Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmm ilk depüğün benden gelsin kocaaaaaaaaaaaman bi depük attım ömerin kucağına doğru
Allah bidaha ayırmasın canm herşey istediğiniz gibi olsun

AMİN canım AMİN
Allah herkesin gönlüne göre veriri inş

bir depukte bendennnnnnnnn

canım çok teşekkür ederim
ben gidiyorum sıramı sana verdim artık

heycan git gide artıyor hiloşşşş
sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum

AMİN edacım AMİN
ben gideyimde sıra size gelsin artık
çok şükür güzelim bitti

Kamileeeeeeee Akşam bende gelemem diye depüğünü koyuyom valla

Eki Görüntüle 869083

Rabbim bi daha ayrılık göstermesiin

AMİN Esincim Allahım sizleride bugünleri görmeyi nasip eder inş

Kızlar börekler yapıldı kurabiye fırına vericem şimdi..sabah biraz temizlik yaptım..azıcık ben süsledim..ohhh her şey hazır
sabah olmasını bekliyorum..

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi günde kötü günde hep yanımda oldunuz..ben bu günü gördüm çok şükür Rabbime..
darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda hepiniz HÜR YAREN olursunuz..

Canımmm benimm :) ohh super mis gibi börekler sende yanında daha ne istesin ömer ya
Allah bizede nasip etsin kısa zamanda inşşş

Hayyy evett hatırladımm :26: bulur canım bulur hemencik işini gücünü inşallah da yolunuza bakarsınzz.. biz de bu ara Zaferimle hem çok mutluyuz hem de içimizde bir boşukla yaşıyoruz zannımca aynı duygular içindeyiz.. napıcaz nasıl olcak işi nasıl halletcez, ne zaman düzenimizi kurcaz, ne zman kavuşcaz ah ahh

Hakkınızda hayırlısı olsn tatlımm.. tabiii bizim dee

Oyy kızz ne güzel heyecanlar bunlarr.. olur canım bak bir an önce sabah olacak merak etmeee... ya benm değişik bir huyum var mesela, öncesinde çok daha fazla heyecanlıyken bir olaya son bir iki gün kala nötr bir hal alıyorum sanki hiç bir şey hissetmiyorum, hatırlıyorum da Zafer gelcende de öyle olmuştum ama ne zamnki uçak indi haberini aldımm kalbim depar attıı yehuu tut tutabilirseenn...

ooohh börekler kurabiyeler enişte kıymetinii bilsin ee tabi kızımız hamarat olunca başka tabi
bitirdin sende çok şükür canm ne günler geçti ya askerliğide yedik he

Canımmm benimm :) ohh super mis gibi börekler sende yanında daha ne istesin ömer ya
Allah bizede nasip etsin kısa zamanda inşşş

istemesin bi zahmet
gelicek güzelim gelicek o gün gör bak

dört gözle sabahı bekliyorum canım
ben dün hiç bir şey hissetmiyordum ama şimdi zaman geçdikce heycan basıyor canım

ooohh börekler kurabiyeler enişte kıymetinii bilsin ee tabi kızımız hamarat olunca başka tabi
bitirdin sende çok şükür canm ne günler geçti ya askerliğide yedik he
ahh ne hamartım canım hiç sorma
çok şükür canım ya bitti ÇOK ŞÜKÜR

inşallah canm hakkımızda hayırlısı artık
evet canm bnde mutluyum bi engelimiz daha kalktı ki işten daha büyüktü bu şükür atlattık
ama şuan nerde olcaz iş nasıl olcak hepsi muamma zamnla olcak herşey ama düşünmeden edilmiyo tabi böle beklemekte çok zor ayrı şehirlerde olmak çok kötü ya aynı şehrde nişanlılığı yaşamak iş çıkşlarında birlikte vakt geçirmek h.sonları onla olmak bazı şeyleri birlikte aşmak daha farklı olurdu ama geleceğimiz için fedakarlık yapıyoz bazı şeylerden umarım sonrası güsel olur

Kamile git yat uyu hem sabah erken olur hem şiş gözlerle karşılama ömeri diyorum amaaaaa yatamıyorum kendime söz geçiremiyorum resmen

ATARSA 38 diceezz biz buradan gideriz dicezzzz:119:

ŞAFAK 38 KAYSERİ SANA SELAAMMM OLSUNN YARİM Bİ AN ÖNCE BENİM OLSUNNN

ATARSA 38 BAŞKA YOOKK :119:

ne mutlu sanaa sıra bizde artıkınnn

Aksaray konakları, temizdir sokakları..
Sal olmuş yarimin, o güzel yanakları

Şafak 68 Aksaray !

