeldın canım nasılsın nasıl gıdıyor

oyyyy butun kk kızları burada selam herkeze ....

Saçmalama yavrucummm paylaş ki azalsınn ama kafa tağıtman gerekince de salla gitsinnn..
Kesinlikle çok haklısn canım benm ama sabır da sabırr..ah ahhh.. dağıt kafayı dağıtt böyle sirkelee

Öyle canım..
Evet sorumluluk sahibi olsalar bir dert olmasalar bir dert, dediğin gibi durumları olmasa neyse ama varsa bırak yapsınlar ilerde sanki biz evlaıdmıza yapmıycaz yahu bundan doğal ne var kii ah ahh neyse zaten yaza kadar bir plan yapılır bakalım hayırlısı ben atanmamaış olursam ya da Antalya'da kesin karar verirsek zaten işi mecbur bırakacam giderim Antalya'ya her gün düğün hazırlığı yaparım o zman da öyle olur balayından sonra başlarım işe hayırlısı amannn...

Sakin kal bence de tatlım daha genciz yani ne yollar bulunur amann..

Son düzenleme:

Saçmalama yavrucummm paylaş ki azalsınn ama kafa tağıtman gerekince de salla gitsinnn..
Kesinlikle çok haklısn canım benm ama sabır da sabırr..ah ahhh.. dağıt kafayı dağıtt böyle sirkelee

Kafayı dağıtmaya odaklanıyorum vee hiloş su ve ateşe gidin zaferleenn
Çok güzel bi film ya Bi de aşk kırmızı filmini izledin mi
Naptın ne ettin, düğün ne zamann ? ?

ayy allahım şafagımın güzelliğineee maşallah maşallah

KONYAAA SANA SELAM YOLA DEVAAMM

ŞAFAK 42GEL ARTIK BİTİR ŞU İŞİ(HASRETİ:119:

Son düzenleme:

Kafayı dağıtmaya odaklanıyorum vee hiloş su ve ateşe gidin zaferleenn
Çok güzel bi film ya Bi de aşk kırmızı filmini izledin mi
Naptın ne ettin, düğün ne zamann ? ?

Canm ne zman gidecezz ah ahh bi dahaki gelmesine ya da gitmeme kalirsa giderizzz :)))

Sen de mi kizimm belli değil tarih yavrucum sartlara bagli ama bi seneye olur gibi ya bakalm hayırlisi olsn en gec 1, 5 sene olur sanırım

valla düşündükçe bile heyecanlanıyom ya askerlik büyük engelimizdi iş naslsa olur ailesiyle konuşcak baklm direk gelelim derlerse napcam ben ya babası beni gördüğünde isteyelim hemen demiş oda askerlik olmadan olmaz demişti şimdi konuşulur bizim durum millet sormaya başlar napcanız die

he walla yaa bnmde şöle yazsın artk askerim döndü dieeenaptıın sen canım gözün aydıınnlar olsuun yaa anlatsana nasıl karşıladn

yazcak canm geçen o kadar ayı düşün ne kaldı onların yanında bak bitti sizinde artık
saol canmm darısı başına artık depüklücez senide yakında
bnde erkenden gittim havaalanına zaman geçmek bilmedi uçak indi gözüm kapıda ha geldi gelcek volta atıyom sağa sola bnmki göründü sarıldık tabi foto çekcektim aslında kapıdan çıkarken onu sonra sarılmayı tercih ettim iyiki gitmişim istanbula karşılamaya bide gelme okadar yol diodu gelceğimi biliyo tabide zaten kötü olur ya askerden geliyon karşılamaya kimse gelmiyo bide ailesinin değilde bnim yanıma geldi ilk sevdiğimyol boyunca omzuna yattım bi ara dalmışız ikimizde gezdk dolandık yolladım ailesinn yanına arayıp durdular tabi onlarda özledi bakalm bundan sonra nolcak

amin canm saol darısı başınakavuştum gönderdim bile izmire

evet canm görüştük çok şükür kısacık geldi ya doyamadan gitti geneama içim rahat bildiğim sevdiğim yere gitti izmirime

AMİN
olsun canım en azından izmirde daha yakın veeee askerlik diye bir şey yok
çok çok mutlu olursunuz inş canım

Süperrr şafakkkk hepiniz gidiyorsunuzzz sevgilinizeeee yehuu

gidelim artık hilalcimmmm bitsin şu askerlik!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…