Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

O ses i izliyodum

Sende buralardasın ilginç erken yatman gerekmiyormu

askerlk bu sıralar kötü cok sıkıntılıyım pek görüşemiyorz bu sıralar senin nasıl canım diyorum

Kuzum nasılsın canınmı sıkkın senin
Anlarız tani canım ya
Eve kapatma kendini çık gez arkadaşlarınla buluş film izle komik şeyler olsun ama kafan dağılsın.
Senin için zamanı ne hızlandırır sen daha iyi bilirsin canım ama aynı şeyleri düşünüp durma ozaman eziyet olur her dakika sana

İyiyim kuzumm aynı işte,işe başlamışsın hayırlı olsun

Müleccimisin bacım sen nerden anladın

O ses i izliyodum

Sende buralardasın ilginç erken yatman gerekmiyormu

tam çıkıcaktım siz geldiniz zep yaa
napıcam ben şimdikkk

askerlk bu sıralar kötü cok sıkıntılıyım pek görüşemiyorz bu sıralar senin nasıl canım diyorum

bak bu süper oldu
bizimde dedigim gibi işte canım elazıgda takıldık kaldık

sağol canım benim inşallah hayırlı olur
bende seni göremiyorum nerelerdesin?
gitcekmisiniz askerinin yanına??

Hislerim kuvvetlidir bilirsin Hem tanımammı ben arkadaşımı ne oldu anlat bakıyım
Fena fena kızım 3 ay yazıyor tickerda bugünüde bitirdik valla

Çık bebem yaa bende kalmıcam fazla

canım gündüzleri bi şekilde vakit geçiyo.ama akşam eve kapanınca zaman duruyo sanki.tükürüyüm odamdaki guguklu saate emi.o kuşu boğacam.kuşa bakıyorum ne zaman saat başı olacakta çıkıp ötecek diye çıkmıyo sinirlendim kapattım kapısını saat başı olunca kafasını kapıya vuruyo ötemiyo ohhh olsun kuşa bile düşman oldum

bende sorcaktımm var bişi

hay aklının odalarını öpim

İnşallah canım..
Ya hiç sorma o konuda ne kadar yaralı olduğumu biliyosun sende geçen cuma yine kar vardı babası çıkmadı yola,
üstüne bizde benimkiyle çook fena kavga ettik konuşmadık bu geceye kadar devam ediyordu bende girmek istemedim moralim bozukken

Hislerim kuvvetlidir bilirsin Hem tanımammı ben arkadaşımı ne oldu anlat bakıyım

Fena fena kızım 3 ay yazıyor tickerda bugünüde bitirdik valla

Evet senin o hislerini daha öncede ölçmüş onaylamıştık

Ya öyle sıkıntı değilde,bi yakınım aradı ameliyat oalcakmış refakatçi olurmusun dedi tamam dedim.

Mevzu birine yardım etmek değilde o hastane ortamı,kokusu şusu busu beni çok geriyor.

Annanemde çok kalmıştım ordan bi soğdum Allah kimseyi düşürmesin oralara

Şimdi gidip o hastanede kalmak bana zor çok zor geliyor

Kuştan ne istedin kızım ozaman akşamları film izle kitap oku akşamları yapıcak pek bir alternatif yok malesef

Anladım canım çok geçmiş olsun ne ameliyatı olucakki kaç gün kalıcaksın yani orda?
Hastane ortamı gerçekten kötü hasta olmayan insan bile kötü oluyor kaldıramıyor herkes.

şafaklar attııııııııı 187 kızlar ben cıkıyorum hepiniz kendnze iyi bakın iyi geceler :)

Pınarım yawrum kuzum hoşbulduk nasılsın bakalım

iyiyim canım aynı tas aynı hamam.sen nasılsın bebişim

Kuştan ne istedin kızım ozaman akşamları film izle kitap oku akşamları yapıcak pek bir alternatif yok malesef

herşey sinir ediyo beni:26: akşam yaptığım seylerde hep aynı tatlım.dizi varsa izlerim.yoksa kitap okurum.örgü örüyorum bazen.pcde vakit öldürüyorum.valla bu kel kedi bi gelsin eve girmicem gezicem gezicem

Çık bebem yaa bende kalmıcam fazla

tamam canım çıkalım hayde

canım yaaa kıyamam artık gitmenin bi faydası kaldımı bilmiyorumki zaten gelicek yakında kaç aydır görüşmediniz bilmiyorum gerçi insan her şekilde gitmek ister ama aksilik işte olacagı tutuyo her defasında

ayy canım benimm haklısın o hastanede insanı bi kasvet basıyo valla biliyorumm ama olsun sen içini ferah tut bebişim herşeyde bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…