ne mutlu sanaa sıra bizde artıkınnn

sıramı verdim canım size artık

Güzel haberlerini bekliyorz Kamişşş

hiloşcummmm dün gelemedim ama bu sabah erkenden geldimmm
her ne kadar 13-14 saat görüşmüş olsakda çok güzeldi Allah tüm yarenlere nasıp eder inş

o zaman detaylara gelelim dimiiii kızlarrrrr

cuma gecesi 2 gibi yattım ama uyuyabilen mi var sağ dön sola dön derken uyuya kalmışım sonra 4:30 gibi kendiliğimden uyandım..ömer 5 de kalkacaktı çünkü daha erken dedim biraz daha dalmışım derken 5:10 da uyandım..aradım havaalanındayım hayatım dedi..kalbim nasıl oldu ama anlatamam..saatler sonra kavuşacaktık yani şaka gibi..sonra ben yine uyuyamadım tabi en son saate baktığımda 5:50 idi..sonra yine dalmışım.8:10 gibi ömer aradı indim ben dedi..kalbim çıkabilirdi yerinden..aynı şehirde nefes alıyorduk..ardık kilometreler yoktu aramızda hemen hazırlanıp çıktım evden..metrondan indim karşimda ÖMER!!! koşa koşa gittim bi sarıldım ki anlatamam size..bitti aşkım bitti dedim ömerde bitti sevgilim dedi..bu arada taksi şöferleride durmuş bizi izliyorlardı resmen neyse sonra eve geldik hazırladığım kahvaltıyı yaptık..bol bol konuştuk (bu sefer farklıydı ama hem yanımda hemde sarılarak konuştuk ) her fırsatta nolur tartışmayalım günlerimizi boşa geçirmeyelim olur mu dedi durdu (askerlik işe yaramış sanırım) hatıra olsun diye defterin arasında gül kurutmuş birde ilk gitti günlerde (izin dönüşü) laleye gibi bir şey bulmuş sanırım inkilale çıktıklarında onu da kurutmuş onları verdi..excelde şafak kağıdı yapmış gerçi doldurmamış ama sen doldur dedi onu verdi sonra akşam yemeği yedik..bi tavla turnuvası yaptık beyfendi 5-1 yenilince pasta ısmarlamak zorunda kaldı.tabi benim dilimdende kurtulamadı..
derken saat 21:45 oldu evden çıktık..10:30da da otobüse bindi Manisaya doğru yol aldı sevgilim..sabahda 530 gibi indi..

böyle işte kızlar planlarımızın hepsini yapamadık ama bu bile yetti biliyor musunuz..nasıl özlemişim..bugünleri gördüm ya çok şükür Allah'ıma..herkese nasip olur inş..Allah'ım başka ayrılık vermez inşallah!!!

Poof :18: Şafak 67'den birden 73'e çıktı beee

Kızlar izinler artık 24 güne indirilmiş, yani 30 gün izni tam kullanmış olanlar yada kullanacak olanlar 6 gün daha ekliyor :26:
30 Ocak'ta tezkere alacakken, 5 Şubat oldu yaa

Canımmm ne de güzel geçmiş gününüz ohh nasıl da rahatlamışsındır şimdiii.. Allah bozmasınn Kamilecimmm Allah bir dhaa ayrılık göstermesn özellikle de böylesine uzunn bir ayrılıkk..

Yaptıklar da çok şirin olmuş, bütün gün uçmuşsunuzdur zaten artık kurutulmuş çiçeklerine bakıp bakıp anarsın bu günü, foto da çekinseydnizz..ben asla kaçırmam az da olsa çekerim iyi demiş ayrıca umarm bir daha tartışmayla geçmez günler.. illa ki ufak tefek oluyor da yani askerdeki kadar büyümez olaylar inşallah, sınanmaz sabırlarımz..

tek eksiğimiz foto yok canım hiç..sonradan aklımıza geldi otogarda çekilelim dedik ama ucu ucuna yetiştiğimiz için ordada olmadı canım biraz sıkıldı ama neyse dedim ya tek eksik o olsun bi şekilde telafi ederiz
valla çok rahattladım canım..Amin amin Allah kimseye ayrılık göstermez inşallah
bir daha tartişmayalım derken nasıl şirindi bir bilsen nasıl tartışırım bu halinle dedim ama içimden kızdırmasın dimi ama biraz alttan alsın bi zahmet idare ettik 15 ay

Herkese kocaman günaydııııııııııııııınnnnn

Mutlu mutlu haftalar diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…