Canım benm yaa kıyamam ben sana anlattıkların cidden çok zor aynını yaşamasam da yakınını yaşamışımdr anlamaya çalışıyorum da çok zor oluyor gerçekten.. ama herkes de doğru d,yor, 70 güncük kaldışurda kendinle ilgilen gelince onun çaresine bakarsın kardeşim, gerçekten o kafandaki şüphelerin seni yiyip bitirmesine izin verme, unutma ki ne yaparsa kendine yapar belki de ortada yanlış anladığın gibi bir şey de yok, peki acaba açıklaması neydi o gizli face için, ne dedi sana yani??? senin hiç mi suçun yoktu tartışmanızda bazı şeyleri yanlış anlayıp üstüne mi gittin?? Bunları soruyorum çünkü bazen kendimizdeki hataları da göremiyoruz ben de eskiden çok yapardım, saçma bir şey bulur üstüne üstüne giderdim o kendini savunmadıkça da hah iştee açık buldum gibi bir moda girer kahrolurdum.... oysa ki sakinleşince hep anlardım ki ne çok büyütmüşüm, oysa ki Zaferin huyu bu, bir şey de ben onu dinlemez de üstüne üstüne çemkirirsem asla kendini savunmaz çünkü hatası yoktur, suçu yoktur..ama ben ayrı kalmanın verdiği acıyla nereye saldıracağımı şaşaırmışımdır.. demiyorum ki snaa Yakup süçsuz ama bu ihtimali de düşün canım benm bir anda öfkeyle kalkıp zararla oturma, ha bu kadar süre görüşmemeniz de can sıkıcı ama dur bi bakalım, Allah hayırlısını versn yavrum
Ahh ah ne çok canımızı yakıyorlar
Rabbim yardımcımız olsun pekmezim, güven sarsılınca geri yerine gelmiyor ki :26:
Dün gece 3'te aradı açmadım 3. kez aramasında açtım telefonu neyse sustuk 10 dk susmadan durduk öylece.. Sigara içiyordum nefes alıp verişlerimden anladı sanırım ''zıkkım iç, geber'' dedi. Cevap vermedim. ''cevap ver salak salak hareketler yapma'' demez mi gülmeye başladım ama ağlıyorum bi yandan da.. Deli misin sen diyor. Sayende dedim.
Neyse kapatalım sen facende takıl dedim. (O izne geldiğinde, bi kaç gün geçti 5kasım'da tarih olarak vereyim ki anla ne demek istedğimi kuzum, face açalım diye tutturdu bende sürekli bu ısrarına anlam veremediğimden ne yapacağını merak ettiğimden ortak bi hesap açtım ertesi gün baktığımda yakup esin yazan hep sadece yakup ... olmuş. Bende kapattım. Ve bi söz daha verdi bi daha olmasın face konusu diye, ben değil sen açıyorsun sen kapat açma dedim.) Neyse O gün neymiş arkadaşına söylemiş ben kuramam diye o kurmuş öyle dedi. Arkadaşın ne zekiymiş, askerlik arkadaşlarını da tanıyor vay anasına dedim. Sustu..
Yalan söylemekten vazgeç. Sıkıldım anla dedim. Baktım üste çıkmaya çalışıyor. Yok işte sen bugün düğüne gitmişsindir, döktürmüşsündür falan fistan. Of canımı sıktığın yeter, iyi geceler dedim ve kapattım.
Sonra sinirden başladım ağlamaya.. Canımı öyle sıkıyor ki, güvenimi o kadar sarstı ki.
Daha önce bi arkadaşında gizlice kalma meselesi olmuştu, kv'de ağzından kaçırmıştı bana.. Öyle öğrenmiştim o gün bugündür güven avuç içi kadar.
Bende seni çok iyi anlıyorum kardeşim, ne anlıyorlar anlamıyorum. Yok yani resim paylaşınca, durum paylaşınca millete birşeyleri gösterince egoları tavan yapıyo galiba.
Sesini duyunca içim cız etti. Ama içimden tek kelime konuşmak dahi gelmedi. Bi an önce telefonu kapatmak için can attım resmen..
