Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canm amin inşallah
evet ya evde biz yokuz die kapattık neti napalım gelnce paylaşırım artık inşallah güsel geçer
buarada nişan müzkleri arıyom ya bana yazarmısınız

istemede elbisenn altına ayakkabı giyiliyomu

Günaydınn fıstıklaaarr

Fatoooş herşey gönlünce olsun yavrumm ne güzel haberler bunlar huhuhu nişanlı bayan olarak döneceksin buralaraaa

Günaydınn fıstıklaaarr

Fatoooş herşey gönlünce olsun yavrumm ne güzel haberler bunlar huhuhu nişanlı bayan olarak döneceksin buralaraaa

günaydınnn canm
inşallah canm şuan neyi napcağımı bilmiyom çaktırmasamda bi telaş içindeyim

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82:27 Aralık 2013 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...112 seros08...

...116 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...227 KUB88...

...229 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 62 : TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Haha esin ya koptum hep trip stayla ya onlar salla artık gelince toptan çarpcaz

Sorma ya bende artık gülmeye başlıyorum Sallıyorum sallıyorum da duvara çarpmıyo öküz

gözüm korktum canım yaaaaa
resmen tüm sülaleye bir şeyler yapıyosun

Yaa yaa kolay değil bu işler Nişandaki gbi olsa bi oğlana bi geline oh kebap
Darısı başına işte tatlım

Hahahah hele son zamanlarda iyice sana sarar bak söyliyim bnm sakin sevdiceğim bile öyle oldu neyseki bugunler stabil hahahha

İnşallah güzel geçer canm yaa..her şey güzel geçsinn inşallahh
Canım ben istemede ayakkabı giymiştim evet, hatta tanışmada babet, istemede topuklu giydim, yani hoş duruyor tabi şart değil ama şık oluyor

Bu arada ben nişan şarkı listemden hatırladıklarımı yazayım bikaç

Dans: Ferhat Göçer-Sarıl Bana

Pasta: Erkin Koray- Gönül Salıncağı
Erkin Koray-Sevince(peşpeşe çaldı)

Göbek : Fasulya 7,5 lira
Amasyalım tektir
Çiftetelli
Hayatı tesbih yapmışım sallıyomuşumm
Lingo şişeler
Damat halayı
Sarı kız (bizim yöreden)
Ankara'nın bağları
A be kaynana (roman)
Şakşuka romanın dibi
Halay havası ne buldumsa
Dilara

Bu tarz mümkün oldukça herkese hitap eden bildiğin oyun havaları çaldık biz ve deli gibi oynadık valla

Şafak 05..Amasya'ya selam yola devammm
Hilalcim sana ve memleketine selam :))

Ovv aleyküm selamm Edacımmmm ay ne güzel şafakk

Canım çoook teşekkür ederim gerçekten mutlu ettin beni

Aynen öyle çok bekledik cefa çektik ama aynı yılda hem eşime hem de bebeğime kavuştum, 2014 de çok güzel geçecek bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah

Senin de düğüne çok az kalmış yaa 4 ay yazıyor ne güzel, sizlerin de mutlu haberleri beni çok mutlu ediyor Umarım daha güzellerini de alacağız o haberlerin

Şafak 05..Amasya'ya selam yola devammm
Hilalcim sana ve memleketine selam :))

Gözlerime inanamıyorum Edacım 5 gün mü yazıyor Nasıl da gelmiş çatmış kavuşma vakti maşallah size Hadi sıkıntısız tasasız bu günleri de atlatmanıza çoook az kaldı kuzum

Teşekkür ederm Hiloşum, senin nişanlılığının iyi gittiğini biliyorum zaten maşallah size... Benim de hamilelik çok iyi gidiyor Allaha şükür hiç üzmüyor annesini bebişim

Şu talasemi taşıyıcılığım ihtimali vardı ya onun için test yaptırdım iki hafta sonra sonucu çıkacak ilk yaptığı teste göre taşıyıcılığın çıkma olasılığı çok yüksek dedi doktor, o zaman inşallah eşimde çıkmaz yoksa farklı bir süreç başlayacak bizim için :26:

Bu arada Nilüşüm ve Ebruşumdan hiç haber yok neredeler yahu :44:

Haha hesna ablacım valla bnm şafağım o ya şaka gibi dimiii bende inanamıyprum inan daha şurda ne zaman konuşuyorduk bn 300 lerdeydmm sende şafak sayıyordun vay be geçiyor işte :) umarım sende iyisindirr inş bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla öpüyorummm seniii

inş o günler gelir canım da bende ögrenırım hiç bi şey bilmediğimi fark ettim

Vallahi geçiyor kuzum yaa onu boşver ben eşimin gideceğini öğrendiğim gün biliyorsun ani olmuştu daha 470 gün vardı teskereye, gelip burda ağlamıştım, o günleri biliyorum yaa bak şimdi ne haldeyiz, maşallah hepimize, zaman güzel güzel geçecek sevdiklerinizi size getirecek Allahın izniyle hiç merak etmeyin

Ben de iyiyim canım şükür arada geliyorum zaten halimi ahvalimi bildiriyorum size

Cidden geçiyormuş bir şekilde ablacm ağladığımız günler boşunaynş son 4 gün dicem yarın gerçi
ama yok geçmio 13.5 ay geçti hahhaa 1 haftadır sürünüyorm aman sonu güzel olsun sağlık olsun gerisi boş....
İ yapıyorsun bende askerm gelince bırakmıcam buraları sıkaılta olmasa gelicemm kesinlikle

Son düzenleme:

Sağol Hesna ablacımm maşallah bizee
Çok sevindm Hesna ablaa bir maşallah da sanaaa

Hmm umarım testler dilediğiniz gibi çıkar da süreç değişmez, endişelenmekte haklısınz tabi ama güzel düşünün güzel olsun inşallahhh...

Nilü arada geliyor da Ebruş İbo'ya yakalanmıştı en son malesef girmiyor hiç artık

Kızlarcım selamlar nasılsınız??keyifler nasıl???benim heycaan doruktaaa ATARSA 4 dicez

Yılbaşı gecesi beni yalnız bırakmicaksınız demiii

depük gecemde hepinizden tekme yemek isterim umarım o gece burası yıkılır canlarım

sizleri seviyorum:119::119::119::118:

Evet son günler hiç geçmez bilirim ama sonuçta bitecek el mahkum Vuslatın her hali güzel

Bırakmayalım buraları ya arada sırada da olsa görüşelim yani ne muhabbetler gördü bu topik

Her birimize birer maşallah

Zaten iyi düşünüyorum canım hadi ben Antalyalıyım akdeniz anemisi taşıyıcısı olmam normal de eşim Anadolu bebesi onda olmaz diyorum ben

Nilüyü göremiyorum mesaj atacağım hayırsıza inşallah iyidir Ebruşa ulaşabileceğim bir yer yok, hiç görüşemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…