Geçti bi şekilde ya bana her ne kadr daha yeni gitmiş gibi gelse de geçti sona doğru gidiyoruz artık inanıyorum biteceğine
SEni hamaraaaaat aferin anneciine yardım et tabikiii
Kimin bohçasına lif koycaksınız kuzuum anlamadım ben
Bende evdeyim napim sınavlarıma bi kaç gün kaldı ders çalşmaya başladım ufaktan
Bende öyleyim canımm inanki hele teskereci olduğun zaman anlayacaksın, her gün ağlıyorum resmen ah ah
Hamaratım tabi beeYa kuzum düğün bohçası hazırlanacak ya, yakup hariç tüm sülalesine o yüzden uğraş içindeyiz. Annem tülbentlerimle, havlu kenarlarımla uğraşıyor. Teyzemin kv patik yapıyor. Yengem teyzem havlu kenarı tülbent herkes bana çalışıyor bak
Şu sınavlarıda ver tamamdır seroşş
Ayy ağlamak istemiyorum artııııııık gülelim yahuuu
Of o nedir yaa bütün sülalesne bohça eziyet mi ediyonuz kendinize kızııımm
Aynen şunlar da bitsin artık evime gidiciiiiim oh oh
Ama ilk kez tatil için heyecanlanmıyorum çünkü ilk defa gittiğimde sevgilim orda olmıycak çok değişik
Yaa işkence resmen kuzu, nişanda sadece geline damada yapılıyor. Ama düğünde
Şöyle sayayım ; 4teyzesi,4amcası,2halası,2kaynım,Kv ve kayınpeder'e yakup hariç tek tek bohça yapılıyor :18:
Onlarda aynı şekilde bende dahil teyzeme, dayıma, halalarıma, amcalarıma, anneme, babama,abime yapacaklar
Olsun canım, artık bi sonrakinde sevdiceğinde olur. Unutmaki bunlar sonlar
Uff gerçkten eziyet be siz yapmayın onlarda yapmasın
Ayy neyse tatlı telaşlar bunlaar tadını çıkar en güzel şekilde
Ah evet son olduğu için dayanıyorum bi şekilde bir daha ki gidişimde inşAllh evinde olacaaakk
BEn kaçar kuzuuumm dersim var sabah ektim okulu şimdi bi gidiip görünmek lazım öptüm seni çok kendine dikkat et
kııııızzzzzzzzzzz bu şafağın hali ne darmaduman etmişssinNE KOLA NE FANTA SADECE YEDİ GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN
HAFTAYA BUGÜN KANIMDA,CANIMDA,DÖRT BİR YANIMDA OLCAKSIN
ANTALYA'YA SELAM, YOLA DEVAM
kııııızzzzzzzzzzz bu şafağın hali ne darmaduman etmişssinmaşallaah canm bitirsin sende Allah başka ayrılık vermesin nişan düğün konuşmalrı nasip etsin
walla darmaduman mı ettik o mu bizi etti bilmwem amaa bitirdik tatlım yaaainş o günleride görücez zamanla
sizin durumlar nasıl elbise falan bakıyodun aldın mı??
karşılıklı duman olduk ama galip geldik canm aldık sevdiğimizi daha da yok gitmek
siyah bitane aldım işte ama gene bakıom devam tam içime sinmedi sanki
NE KOLA NE FANTA SADECE YEDİ GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN
HAFTAYA BUGÜN KANIMDA,CANIMDA,DÖRT BİR YANIMDA OLCAKSIN
ANTALYA'YA SELAM, YOLA DEVAM
Günaydın Deryooooşş
Hukukla ilgili var ama avukatlık için çok ilginçtir sadece gy-gk isteniyor, hukuk sınavı sadece uzmanlıklar için, ikisini de denicem tabi canım
Hehehe gelinlikle uçak da eğlenceli olurdu
Sorma canım sanki bir tek onların işin var bir havalar havalrrgömlek farkı görüyorlar aramızda heralde
Napalım canım ben de hayırlısı buymuş diye avutuyorum kendimi yani mecburr..
Dediğin gibi artık zaman kıymetli bu vakitten sonraaa
Kimle konuştunuzu buldun sonunda KamişBizim Fatoşmuz kızz
Yalnız farkında mısınz asker bekleyenlerden daha çok başlığı nişan düğüne çevirdik, asker yarenleri ortalıkta yok
Öyle canım hem tadını çıakrır hem de planları yaparsınz rahat rahat güzelceeo hopp atlayıp gitmelere ben de bayılırım ve ben de hep hüzünlerim hala nereye gidersem gideym arkada birilerini bırakmak çok kötü oluyo..ama arkada kalan olmak daha bi kötü yaa
İnşallah canım şu işleri güçleri ağız tadıyla halledecez umarımm
Ayy ağlamak istemiyorum artııııııık gülelim yahuuu
Of o nedir yaa bütün sülalesne bohça eziyet mi ediyonuz kendinize kızııımm
Aynen şunlar da bitsin artık evime gidiciiiiim oh oh
Ama ilk kez tatil için heyecanlanmıyorum çünkü ilk defa gittiğimde sevgilim orda olmıycak çok değişik
Yaa işkence resmen kuzu, nişanda sadece geline damada yapılıyor. Ama düğünde
Şöyle sayayım ; 4teyzesi,4amcası,2halası,2kaynım,Kv ve kayınpeder'e yakup hariç tek tek bohça yapılıyor :18:
Onlarda aynı şekilde bende dahil teyzeme, dayıma, halalarıma, amcalarıma, anneme, babama,abime yapacaklar
Olsun canım, artık bi sonrakinde sevdiceğinde olur. Unutmaki bunlar sonlar
Şafak 06..Ankara'ya selammmöm
Bit artıkkkk please
Selammm kızlarrrr
günaydın deryacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?