Bıraktıkları yaralar, zamanla onlar tarafından unutulduğunu düşünecekler ama yok abi mıh diye saplanıyor.
edacııığğıım iyiyim canım napim vizelerle boğuşuyoruuuuumm
şafak saymaya devaaamm
şafağın pek güzeeeeell değişelim mi
En sevmediğim söz şuan asker seroşum duymamış olayımBak kuzum ben hep şu yönden düşünürüm açıklayayım hemen, doğuda olan askerlerin ki canda, bizim rahat olan askerinki tavırları ne? İlla doğuya mı gitmeleri gerekiyormuş? Yakup bunu rahatlığından yapıyor, onun yaptığı askerlikte babalarımızın, dedelerimizin yaptığı ne? Annem böyle olacağını bilseydim bekletirdik diyor benim bu halimi gördükçe. Zaten en çok koyanda parmağımdaki yüzükler.. Bi adı var bu işin işte sıkntı burda kuzum. :26:
Düşünüpte yazman bile yeterli kardeşim, çok sağol
derya ben canım :-d sağol teşekkur ederım ayyy canımmm yapma bunu ev tuttum hazırlıklara son gaz devam acı bana kalsın benım şafak bende kocamı rahat rahat karşılımmm :-d
Eveeet bak işler uzayınca zorlu yanları oluyo o yüzden benm annem babam hiç uzatma taraftarı değiller ama olmuş artık yapcak bişey yok sabır sadece Allahım yardım etsinnn:26:
En son konuşmamızı anlatmıştım bizim topikte alıntı yaptım aşağıya bak kuzum. Bu konuda hiç bi suçum olduğunu düşünmüyorum kardeşim çünkü yok okuduğunda anlayacaksın zaten. Gizli saklı işler çevirmesi ve sürekli bi yalan sallaması (ulan yalan söylüyorsun madem düzgün birşey söyle) dimi ama..Bana dediklerin okuyunca ne diyeceksin acaba kuzum
Caım benm okudum alıntını, gerçekten de hiç suçun yok gibi görünüyor, gerçekten de yaptıkları söyledikleri inanılır gibi değil, napmaya çalışıyor napıyor belli değil.. çok sıkılmış bir şeylerden belli ama acısı senden çıkıyor.. senden sıkılmış bile olabilir ya da aşırı kıskançlıktan kafayı yemiş de olabilir, düğün falan meselesi sokmuş gene araya anlayamadım gitti :44:
Allah yardımcın olsun canım benm yaa.. ama sonuçta biterse de ah nişandı mişandı çok düşünme bence, nişanlar bunun için var daha iyi tanıyıp daha kolay dönebilmek için evlilikten önce... ama tabi ki de keşke bitmese.. keşke mantıklı açıklamaları olsa altından başka şeyler çıksa ve sen rahatlasan.. ama bunların hepsi sen mutlu olcaksan olsun Esintoşum olmayacaksan da varsın inceldiği yerden kopsun..:26:
Bilmiyorumm nilümm gitmek istemiyorum ama ileride nolur bilemicemm ama bu sefer haber veririmm :26:sen de iyi ki varsın ebruşum, iyi ki geldin tekrar aramızageri gidecek misin peki :26: geçen yıl mehmet'e atkı örmeye kalkışmıştım da tamamlayamamıştım ya canım, belki onu bitirmeye çalışırım yeni tercih yaptım, onun için dedim uzak ihtimal diye kuzum yaa ne azim ne azim sabahtan beri oturuyorum pc başında
Aynen kararı vermişinizzz yavrucumm geç olsunda güç olmasın
Canım benm aynen öyle hayırlısı olsun bize kalsa yarın da evleniriz artık kararı vermişiz yani ama işte düzen lazımmm Zafer de çok takıyor zaten iş güç meselesini daha çok kazanmam lazım eşyalarımızı kendim almam lazım falan diye ama abartma diyorum ben de ailemiz onlar illa ki destek alacaz napalım yaniii kendimiz düğün yapmaya kalkarsak bi 5 sene daha beklerizz birikim yapan mı var şu an
Doğru canm ilişkiniz uzun ama sonuçta yaşınız müsait zamanla hepsi olur boşverrr.. cidden biz aynı şehirde olsak bu kadar takmazdık gibi geliyor ama bilemiyorum tabii...gitgide daha iyi olun inşallah yavrucumm
Ahhh esintoşumm seni o kadar iyii anlıyorumkii.. 70 gün diyorlardaa o 70 günü gelde bir sana sor değilmi..
