napıyım kuzu geçio vallagünler bu aralar şafak hisstermedi Allaha şükür..şafağı 90 yaptık..
valla kimin neti açıksa Allah razı olsun şuan..
sen napan kankam?
hoşbulduk kuzum..
ecoş neyin var tatlım?
Sağol canım işte böyle sıkıntılar üst üste binince oldu bundan sonra dikkat edicem
Moralim bozuktu canım biraz kavga etmiştikte benimkiyle şafak sıkıştırıyor artık iyice
Sağol canım işte böyle sıkıntılar üst üste binince oldu bundan sonra dikkat edicem
Moralim bozuktu canım biraz kavga etmiştikte benimkiyle şafak sıkıştırıyor artık iyice:50
Geçer canımm bizim nasıl geçti baksana hepimiz 460 sayıyoruz zaman bir sanamı geçmicek kötü düşünmek yok
Geçiçek hemşocum yanında oldugunda aa ne zaman bitti diyeceksin
pınarrrr benn kartaa çıkmadım yaa sende çıkmazsın anammm bizde geçtikk o yolarrdan öyle bi bitiyokii anamm sen bilee ne olduğunu anlamıyorsun
amann aslında varyaa netten şafakk muhabbetindenn uzak olunca günler çabuk geçiyor ben annanemin yanındayken böyle değildi
Ne kadar uzak okadar iyi
ama insan burayı kk yı özlüyo keşke bunun bi çözümü olsa hem evden uzaklaşıp hem kk da irtibat olsasen yine bi yolunu buluyon annanem köyde oturuyo orda yok ki kimsede
canım ya ne biliyim bu ara takıldı geçmiyo sanki.88 gün olmuş gideli dahasanki çok oldu gibi gideli ama daha 88 güncük olmuş
yanıma gelsinde bilmiyom yani bi sekilde bu günlerin intikamını almam lazım
ne bileyim canım yaa herkes diyo nasıl geçtiğini anlamıyosun bile diye ama 88 gün geçti çok pis anladım nasıl geçtiğini
aynen kanka kaç gündür nası akşam oluo bilmiom..ama burayı özlüom napıolar diom hep
canım ya ne biliyim bu ara takıldı geçmiyo sanki.88 gün olmuş gideli dahasanki çok oldu gibi gideli ama daha 88 güncük olmuş
ne bileyim canım yaa herkes diyo nasıl geçtiğini anlamıyosun bile diye ama 88 gün geçti çok pis anladım nasıl geçtiğini
bazen bende kendime yetişemiyorum öyle hızlı akıloyki kime ne dediğimi şaşırıyorum bugün bişe değil bence
ilk zamanlar zordur ama ortalara yanaştıkca alışıyo insan ya ne bilim bana geçen gun hemen geçti gibi geliyo kalan günler korkutuyor
Çok yaman bi çelişki yani askerlikle ilgili herşeyden uzak olmak istiyosun ama aynı anda burayı ve burdaki arkadaşlaroı özlüyosun iyi bilirim o işi
Kızlar ben musadenizi alayım yarın erken kalkacağım öptüm sizleri görüşürüz
ilk zamanlar zordur ama ortalara yanaştıkca alışıyo insan ya ne bilim bana geçen gun hemen geçti gibi geliyo kalan günler korkutuyor
kuzummmmm yaaaaaaaa öle bide geçicekkiiiiiiiiiiii şu dediğin 88 gün kalan günün olucak inş..
:
geçen güne şükür,kalan güne isyan gibi bişi işte seninkide
off inşallah canım.cok sıkıldım gün saymaktan simdiden.yaz bi bitsin.daha yaza girmeden yaz bitsin diyom
iyi geceler canım tatlı rüyalar seni seviyorummmmmmmmm
En acılı bi şekilde al hemde intikamını kuzu
oo kuzum bende aynı moddaydım yaz bitsin mehtap gelsin 2012ye girelim derken bak nerelere geldik sıra sende artık
çok mutlu edecekmiş beni.evimizin reisi sen olcan hiç üzmücem seni diyo.dısardada reis o olacakmış..hiç üzmücekmiş beni.değerimi çok biliyormuş.ben onun beyaz meleğiymişim.bunları buraya yazıyımda kanıt nasıl olsa silinmiyosizde şahit olun.üzerse beni okutcam bunları
Hahahah alemsin hayat pınarım yaOkut okut ama iyi olur Seningibi bi kız üzülmez üzerse bizde onu üzeriz :113:
tükürüyüm ben bu askerliğevalla ömrümüzden gidiyo ya.canım sıkkın sinirliyim.bari nisan ayı gelsede gitsem bi an önce izmire görsem serkanı biraz moral olur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?