- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
evet canım 12 saatcık görebilceğim
aynen bir hafta sonra buluşucaz en azından öyle teselli ediyoruz kendimizi
!
amin canm amin Antalya zafer ikisi birarada süper diyosun yani rahat rahat gezceniz ailenden saklama sıkıntısı yok oohh en güseli bu ya
evet canım canımızı sıkan şeyler oldu..ama hayırlısı dyoruz napalım artık
aynen nilücüm ya içimdeki heves gitti şu an hiç bir şey hissetmiyorum
yarın nasıl olacağım bakalım..
ikimizinde canı çok sıkıldı ama böylesi hayırlısıymış diyoruz..
edacım keşke şaka olsa ömer ilk söylediğinde bende inanmamıştım şaka sanmıştım ama yok şaka değil..
canım bi yerde haklılar biz biraz fazla abarttık sanırım sonuçda 1 hafta az değil!!
tüm hevesimiz gitti canım ya..
aynen her şeyin hayırlısı diyoruz artık..
diyor zaten artık gizli saklı gelmiycem söyleyip gelicem diyor..ki bende öyle istiyorum sıkıldım artık gizli saklı bi şeyler yapmaktan..zaten şeytan gidince annemede söyle diyor bilsin en azından ondan bi şey saklamıyayım artık YETER!!!
hehe yaptık bişiler sabahtan canm siteyi çökerttik herhal kk da dayanamadı bize konuşsun artık canm bekliyom yani kaç senedir daha da yetti gayri
sen napıon nasıl gidio çalışmalar
bi hafta deyince ondan aramışlardır canm neyse olan olmuş artık kısmet geliyo ya bitti ya şu askerlik onu düşün canm moralini bozma bak gene görcen en azından bnde azcık gördüm bak ama görüşmemiz rahat olcak için rahat olcak merak etmicen askerlik gbi bitti canm bak
Olsun canım vardır bir hayır kızların dediği gibi yeter artk sıkma tatlı canınııı
TESELLİ GAYET GÜZEL AMAA onu düşünnn
Aynen canımm Antalya'da mutluyuz bizzz
Canım ya hadi bakalım ailesiyle konuşsun seninki deee bak hiç zaman kaybetmedi o da hemmennn
Senin sevgilin ne iş yapıyordu cicimm??:44:
Cnm cok haklısın isyan etmekte üzülmekte ama elden ne gelirki hayırlısı böyleydmiş..ki oda demiş gelir yanına..bencede annene söyle hiç değilse kaç yaşında kızsın yani bişey demesin artk... :/
evet canım canımızı sıkan şeyler oldu..ama hayırlısı dyoruz napalım artık
aynen nilücüm ya içimdeki heves gitti şu an hiç bir şey hissetmiyorum
yarın nasıl olacağım bakalım..
ikimizinde canı çok sıkıldı ama böylesi hayırlısıymış diyoruz..
edacım keşke şaka olsa ömer ilk söylediğinde bende inanmamıştım şaka sanmıştım ama yok şaka değil..
canım bi yerde haklılar biz biraz fazla abarttık sanırım sonuçda 1 hafta az değil!!
tüm hevesimiz gitti canım ya..
aynen her şeyin hayırlısı diyoruz artık..
diyor zaten artık gizli saklı gelmiycem söyleyip gelicem diyor..ki bende öyle istiyorum sıkıldım artık gizli saklı bi şeyler yapmaktan..zaten şeytan gidince annemede söyle diyor bilsin en azından ondan bi şey saklamıyayım artık YETER!!!
isyan etmiyorum canım ya ama işte canımız sıkıldı..bizde öyle diyoruz hayırlısı böyleymiş belki başka bir zaman geldiğinde her şey daha güzel olur..
bugün resmen canıma tak dedi artık eda..sıkıldım gizli saklı işlerden..bakalım bir gideyimde uygun bi zamanda söyliycem..
Olsun canım vardır bir hayır kızların dediği gibi yeter artk sıkma tatlı canınııı
TESELLİ GAYET GÜZEL AMAA onu düşünnn
Aynen canımm Antalya'da mutluyuz bizzz
Canım ya hadi bakalım ailesiyle konuşsun seninki deee bak hiç zaman kaybetmedi o da hemmennn
Senin sevgilin ne iş yapıyordu cicimm??:44:
belli canım bellitabii konuşsun, aferin enişteye erteleyince hiçbir şey hallolmuyor çünkü, aksine sorunlar artıyor, her şey insanın gözünde büyüyor çalışamıyorum canım ya, iki gündür elimi kitaba sürmedim, bugün dershaneye gittim o kadar :26:
sanırım canım neyse artık olan oldu..başka bahara kaldı bizim işler
tek sevindiğim konu o zaten askerlik bitti bir daha gitmiycek bir yere..şu 1.5 yılı atlattık mı (benim okul) tamamdır
çok değil bi 15 ay kadarcık var yani..