Herşey olacağına varıyorda kuzum, zor cidden çok zor aha bak 3. gün oldu kafayı yicem artık :26:
İnşallah bebeğim, güzel dileklerin için öpüyorum seni
3-4 gündür evde durduğum yok kuzum, sürekli bi kafa dağıtma çabasındayım ama gözüm hep lanet olasıca çalmayan telefonda.. Konuşsam suç, sussam içime dert. Bi tek içimi suçlu olanın gene o olması rahatlatıyor. Şuan meraktan kaç köşe olduğumu bilmiyorum, ama bi yandan da acaba ne yapıyor, kimle konuşuyor soruları dönüyor. Güvensizlik malesef ki başladı. Malesef ki.. :26:
Herkes öyle diyor, 70 gün daha sabret gelince bakarsın olmazsa gerisini sen bilirsin diyorlar ama beni bu askerlik yıprattı zaten, hani desem ki rahat değil ama rahatlığından yapıyor bunu. Acemilik günlerimizi özlüyorum, sesimi duymadığında ağlayan o adamı ne çok arıyorum bi bilsen. Kimseye anlatamıyorum derdimi, konuştukça parça parça batıyor kalbime acısı.. Bilmiyorum kardeşim kafam öyle karışık ki. Sesini duymayı bi yönden öyle çok özledim ki, bi yönden duymayı hiç istemiyorum. Ama bu konuşmama süreci inan bende, aramızda mesafelere yol açıyor.
Hayırlısı be kuzum ne diyeyim..
Anam da anammm kocişi askerden geldiği gün süsler püslermii yapılacakışşşşşşhİLOŞŞŞ SANADA ŞAFAKI BIRGUN KISALTTIRDIM OYSAKI PANODAKI DOGRUYMUŞ AYYY HİLOŞ SABIRSIZLIKLA BEKLIYOM HEEE SENIN SAÇ MODELINDEN YAPTIRSAMMI EŞİMİN GELDIGI GUN NASIL OLUR EVDE OLUCAZ NEDE OLSA ŞIK BI ELBISE FALANDA ALMAYI DÜŞÜNUYORUM ZATEN
Ahhh esintoşumm seni o kadar iyii anlıyorumkii.. 70 gün diyorlardaa o 70 günü gelde bir sana sor değilmi..
O belirsizlik değil 70 gün 1 gün bilee ölüm gibi geliyor insana...
Bak sende benim gibisin rahat olduğunu bildiğin için böle yaptığını düşünüyorsun bende daha sabah seroşa söyledim belkide daha iyiydir telefon olmaması az konuşursunuz birbirinizi daha çok özler ve değerinizi daha iyi anlarsınız die bence gerçektende öyle daha iyi olurr
Herşeyy için sabırr dilee ben her sinir olduğumda sabır sabır sabır diye kendimi yatıştırıyorum..
Sen içinden ne geliyorsa onu yap dicem ama olmicaakk sabtretmeye bak yavrum geldiğindee inşallah konuşulupp bir orta yol bulunurr..
ay inanmııyooorrruum nasıl bi kafadaysam sana eda dediim
durum ne kadar vahim sen düşüüüüünn
kavuş tabikii kızz sonra da biz kavuşalımm bitmiş gitmiş artııık sennki oh oh
anam da anammm kocişi askerden geldiği gün süsler püslermii yapılacakışşşşşş
Öncelikle senin güzel dileklerini yerim kardeşim
Benim bu yaptığım kıskançlıksa onun 10 aydır bana yaptığı ne ki, nedir yani? Sıkılmış olan benim yani resmen ben.. Onu anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum, bi dediği bi dediği tutmuyor. Çok acayip bi insan ya. Hep babam gibi kocam olsun derdim. Babamda surat yapar arada bi o da ailede olması gerekn pürüzler yani, ama babam melek valla
Hayırlısı diyek ne diyek başka kuzucuğum. Beklemiyorum ne aramasını, ne bi mesajını ama gene insan küçük bi umutla bekliyorum minnacıkta olsa.. Kendi bilir ben çabaladıkça, kötü olan ben oldum. Rabbim görüyor ya..
