Evet son günler hiç geçmez bilirim ama sonuçta bitecek el mahkumVuslatın her hali güzel
Bırakmayalım buraları ya arada sırada da olsa görüşelim yani ne muhabbetler gördü bu topik
Her birimize birer maşallah
Zaten iyi düşünüyorum canım hadi ben Antalyalıyım akdeniz anemisi taşıyıcısı olmam normal de eşim Anadolu bebesi onda olmaz diyorum ben
Nilüyü göremiyorum mesaj atacağım hayırsıza inşallah iyidirEbruşa ulaşabileceğim bir yer yok, hiç görüşemiyoruz
Aynen öyle ablcmmm bitsin artık cok zor geliyor..bencede bırakmayalmmm sende kendine de bebişe de iyi bakkk :))
inş o günler gelir canım da bende ögrenırım hiç bi şey bilmediğimi fark ettim
Şafak otuz dokuz!
Torun artık biz yokuz.:82:
Kırklareli'ye selam yola devam
esinciim nasılsın???arkamızdan koşuyon maşallah 39 olmuuşşşaz kaldııı sizzindeeee
İyiyim kuzu, sen nasılsın?
Ah sağol tatlım, 39 olduk olduk ama geçmiyo be çok yavaş ilerliyo isyanlardayım
Şafak otuz dokuz!
Torun artık biz yokuz.:82:
Kırklareli'ye selam yola devam
bende iyiyim tatlım yaa ahh bilmem mii nası zor olur o 40 lardan düşmesiii amaa en bariz örnekleri herkeste oldugu gibi bir gün bitiyo kuzum yaa zor ama gerçek bu:18:sizinde ne kaldı iştee bii depükledikten sonra sizi göndercez bizdeeaz daha sabır kuzum yaa
Wuuu bugün bendensin Esintooşş canııı memleketimin en güzel karelerinden birini de seçmişsinAz kaldı bitiyo bitiyoo
İsyanlardayım seroş
Ben kırklarelini çok severim kız, halam orda oturuyor valla karelerini bilmem ama kafa dinleyecek tek yer diyebilirim
Şafak 90 dediğimden beri zaman minnak minnak ilerliyoZor ama gerçek evet zoru başarmaya son 39
Sizinde iyi denk geldi ha 2014'e resmen depük yiyerek giriyoruz
İsyan yooook heyecanla yola devam
Hadi canım merkezde mi halan bende çok severim sakin evet pek yapılcak aktivite olmamasına rağmen seviyorum bee
bende iyiyim tatlım yaa ahh bilmem mii nası zor olur o 40 lardan düşmesiii amaa en bariz örnekleri herkeste oldugu gibi bir gün bitiyo kuzum yaa zor ama gerçek bu:18:sizinde ne kaldı iştee bii depükledikten sonra sizi göndercez bizdeeaz daha sabır kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?