amin canm amin inşallah
Aynen öyle oldu canm, ben de direk bi gelişme bi şey var mı diye bakıveriyorum yaa aile olduk resmenn
Hee amin kızz hepimize nasip etsn Allahımm
Ayyy nişanlandında net olmucak tühh.. neyse döner dönmez fotolarla gel bize gelll
Canım yaa ne güzel duygular snei bekliyor şu ann, Allah her şeyi ağız tadıyla yaşatsın Fatoşummm
Günaydınn fıstıklaaarr
Fatoooş herşey gönlünce olsun yavrumm ne güzel haberler bunlar huhuhu nişanlı bayan olarak döneceksin buralaraaa
Haha esin ya koptum hep trip stayla ya onlar salla artık gelince toptan çarpcaz
gözüm korktum canım yaaaaa
resmen tüm sülaleye bir şeyler yapıyosun
Sorma ya bende artık gülmeye başlıyorumSallıyorum sallıyorum da duvara çarpmıyo öküz
Yaa yaa kolay değil bu işlerNişandaki gbi olsa bi oğlana bi geline oh kebap
Darısı başına işte tatlım
Günaydınn fıstıklaaarr
merhaba canım sanırım askerlerimiz aynı gün gelecek.
Hahahah hele son zamanlarda iyice sana sarar bak söyliyim bnm sakin sevdiceğim bile öyle olduneyseki bugunler stabil hahahha
amin canm amin inşallah
evet ya evde biz yokuz die kapattık neti napalım gelnce paylaşırım artık inşallah güsel geçer
buarada nişan müzkleri arıyom ya bana yazarmısınız
istemede elbisenn altına ayakkabı giyiliyomu
Şafak 05..Amasya'ya selam yola devammm
Hilalcim sana ve memleketine selam :))
his görünce nasıl mutlu oldum anlatamam evliliğinizi bir bebekledaha mutlu kılacaksınız inşallah çok çok sevindim 2013 sana güzelliklerle geldi hem eşine kavuştun hemde annelik haberin dilerim 2014 te minik kuzun sağlıkla kucağına doğar
şu an son günler için şafak sayan kızlar 2012 nin son aylarında hasrete düştüğünüzde ben son günleri sayıyordum belki sizin gibi sene beklemedim ama emin olun neler yaşadığınız özelikle şu son günlerin heyecanını çok iyi bilirim hala gözlerim doluyor ne zaman bir kavuşan görsem kendimi hatırlayıp ağlıyorum, kavuşmamda ağlamadım mutlu karşıladım ama o kavuşma öncesi yaşadığım heyecanalrda ağladım
dilerim güzel geçer son günleriniz ahhh ahhh zaman çabuk geçiyor dilerim evli olanlar bebek haberleri kavuşanlar evgili olanlarda düğün haberlerini verirler
Şafak 05..Amasya'ya selam yola devammm
Hilalcim sana ve memleketine selam :))
Canım çoook teşekkür ederim gerçekten mutlu ettin beni
Aynen öyle çok bekledik cefa çektik ama aynı yılda hem eşime hem de bebeğime kavuştum, 2014 de çok güzel geçecek bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah
Senin de düğüne çok az kalmış yaa 4 ay yazıyor ne güzel, sizlerin de mutlu haberleri beni çok mutlu ediyorUmarım daha güzellerini de alacağız o haberlerin
Gözlerime inanamıyorum Edacım 5 gün mü yazıyorNasıl da gelmiş çatmış kavuşma vakti maşallah size Hadi sıkıntısız tasasız bu günleri de atlatmanıza çoook az kaldı kuzum
Sorma ya bende artık gülmeye başlıyorumSallıyorum sallıyorum da duvara çarpmıyo öküz
Yaa yaa kolay değil bu işlerNişandaki gbi olsa bi oğlana bi geline oh kebap
Darısı başına işte tatlım
Haha hesna ablacım valla bnm şafağım o yaşaka gibi dimiii bende inanamıyprum inan daha şurda ne zaman konuşuyorduk bn 300 lerdeydmm sende şafak sayıyordun vay be geçiyor işte :) umarım sende iyisindirr inş bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla öpüyorummm seniii
Vallahi geçiyor kuzum yaa onu boşver ben eşimin gideceğini öğrendiğim gün biliyorsun ani olmuştu daha 470 gün vardı teskereye, gelip burda ağlamıştım, o günleri biliyorum yaa bak şimdi ne haldeyiz, maşallah hepimize, zaman güzel güzel geçecek sevdiklerinizi size getirecek Allahın izniyle hiç merak etmeyin
Ben de iyiyim canım şükür arada geliyorum zaten halimi ahvalimi bildiriyorum size
Teşekkür ederm Hiloşum, senin nişanlılığının iyi gittiğini biliyorum zaten maşallah size... Benim de hamilelik çok iyi gidiyor Allaha şükür hiç üzmüyor annesini bebişim
Şu talasemi taşıyıcılığım ihtimali vardı ya onun için test yaptırdım iki hafta sonra sonucu çıkacak ilk yaptığı teste göre taşıyıcılığın çıkma olasılığı çok yüksek dedi doktor, o zaman inşallah eşimde çıkmaz yoksa farklı bir süreç başlayacak bizim için :26:
Bu arada Nilüşüm ve Ebruşumdan hiç haber yok neredeler yahu :44:
Cidden geçiyormuş bir şekilde ablacm ağladığımız günler boşunaynş son 4 gün dicem yarın gerçi
ama yok geçmio 13.5 ay geçti hahhaa 1 haftadır sürünüyormaman sonu güzel olsun sağlık olsun gerisi boş....
İ yapıyorsun bende askerm gelince bırakmıcam buraları sıkaılta olmasa gelicemm kesinlikle
Sağol Hesna ablacımm maşallah bizee
Çok sevindm Hesna ablaa bir maşallah da sanaaa
Hmm umarım testler dilediğiniz gibi çıkar da süreç değişmez, endişelenmekte haklısınz tabi ama güzel düşünün güzel olsun inşallahhh...
Nilü arada geliyor da Ebruş İbo'ya yakalanmıştı en son malesef girmiyor hiç artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?