Anladım canım çok geçmiş olsun ne ameliyatı olucakki kaç gün kalıcaksın yani orda?
Hastane ortamı gerçekten kötü hasta olmayan insan bile kötü oluyor kaldıramıyor herkes.
Hislerim kuvvetlidir bilirsinHem tanımammı ben arkadaşımı ne oldu anlat bakıyım
Fena fena kızım 3 ay yazıyor tickerdabugünüde bitirdik valla
hay aklının odalarını öpim
iyiyim canım aynı tas aynı hamam.sen nasılsın bebişim
herşey sinir ediyo beni:26: akşam yaptığım seylerde hep aynı tatlım.dizi varsa izlerim.yoksa kitap okurum.örgü örüyorum bazen.pcde vakit öldürüyorum.valla bu kel kedi bi gelsin eve girmicem gezicem gezicem
ben geldimmmmmmmmmmmmm
Çıkalım kuzum birazdan
tamam canım çıkalım hayde
canım yaaa kıyamam artık gitmenin bi faydası kaldımı bilmiyorumki zaten gelicek yakında kaç aydır görüşmediniz bilmiyorum gerçi insan her şekilde gitmek ister ama aksilik işte olacagı tutuyo her defasında
ayy canım benimmhaklısın o hastanede insanı bi kasvet basıyo valla biliyorumm ama olsun sen içini ferah tut bebişim herşeyde bi hayır vardır
Allaha çok şükür bitirdik şu pazarı ya. Pazarlar hiç olmasın ya
Öp bakem
Tas Hamam aynıdırda bakalım sen o tası hamamı nasıl kullanıyon iyiyim kuzucum yaa nasıl olayım valla aha bi gun daha dondu şafak attı
kankaaaa nerdesinnn senn kızımmmm
Çıkalım kuzum birazdan
Öyle canım ya hastane ortamı beni hasta ediyorAllah düşürmesin kimseyi oralara çok zor annemdeylkende hep ben kalıyordum sağlam girip hasta çıkıyordum
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...178 stillex…
Ah aynı şeyleri söylüyorum bende özellikle bu aralar daha sık herkes evden çıkıyomusun sen hiç diyoolar diyorum bir ay sonra eve girmicemiyiyim canım aynı tas aynı hamam.sen nasılsın bebişim
herşey sinir ediyo beni:26: akşam yaptığım seylerde hep aynı tatlım.dizi varsa izlerim.yoksa kitap okurum.örgü örüyorum bazen.pcde vakit öldürüyorum.valla bu kel kedi bi gelsin eve girmicem gezicem gezicem
Hoşgeldin canımben geldimmmmmmmmmmmmm
Valla heves meves kalmadı zaten aartık kuzum kaldı şurda bir ay bekleriz biraz daha
tamam canım çıkalım hayde
canım yaaa kıyamam artık gitmenin bi faydası kaldımı bilmiyorumki zaten gelicek yakında kaç aydır görüşmediniz bilmiyorum gerçi insan her şekilde gitmek ister ama aksilik işte olacagı tutuyo her defasında
ayy canım benimmhaklısın o hastanede insanı bi kasvet basıyo valla biliyorumm ama olsun sen içini ferah tut bebişim herşeyde bi hayır vardır
Yakınınmış baya doğru hayır denmez ama başka kalıcak kimse yokmuymuş ya :44:Sağol canım benim.Basit bi ameliyat da değil beyin ameliyatı.
Akrabam dediğimde yengem amcamın karısı hayırda diyemezdim
Sanırım bende kaldıramayanlardanım çok zor oluyor gelince kendimi eve toparlanamıyorum hasta gibi oluyorum
Allaha çok şükür bitirdik şu pazarı ya. Pazarlar hiç olmasın ya
Aynen bir süreliğine hayatımdan çıkarmak istiyorum pazarları
Öp bakem
öyle canım ya ama olsunhayır diyemezdin sonuçta demen gibi katlancaz birazüzme kendini boş yere emi
Hmm şafağımı en son attırdığımda 189 demiştim bugün 178
ceydam teşekkürler
Üzmüyorum yawrumdemen gibi akraba için katlanıcaz
evet canım maleseffff
ben geldimmmmmmmmmmmmm
Tas Hamam aynıdırda bakalım sen o tası hamamı nasıl kullanıyon iyiyim kuzucum yaa nasıl olayım valla aha bi gun daha dondu şafak attı
Ah aynı şeyleri söylüyorum bende özellikle bu aralar daha sık herkes evden çıkıyomusun sen hiç diyoolar diyorum bir ay sonra eve girmicem
Akşamları erken yatmaya çalış canım geceleri ne kadar çok oturursun daha çok sıkıntı basıyor
Hoşgeldin canım
Valla heves meves kalmadı zaten aartık kuzum kaldı şurda bir ay bekleriz biraz daha
Yakınınmış baya doğru hayır denmez ama başka kalıcak kimse yokmuymuş ya :44:
Senin bu durumunu bilmiyor sanırım.
Sağsalim çıkar ameliyattan inşallah sende eve gelir rahatlarsın canım.
Refakatçi olmak zor iş malesef
:92:20.02.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...90 buseh...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
attırmayamı başlıyoruz artık şafağını zeynebimm maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?