Off topiğide kasvete boğdum
Aynen kararı vermişinizzz yavrucumm geç olsunda güç olmasın
Aynen ya bu erkeklerin bu olayına sinir oluyorum he durumları yoksa tabiki de hiç bir beklenti içinde olmazsınız ama varsaa neden istemezsiniz yok herşeyi ben yaparıım diyip sıkıntıya girersinizz iştee artık ne ddüşünüyorlarsaa be erkeklerr
İnşallah olur herşeyy zamanla yavruşumm kısmett hayırlısııı sıkmamaya çalışıyorumm ben çünküü iboda çok sıkılıyorr ben sakin olup ona destek oluyoruumm inşallah herşeyy düzelirr
Saçmalama yavrucummm paylaş ki azalsınn ama kafa tağıtman gerekince de salla gitsinnn..
Kesinlikle çok haklısn canım benm ama sabır da sabırr..ah ahhh.. dağıt kafayı dağıttböyle sirkelee
Kafayı dağıtmaya odaklanıyorum vee hiloş su ve ateşe gidin zaferleenn
Çok güzel bi film yaBi de aşk kırmızı filmini izledin mi
Naptın ne ettin, düğün ne zamann ? ?
Tabi ki iyi olur tatlımm çıksın askerlik psikolojisinden ohh miss....hemen pat diye eski haline dönsün diye de bekleme tabii yavaş yavaş olurr...planlar da yapılır yavaştan ohh
Canım benm yaa kıyamam ben sana anlattıkların cidden çok zor aynını yaşamasam da yakınını yaşamışımdr anlamaya çalışıyorum da çok zor oluyor gerçekten.. ama herkes de doğru d,yor, 70 güncük kaldışurda kendinle ilgilen gelince onun çaresine bakarsın kardeşim, gerçekten o kafandaki şüphelerin seni yiyip bitirmesine izin verme, unutma ki ne yaparsa kendine yapar belki de ortada yanlış anladığın gibi bir şey de yok, peki acaba açıklaması neydi o gizli face için, ne dedi sana yani??? senin hiç mi suçun yoktu tartışmanızda bazı şeyleri yanlış anlayıp üstüne mi gittin?? Bunları soruyorum çünkü bazen kendimizdeki hataları da göremiyoruz ben de eskiden çok yapardım, saçma bir şey bulur üstüne üstüne giderdim o kendini savunmadıkça da hah iştee açık buldum gibi bir moda girer kahrolurdum.... oysa ki sakinleşince hep anlardım ki ne çok büyütmüşüm, oysa ki Zaferin huyu bu, bir şey de ben onu dinlemez de üstüne üstüne çemkirirsem asla kendini savunmaz çünkü hatası yoktur, suçu yoktur..ama ben ayrı kalmanın verdiği acıyla nereye saldıracağımı şaşaırmışımdır.. demiyorum ki snaa Yakup süçsuz ama bu ihtimali de düşün canım benm bir anda öfkeyle kalkıp zararla oturma, ha bu kadar süre görüşmemeniz de can sıkıcı ama dur bi bakalım, Allah hayırlısını versn yavrum
ayy allahım şafagımın güzelliğineee maşallah maşallah
KONYAAA SANA SELAM YOLA DEVAAMM
ŞAFAK 42GEL ARTIK BİTİR ŞU İŞİ(HASRETİ:119:
maşaallah maşaallah canm az kaldı bitiyo gelsin artık bitirsin şu işi he
he walla yaabnmde şöle yazsın artk askerim döndü dieee naptıın sen canım gözün aydıınnlar olsuun yaa anlatsana nasıl karşıladn
amin canm saol darısı başınakavuştum gönderdim bile izmire
evet canm görüştük çok şükür kısacık geldi ya doyamadan gitti gene ama içim rahat bildiğim sevdiğim yere gitti izmirime
Süperrr şafakkkk hepiniz gidiyorsunuzzz sevgilinizeeee yehuu
gidelim artık hilalcimmmm bitsin şu askerlik!!!
AMİN
olsun canım en azından izmirde daha yakın veeee askerlik diye bir şey yok
çok çok mutlu olursunuz inş canım
Süperrr şafakkkk hepiniz gidiyorsunuzzz sevgilinizeeee yehuu
gidelim artık hilalcimmmm bitsin şu askerlik!!!
evet canm ya normal hayatımıza döncez artık okul askerlik bitti şükür h.sonları faln bn giderim o gelir raht oluruz bide resmiyete dönştümü sıkıntı olmaz inşallah
amin canm hepimiz hakettik artık mutluluğu kıymetimizi bilsin bu oğlanlar
valla sende de şafak kalmadı canm ya ne güsel ardarda kavuşuyoz sevdiğimizenapcanz nereye gelcek enişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?