Aaaaaa heyt bee döktür bee kim tutar seni be
Börülcem seni kontrole mi geliyo kız
He ya kim tutar beniiiii
Yok be ya börülcem en iyi kankimdirr aynı zmanda onunda sınavları bitmiş sıkıldı her haal kesin değil de daha bakalım haber vermedi
canımmm ilk depüğün benden gelsin kocaaaaaaaaaaaman bi depük attım ömerin kucağına doğru
Allah bidaha ayırmasın canm herşey istediğiniz gibi olsun
bir depukte bendennnnnnnnn
Ay çok heyecanlı Kamişşşo ne güzel bir gündür oo değil mii... heyecanlan tabiii :124::124::124:
Allah bir daha ayırmasın yavrucumm hopp benden sana klasik depükk yehuu
Eki Görüntüle 868960
Görmemişim cannımm :26:
Sen de haklısın amaa bahsetsn bir şey olmazi erkek ailesi memnun bile olur
Anladım canım halledersinz bir şeylerr yaa nikahta keramet var demişlerama hala enişte ne iş yapıyor yazmamışsın, sorma sebebim yani işi hazır mıydı geldiğinde yoksa iş mi arıycak? iş ararsa sadece belki süre azcıcık uzar ama olsun tabii...
Sıradaki sensin evett :128:
Kamilecimbelki akşam giremem diye burdnn seni depüklüyorummmmm
Birdaha Allah hiç böyle uzun ayrılık göstermesin inşş..Artık BİTTİ! Hayal gibiydi ama artıkk gerçekk
Darısı Başımıza
Eki Görüntüle 868967
KamileeeeeeeeAkşam bende gelemem diye depüğünü koyuyom valla
Eki Görüntüle 869083
Rabbim bi daha ayrılık göstermesiin
Kızlar börekler yapıldı kurabiye fırına vericem şimdi..sabah biraz temizlik yaptım..azıcık ben süsledim..ohhh her şey hazır
sabah olmasını bekliyorum..
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi günde kötü günde hep yanımda oldunuz..ben bu günü gördüm çok şükür Rabbime..
darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda hepiniz HÜR YAREN olursunuz..
elektrk elktronk mühendisi canm konuşmuştuk ya abinde aynı meslektenmiş unuttun demek
iş arıcak şimdi canm okuldan direk askere gitti ya tecrübe yok bakcak artık ona göre hareket etcem bnde nerde bulursa oraya tayinimi isticemm biay sonra adaylığım kalkıyo yıllık izin hakkım doğcak o ara yaparız artık bişiler inşallah tabi kardeşide şubatta askere gidiyo gene işler karışıo
AMİN canım AMİN
Allah herkesin gönlüne göre veriri inş
canım çok teşekkür ederim
ben gidiyorum sıramı sana verdim artık
heycan git gide artıyor hiloşşşş
sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum
AMİN edacım AMİN
ben gideyimde sıra size gelsin artık
çok şükür güzelim bitti
AMİN Esincim Allahım sizleride bugünleri görmeyi nasip eder inş
Kızlar börekler yapıldı kurabiye fırına vericem şimdi..sabah biraz temizlik yaptım..azıcık ben süsledim..ohhh her şey hazır
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi günde kötü günde hep yanımda oldunuz..ben bu günü gördüm çok şükür Rabbime..
Canımmm benimm :) ohh super mis gibi börekler sende yanında daha ne istesin ömer ya
Allah bizede nasip etsin kısa zamanda inşşş
Hayyy evett hatırladımm :26:bulur canım bulur hemencik işini gücünü inşallah da yolunuza bakarsınzz.. biz de bu ara Zaferimle hem çok mutluyuz hem de içimizde bir boşukla yaşıyoruz zannımca aynı duygular içindeyiz.. napıcaz nasıl olcak işi nasıl halletcez, ne zaman düzenimizi kurcaz, ne zman kavuşcaz ah ahh
Hakkınızda hayırlısı olsn tatlımm.. tabiii bizim dee
Oyy kızz ne güzel heyecanlar bunlarr.. olur canım bak bir an önce sabah olacak merak etmeee... ya benm değişik bir huyum var mesela, öncesinde çok daha fazla heyecanlıyken bir olaya son bir iki gün kala nötr bir hal alıyorum sanki hiç bir şey hissetmiyorum, hatırlıyorum da Zafer gelcende de öyle olmuştumama ne zamnki uçak indi haberini aldımm kalbim depar attıı yehuu tut tutabilirseenn...
