Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende öyleyim canımm inanki hele teskereci olduğun zaman anlayacaksın, her gün ağlıyorum resmen ah ah

Hamaratım tabi bee Ya kuzum düğün bohçası hazırlanacak ya, yakup hariç tüm sülalesine o yüzden uğraş içindeyiz. Annem tülbentlerimle, havlu kenarlarımla uğraşıyor. Teyzemin kv patik yapıyor. Yengem teyzem havlu kenarı tülbent herkes bana çalışıyor bak

Şu sınavlarıda ver tamamdır seroşş

Ayy ağlamak istemiyorum artııııııık gülelim yahuuu

Of o nedir yaa bütün sülalesne bohça eziyet mi ediyonuz kendinize kızııımm

Aynen şunlar da bitsin artık evime gidiciiiiim oh oh

Ama ilk kez tatil için heyecanlanmıyorum çünkü ilk defa gittiğimde sevgilim orda olmıycak çok değişik

Yaa işkence resmen kuzu, nişanda sadece geline damada yapılıyor. Ama düğünde
Şöyle sayayım ; 4teyzesi,4amcası,2halası,2kaynım,Kv ve kayınpeder'e yakup hariç tek tek bohça yapılıyor :18:
Onlarda aynı şekilde bende dahil teyzeme, dayıma, halalarıma, amcalarıma, anneme, babama,abime yapacaklar

Olsun canım, artık bi sonrakinde sevdiceğinde olur. Unutmaki bunlar sonlar

Uff gerçkten eziyet be siz yapmayın onlarda yapmasın
Ayy neyse tatlı telaşlar bunlaar tadını çıkar en güzel şekilde
Ah evet son olduğu için dayanıyorum bi şekilde bir daha ki gidişimde inşAllh evinde olacaaakk

BEn kaçar kuzuuumm dersim var sabah ektim okulu şimdi bi gidiip görünmek lazım öptüm seni çok kendine dikkat et

Ah keşke öyle olsa yapılmasa ne güzel olurdu bunun neresi tatlı seroşşş
İnşalllahhhh taatllıımmm

Bi daha ekmemek lazım doğru git bi göster kendini öptüm kendine çok iyi bakkk

NE KOLA NE FANTA SADECE YEDİ GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN

HAFTAYA BUGÜN KANIMDA,CANIMDA,DÖRT BİR YANIMDA OLCAKSIN

ANTALYA'YA SELAM, YOLA DEVAM

NE KOLA NE FANTA SADECE YEDİ GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN

HAFTAYA BUGÜN KANIMDA,CANIMDA,DÖRT BİR YANIMDA OLCAKSIN

ANTALYA'YA SELAM, YOLA DEVAM

kııııızzzzzzzzzzz bu şafağın hali ne darmaduman etmişssin maşallaah canm bitirsin sende Allah başka ayrılık vermesin nişan düğün konuşmalrı nasip etsin

kııııızzzzzzzzzzz bu şafağın hali ne darmaduman etmişssin maşallaah canm bitirsin sende Allah başka ayrılık vermesin nişan düğün konuşmalrı nasip etsin

walla darmaduman mı ettik o mu bizi etti bilmwem amaa bitirdik tatlım yaaa inş o günleride görücez zamanla
sizin durumlar nasıl elbise falan bakıyodun aldın mı??

walla darmaduman mı ettik o mu bizi etti bilmwem amaa bitirdik tatlım yaaa inş o günleride görücez zamanla
sizin durumlar nasıl elbise falan bakıyodun aldın mı??

karşılıklı duman olduk ama galip geldik canm aldık sevdiğimizi daha da yok gitmek
siyah bitane aldım işte ama gene bakıom devam tam içime sinmedi sanki

eveettt Fotoşmuş bende kimle konuştuğumu hatırlayamıyorum artık noluyosa bunadım mı ne
ee bağımlıklık yaptı bende burası
bende artık arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum yaaaaaaa
inş tatlım en kısa zamanda düzene girecek her şey

konuyu direk dalıyorum ama o duyguyu çok iyi biliyorum seroş ama bak ne kaldı çift hanelere sonra gelsin plakalar veeeeee ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DERSİN SONRA

Bu nedir zeyno yaaa
böyle adetmi olur yap yap bitmez ki
bencde kimse kimseye yapmasın konu kapansın

Şafak 06..Ankara'ya selammmöm
Bit artıkkkk please

edacımmmmmmm bak az kaldı kızzzz azzzz
sende alıcaksın sevdigini inş

Selammm kızlarrrr

günaydın deryacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…