Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım 12 saatcık görebilceğim
aynen bir hafta sonra buluşucaz en azından öyle teselli ediyoruz kendimizi
!

Olsun canım vardır bir hayır kızların dediği gibi yeter artk sıkma tatlı canınııı
TESELLİ GAYET GÜZEL AMAA onu düşünnn

amin canm amin Antalya zafer ikisi birarada süper diyosun yani rahat rahat gezceniz ailenden saklama sıkıntısı yok oohh en güseli bu ya

Aynen canımm Antalya'da mutluyuz bizzz
Canım ya hadi bakalım ailesiyle konuşsun seninki deee bak hiç zaman kaybetmedi o da hemmennn
Senin sevgilin ne iş yapıyordu cicimm??:44:

Cnm cok haklısın isyan etmekte üzülmekte ama elden ne gelirki hayırlısı böyleydmiş..ki oda demiş gelir yanına..bencede annene söyle hiç değilse kaç yaşında kızsın yani bişey demesin artk... :/

hehe yaptık bişiler sabahtan canm siteyi çökerttik herhal kk da dayanamadı bize konuşsun artık canm bekliyom yani kaç senedir daha da yetti gayri

sen napıon nasıl gidio çalışmalar

belli canım belli tabii konuşsun, aferin enişteye erteleyince hiçbir şey hallolmuyor çünkü, aksine sorunlar artıyor, her şey insanın gözünde büyüyor çalışamıyorum canım ya, iki gündür elimi kitaba sürmedim, bugün dershaneye gittim o kadar :26:

sanırım canım neyse artık olan oldu..başka bahara kaldı bizim işler
tek sevindiğim konu o zaten askerlik bitti bir daha gitmiycek bir yere..şu 1.5 yılı atlattık mı (benim okul) tamamdır
çok değil bi 15 ay kadarcık var yani..

ahh ahh o teselliler olmasa

isyan etmiyorum canım ya ama işte canımız sıkıldı..bizde öyle diyoruz hayırlısı böyleymiş belki başka bir zaman geldiğinde her şey daha güzel olur..
bugün resmen canıma tak dedi artık eda..sıkıldım gizli saklı işlerden..bakalım bir gideyimde uygun bi zamanda söyliycem..

bu kk harbiden sinir etti yaa mesajlar gelmioocanım senin mesaj bana gelmedi ben bakarken yeni gördüm kk saolsun bildirim göndermemişş:26:nese üzüldüm canım yaa ama hayırlısı en azından gelio yaa aranızda askerlik illeti olmayacak yaa takma sendee

Aymen cnm başka Zaman daha güzel olur belkide..cok haklısıncnm sıkılman doğal insan tedirgin hissediyor bende 2 ay öncesine kadar tedirgindim babam bilmiyor die biliyrsun ama öğrendi ve cok mutluym emde 5 sene olduğunu bile biliyor resmen..telefonları rahatca acıyorum tedirginliğim kalmadı ne bilim.ki sen annene söliceksin bence seni anlayacaktır canım gizlemek daha kötü...ömerde sıkılmıştır bu durumdan :/

ohhh ne güsel canm mutlu olduğunuz şehirde olcanız bizde izmirimde oluruz inşallah
daha da zaman kaybetmesin canm zaten hiç olmassa bi tanışma olsun dedm gerçi ondan sonra gerisi gelir de o anlamıyo pek bu işleri kandırmış gibi oldum kahve yapcan mı dedi yok dedim o istemede
elektrk elktronık mühendisi ya canm konuşmuştuk abinin mesleğinden

bakalım canm konuşssun artık bi engelimiz kalmadı işi de bulur inşallah kısa zamanda en azından bi tanışma olsun dedim bakalm bizimkilerle konuşayım dedi zaten onlar askerden önce gelelim diolardı da babam istemiyodu askerlik var die şimdide iş bulsun diomuş ama bakalım ikna edebilirsek onurda askerlik diodu yaptık şimdide iş dio baban vermeye niyeti yok galiba dio

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

22 Kasım 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...97 busra00...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...147 seros08...

...151 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...262 KUB88...

...264 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...kmleomer 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM ... (ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞ )

...ED2006 08 : ARTVİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...destinyeda 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 41 : KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 61 : TRABZON'A SELAM YOLA DEVAM ...

...zeynepesin 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:

canımmm bugün senin gnünnnnnnn depüklücezzzzzz:124:

Ay herkes kavuşuyor yaa ne kadar güzel bir duyguuu

Fatoşş duy sesimi kızz enişte ne iş yapıyorduu, hani tayiin falan dert ediyordun ya ne düşünüyorsunuzz, aman hemen evlenin gitsin hallolur gerisi hahahah

dün çok üzülmüştük ama şimdi takmıyoruz canım aynen hayırlısı diyoruz bizde..benim sınavlarım vardı belki tam adette olamıycaktım ömer suçlu hissedecekti..böylesi daha iyi oldu belkide

bende rahatlamak istiyorummmmmm
aynen canım ömerde çok sıkıldı akşam ilk fırsatta söyliycem yetti artık dedim nasıl mutlu oldu..ben hep söylüyorum söyle tabi nolcak ben hep yanındayım deyip durdu çocum ya

Allah'ım 15 aydır beklediğimiz gün geldi İNANAMIYORUM..Resmen son 22 saat
bu panoyu gördüm daha bi heycanladım ama ben

EVEEETTTTTT :119::119:
Çok şükür geldi artık o gün

Fatoşşş enişte konuştu mu ailesiyle kızzz..ayy çok heyecanlıı

Ay herkes kavuşuyor yaa ne kadar güzel bir duyguuu

Fatoşş duy sesimi kızz enişte ne iş yapıyorduu, hani tayiin falan dert ediyordun ya ne düşünüyorsunuzz, aman hemen evlenin gitsin hallolur gerisi hahahah

canım yazmıştım önceki sayfada kk alıntı bildirimi yapmıo görmedin herhal
yok canm daha konuşmadı yeni geldi pat die isteyelm hadi demesn yaw :26:
tayinde eş durumundan yapcam canm anca öle olur dediler önden nikah yapalım dedk bakalım
hemen evlendirdin kuzum bzi benide heyecanlandırdın

canımmm ilk depüğün benden gelsin kocaaaaaaaaaaaman bi depük attım ömerin kucağına doğru
Allah bidaha ayırmasın canm herşey istediğiniz gibi olsun

vayyyyy sıradakı hür yaren ben mıyım yupppiiii

Şafak:8 Artivıne Selem Yola Devammmm . . .

Şafak:8 Askerliği böylede yerizzzz

Sıradakı Hür General yaren benmıyım yaaa ayyy cok hayacanlı :-*

Son düzenleme:

Ay çok heyecanlı Kamişşş o ne güzel bir gündür oo değil mii... heyecanlan tabiii :124::124::124:
Allah bir daha ayırmasın yavrucumm hopp benden sana klasik depükk yehuu

Görmemişim cannımm :26:
Sen de haklısın amaa bahsetsn bir şey olmazi erkek ailesi memnun bile olur

Anladım canım halledersinz bir şeylerr yaa nikahta keramet var demişler ama hala enişte ne iş yapıyor yazmamışsın, sorma sebebim yani işi hazır mıydı geldiğinde yoksa iş mi arıycak? iş ararsa sadece belki süre azcıcık uzar ama olsun tabii...

Sıradaki sensin evett :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…