Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amann aslında varyaa netten şafakk muhabbetindenn uzak olunca günler çabuk geçiyor ben annanemin yanındayken böyle değildi

Ne kadar uzak okadar iyi

ama insan burayı kk yı özlüyo keşke bunun bi çözümü olsa hem evden uzaklaşıp hem kk da irtibat olsa sen yine bi yolunu buluyon annanem köyde oturuyo orda yok ki kimsede

Sağol canım işte böyle sıkıntılar üst üste binince oldu bundan sonra dikkat edicem

Moralim bozuktu canım biraz kavga etmiştikte benimkiyle şafak sıkıştırıyor artık iyice

Et yawrucum et senden değerli değil hiçbişey Allah korusun sağlığın bozulsa ne geri getirir bazen kulak arkası yapmayı bilmeli

Sen dikkat edersin kuzum bilirsin ne yapman gerektiğini

Sağol canım işte böyle sıkıntılar üst üste binince oldu bundan sonra dikkat edicem

Moralim bozuktu canım biraz kavga etmiştikte benimkiyle şafak sıkıştırıyor artık iyice:50

geçmiş olsun kuzum bende öle üzülünce hemen hasta oluom ateşim fln çıkıo sende dikkat et aman son zamanlar artık 14 ay yemişsiniz dile kolay..

Geçer canımm bizim nasıl geçti baksana hepimiz 460 sayıyoruz zaman bir sanamı geçmicek kötü düşünmek yok

canım ya ne biliyim bu ara takıldı geçmiyo sanki.88 gün olmuş gideli daha sanki çok oldu gibi gideli ama daha 88 güncük olmuş

Geçiçek hemşocum yanında oldugunda aa ne zaman bitti diyeceksin

yanıma gelsinde bilmiyom yani bi sekilde bu günlerin intikamını almam lazım

pınarrrr benn kartaa çıkmadım yaa sende çıkmazsın anammm bizde geçtikk o yolarrdan öyle bi bitiyokii anamm sen bilee ne olduğunu anlamıyorsun

ne bileyim canım yaa herkes diyo nasıl geçtiğini anlamıyosun bile diye ama 88 gün geçti çok pis anladım nasıl geçtiğini

aynen kanka kaç gündür nası akşam oluo bilmiom..ama burayı özlüom napıolar diom hep

ilk zamanlar zordur ama ortalara yanaştıkca alışıyo insan ya ne bilim bana geçen gun hemen geçti gibi geliyo kalan günler korkutuyor

aynen kanka kaç gündür nası akşam oluo bilmiom..ama burayı özlüom napıolar diom hep

Çok yaman bi çelişki yani askerlikle ilgili herşeyden uzak olmak istiyosun ama aynı anda burayı ve burdaki arkadaşlaroı özlüyosun iyi bilirim o işi

kuzummmmm yaaaaaaaa öle bide geçicekkiiiiiiiiiiii şu dediğin 88 gün kalan günün olucak inş..

Kızlar ben musadenizi alayım yarın erken kalkacağım öptüm sizleri görüşürüz

valla öle kuzum..

kankaaaaaaaaaaaaaa beni de al listene noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ilk zamanlar zordur ama ortalara yanaştıkca alışıyo insan ya ne bilim bana geçen gun hemen geçti gibi geliyo kalan günler korkutuyor

geçen güne şükür,kalan güne isyan gibi bişi işte seninkide

kuzummmmm yaaaaaaaa öle bide geçicekkiiiiiiiiiiii şu dediğin 88 gün kalan günün olucak inş..

off inşallah canım.cok sıkıldım gün saymaktan simdiden.yaz bi bitsin.daha yaza girmeden yaz bitsin diyom

Kızlar ben musadenizi alayım yarın erken kalkacağım öptüm sizleri görüşürüz

iyi geceler canım tatlı rüyalar seni seviyorummmmmmmmm

oo kuzum bende aynı moddaydım yaz bitsin mehtap gelsin 2012ye girelim derken bak nerelere geldik sıra sende artık

En acılı bi şekilde al hemde intikamını kuzu

çok mutlu edecekmiş beni.evimizin reisi sen olcan hiç üzmücem seni diyo.dısardada reis o olacakmış..hiç üzmücekmiş beni.değerimi çok biliyormuş.ben onun beyaz meleğiymişim.bunları buraya yazıyımda kanıt nasıl olsa silinmiyo sizde şahit olun.üzerse beni okutcam bunları

oo kuzum bende aynı moddaydım yaz bitsin mehtap gelsin 2012ye girelim derken bak nerelere geldik sıra sende artık

tükürüyüm ben bu askerliğe valla ömrümüzden gidiyo ya.canım sıkkın sinirliyim.bari nisan ayı gelsede gitsem bi an önce izmire görsem serkanı biraz moral olur:26:

Hahahah alemsin hayat pınarım ya Okut okut ama iyi olur Seningibi bi kız üzülmez üzerse bizde onu üzeriz :113:

Hahahah alemsin hayat pınarım ya Okut okut ama iyi olur Seningibi bi kız üzülmez üzerse bizde onu üzeriz :113:

canımmm benimmm

benim arkamda koskoca kk kızları var birbirimizi koruruz bizi kimsecikler üzemez tubişim benim güzel gözlü arkadaşımmm

tükürüyüm ben bu askerliğe valla ömrümüzden gidiyo ya.canım sıkkın sinirliyim.bari nisan ayı gelsede gitsem bi an önce izmire görsem serkanı biraz moral olur:26:

ah be kuzum o nisanı bende bekliom bi gelse de ardından mayıs gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…