ahh ne hamartım canım hiç sormaooohh börekler kurabiyeler enişte kıymetinii bilsin ee tabi kızımız hamarat olunca başka tabi
bitirdin sende çok şükür canm ne günler geçti ya askerliğide yedik he
Hayyy evett hatırladımm :26:bulur canım bulur hemencik işini gücünü inşallah da yolunuza bakarsınzz.. biz de bu ara Zaferimle hem çok mutluyuz hem de içimizde bir boşukla yaşıyoruz zannımca aynı duygular içindeyiz.. napıcaz nasıl olcak işi nasıl halletcez, ne zaman düzenimizi kurcaz, ne zman kavuşcaz ah ahh
Hakkınızda hayırlısı olsn tatlımm.. tabiii bizim dee
Kamile git yat uyu hem sabah erken olur hem şiş gözlerle karşılama ömeri diyorum amaaaaa yatamıyorum kendime söz geçiremiyorum resmen
ne mutlu sanaa sıra bizde artıkınnn
Güzel haberlerini bekliyorz Kamişşş
sıramı verdim canım size artık
hiloşcummmm dün gelemedim ama bu sabah erkenden geldimmm
her ne kadar 13-14 saat görüşmüş olsakda çok güzeldi Allah tüm yarenlere nasıp eder inş
o zaman detaylara gelelim dimiiii kızlarrrrr
cuma gecesi 2 gibi yattım ama uyuyabilen mi var sağ dön sola dön derken uyuya kalmışım sonra 4:30 gibi kendiliğimden uyandım..ömer 5 de kalkacaktı çünkü daha erken dedim biraz daha dalmışım derken 5:10 da uyandım..aradım havaalanındayım hayatım dedi..kalbim nasıl oldu ama anlatamam..saatler sonra kavuşacaktık yani şaka gibi..sonra ben yine uyuyamadım tabi en son saate baktığımda 5:50 idi..sonra yine dalmışım.8:10 gibi ömer aradı indim ben dedi..kalbim çıkabilirdi yerinden..aynı şehirde nefes alıyorduk..ardık kilometreler yoktu aramızdahemen hazırlanıp çıktım evden..metrondan indim karşimda ÖMER!!! koşa koşa gittim bi sarıldım ki anlatamam size..bitti aşkım bitti dedim ömerde bitti sevgilim dedi..bu arada taksi şöferleride durmuş bizi izliyorlardı resmen neyse sonra eve geldik hazırladığım kahvaltıyı yaptık..bol bol konuştuk (bu sefer farklıydı ama hem yanımda hemde sarılarak konuştuk ) her fırsatta nolur tartışmayalım günlerimizi boşa geçirmeyelim olur mu dedi durdu (askerlik işe yaramış sanırım) hatıra olsun diye defterin arasında gül kurutmuş birde ilk gitti günlerde (izin dönüşü) laleye gibi bir şey bulmuş sanırım inkilale çıktıklarında onu da kurutmuş onları verdi..excelde şafak kağıdı yapmış gerçi doldurmamış ama sen doldur dedi onu verdi sonra akşam yemeği yedik..bi tavla turnuvası yaptık beyfendi 5-1 yenilince pasta ısmarlamak zorunda kaldı.tabi benim dilimdende kurtulamadı..
derken saat 21:45 oldu evden çıktık..10:30da da otobüse bindi Manisaya doğru yol aldı sevgilim..sabahda 530 gibi indi..
böyle işte kızlar planlarımızın hepsini yapamadık ama bu bile yetti biliyor musunuz..nasıl özlemişim..bugünleri gördüm ya çok şükür Allah'ıma..herkese nasip olur inş..Allah'ım başka ayrılık vermez inşallah!!!
Canımmm ne de güzel geçmiş gününüz ohh nasıl da rahatlamışsındır şimdiii.. Allah bozmasınn Kamilecimmm Allah bir dhaa ayrılık göstermesn özellikle de böylesine uzunn bir ayrılıkk..
Yaptıklar da çok şirin olmuş, bütün gün uçmuşsunuzdur zaten artık kurutulmuş çiçeklerine bakıp bakıp anarsın bu günü, foto da çekinseydnizz..ben asla kaçırmam az da olsa çekerimiyi demiş ayrıca umarm bir daha tartışmayla geçmez günler.. illa ki ufak tefek oluyor da yani askerdeki kadar büyümez olaylar inşallah, sınanmaz sabırlarımz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?