gelir canm kısa zamanda özlemine dayanamaz
senn okul bitene kadar oda iş bulur birikimi olur rahat olursunuz canm
ahh ahh o teselliler olmasa
isyan etmiyorum canım ya ama işte canımız sıkıldı..bizde öyle diyoruz hayırlısı böyleymiş belki başka bir zaman geldiğinde her şey daha güzel olur..
bugün resmen canıma tak dedi artık eda..sıkıldım gizli saklı işlerden..bakalım bir gideyimde uygun bi zamanda söyliycem..
canımmm bugün senin gnünnnnnnn depüklücezzzzzz:124:
bu kk harbiden sinir etti yaa mesajlar gelmioocanım senin mesaj bana gelmedi ben bakarken yeni gördüm kk saolsun bildirim göndermemişş:26:nese üzüldüm canım yaa ama hayırlısı en azından gelio yaa aranızda askerlik illeti olmayacak yaa takma sendee
Aymen cnm başka Zaman daha güzel olur belkide..cok haklısıncnm sıkılman doğal insan tedirgin hissediyor bende 2 ay öncesine kadar tedirgindim babam bilmiyor die biliyrsun ama öğrendi ve cok mutluymemde 5 sene olduğunu bile biliyor resmen..telefonları rahatca acıyorum tedirginliğim kalmadı ne bilim.ki sen annene söliceksin bence seni anlayacaktır canım gizlemek daha kötü...ömerde sıkılmıştır bu durumdan :/
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
22 Kasım 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...97 busra00...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...147 seros08...
...151 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...262 KUB88...
...264 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...kmleomer 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM... (ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞ )
...ED2006 08 : ARTVİN'E SELAM YOLA DEVAM...
...destinyeda 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 41 : KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 61 : TRABZON'A SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM...
EVEEETTTTTT :119::119:canımmm bugün senin gnünnnnnnn depüklücezzzzzz:124:
ohhh ne güsel canm mutlu olduğunuz şehirde olcanız bizde izmirimde oluruz inşallah
daha da zaman kaybetmesin canm zaten hiç olmassa bi tanışma olsun dedm gerçi ondan sonra gerisi gelir de o anlamıyo pek bu işleri kandırmış gibi oldumkahve yapcan mı dedi yok dedim o istemede
elektrk elktronık mühendisi ya canm konuşmuştuk abinin mesleğinden
Fatoşşş enişte konuştu mu ailesiyle kızzz..ayy çok heyecanlıı
Ay herkes kavuşuyor yaa ne kadar güzel bir duyguuu
Fatoşş duy sesimi kızz enişte ne iş yapıyorduu, hani tayiin falan dert ediyordun ya ne düşünüyorsunuzz, aman hemen evlenin gitsin hallolur gerisi hahahah
dün çok üzülmüştük ama şimdi takmıyoruz canım aynen hayırlısı diyoruz bizde..benim sınavlarım vardı belki tam adette olamıycaktım ömer suçlu hissedecekti..böylesi daha iyi oldu belkide
bende rahatlamak istiyorummmmmm
aynen canım ömerde çok sıkıldı akşam ilk fırsatta söyliycem yetti artık dedim nasıl mutlu oldu..ben hep söylüyorum söyle tabi nolcak ben hep yanındayım deyip durdu çocum ya
Allah'ım 15 aydır beklediğimiz gün geldi İNANAMIYORUM..Resmen son 22 saat
bu panoyu gördüm daha bi heycanladım ama ben
EVEEETTTTTT :119::119:
Çok şükür geldi artık o gün
dün çok üzülmüştük ama şimdi takmıyoruz canım aynen hayırlısı diyoruz bizde..benim sınavlarım vardı belki tam adette olamıycaktım ömer suçlu hissedecekti..böylesi daha iyi oldu belkide
bende rahatlamak istiyorummmmmm
aynen canım ömerde çok sıkıldı akşam ilk fırsatta söyliycem yetti artık dedim nasıl mutlu oldu..ben hep söylüyorum söyle tabi nolcak ben hep yanındayım deyip durdu çocum ya
Allah'ım 15 aydır beklediğimiz gün geldi İNANAMIYORUM..Resmen son 22 saat
bu panoyu gördüm daha bi heycanladım ama ben
EVEEETTTTTT :119::119:
Çok şükür geldi artık o gün
canım yazmıştım önceki sayfada kk alıntı bildirimi yapmıo görmedin herhal
yok canm daha konuşmadı yeni geldi pat die isteyelm hadi demesn yaw :26:
tayinde eş durumundan yapcam canm anca öle olur dediler önden nikah yapalım dedk bakalım
hemen evlendirdin kuzum bzi benide heyecanlandırdın
vayyyyy sıradakı hür yaren ben mıyım yupppiiii
Şafak:8 Artivıne Selem Yola Devammmm . . .
Şafak:8 Askerliği böylede yerizzzz
Sıradakı Hür General yaren benmıyım yaaa ayyy cok hayacanlı :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?