kızlar ben çıkıyorum iyi geceler öptüm heppinizi
Aslında öyle içli dışlı değiliz bayramdan seyrana görüşürüz öyle.
Var kızı gelini ama uzaktalar haber verdilermi bilmiyorum kardeşinin çocukları felanda var ama
Ne bilim bana söylediler bende evet dedim hayır diyemezdim içim rahat etmez napalım kalacağız
neyse ne dicem sen nerelerdeydin yawru ya kaç gundur gözlerim aradı :26:
hoşgeldin busemmmm
tası çok amaçlı kullanıyomanlatsam roman olur şafak ata ata bitmiyo kaka şafak
Tas Hamam aynıdırda bakalım sen o tası hamamı nasıl kullanıyon iyiyim kuzucum yaa nasıl olayım valla aha bi gun daha dondu şafak attı
kankaaaa nerdesinnn senn kızımmmm
Çıkalım kuzum birazdan
Öyle canım ya hastane ortamı beni hasta ediyorAllah düşürmesin kimseyi oralara çok zor annemdeylkende hep ben kalıyordum sağlam girip hasta çıkıyordum
buseee hoşgeldin canımmm
Ah aynı şeyleri söylüyorum bende özellikle bu aralar daha sık herkes evden çıkıyomusun sen hiç diyoolar diyorum bir ay sonra eve girmicem
Akşamları erken yatmaya çalış canım geceleri ne kadar çok oturursun daha çok sıkıntı basıyor
Hoşgeldin canım
Valla heves meves kalmadı zaten aartık kuzum kaldı şurda bir ay bekleriz biraz daha
Yakınınmış baya doğru hayır denmez ama başka kalıcak kimse yokmuymuş ya :44:
Senin bu durumunu bilmiyor sanırım.
Sağsalim çıkar ameliyattan inşallah sende eve gelir rahatlarsın canım.
Refakatçi olmak zor iş malesef
hoşgeldin busemmmm
tası çok amaçlı kullanıyomanlatsam roman olur şafak ata ata bitmiyo kaka şafak
Bir kaç gün idare ediceksin canım sen üstüne düşeni yapta biz iyileştiririz seni sonra
Canım moralim çok bozuktu kaç gündür birde tansiyonum yüksekti biraz öyle arada girdim siteye baktım çıktım
vayy süperama dağlar kadar fark var o ayrı öptümm canım
hoşbulduk kuzularrrrrrrrrrrrrr
teyzemdeyim burda net yok sağdan soldan bulunca giriom
napıonuz bakem bensiz
ben geldimmmmmmmmmmmmm
ayy öpemmm gariiii
Üzmüyorum yawrumdemen gibi akraba için katlanıcaz
Napalım canım şafakları attırdık bir günü daha bitirdik sen napıosun ?hoşbulduk kuzularrrrrrrrrrrrrr
teyzemdeyim burda net yok sağdan soldan bulunca giriom
napıonuz bakem bensiz
İyiki varsınız kuzum
Moralin niye bozuktu aklıma şu mehtap olayı geliyor ama ondan mı:26:
Tansiyon sanırım bu üzülmenden :26:
Hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuu
Oyhhh :78:
Üzülme tertocum hayırlısı olsun
ohaaa yuhhhh hatta çüşşş daha şafağım 369Allahımmmm sinirlerim bozuluyo bu ne ya.369 gün anacım geçer mi 300 olacakta 200 olacakta 100 olacakta plaka sayacazda serkan gelecekte ohooooo.yaşlanırım menopoza bile girerim o zamana tövbeee:26:
Napalım canım şafakları attırdık bir günü daha bitirdik sen napıosun ?
Evet canım birde üzerine kavga edince benim tansiyonum fırladı normalde düşük birde benim ondan pek kaldırmadı bünyem gelip konuşamadım sizlerle
hehe terto burdamsın sen sesin niye çıkmıyor,öle yawru Allah oralara hasta olarak mecbur etmesin yine refakatçilik bişe değil
ohaaa yuhhhh hatta çüşşş daha şafağım 369Allahımmmm sinirlerim bozuluyo bu ne ya.369 gün anacım geçer mi 300 olacakta 200 olacakta 100 olacakta plaka sayacazda serkan gelecekte ohooooo.yaşlanırım menopoza bile girerim o zamana tövbeee:26:
ucuz etin yahniziyle bu kadar olur diyonn yanii
vayy kaçakk hatt döşeyek bebeğim sana orda
İyi kuzuu seni arar gözlerimizz haberler sende anlat bakım
Hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuu
Oyhhh :78:
Üzülme tertocum hayırlısı olsun
Yetişemiyorum ki terto size
Sağol canım işte böyle sıkıntılar üst üste binince oldu bundan sonra dikkat edicemGeçmiş olsun kuzum ya kavga edince kendini üzme böyle hasta edecek kadar olur anlaşmazlıklar sağlığına dikkat et :26:
Moralim bozuktu canım biraz kavga etmiştikte benimkiyle şafak sıkıştırıyor artık iyicenapıyım kuzu geçio vallagünler bu aralar şafak hisstermedi Allaha şükür..şafağı 90 yaptık..
valla kimin neti açıksa Allah razı olsun şuan..
sen napan kankam?
hoşbulduk kuzum..
ecoş neyin var tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?