Canm ben de seni seviyorummm
Ama dur canım son 3 gün kala kimsenin başını yakmazlar kolay kolayy, neden sakin kalamamış yaa nasısa 3 güncük kaldı ama iyice bunaldı artk demekki sıkın dişinizi canım yaa sorun çıkmadan gelir inşallah korkmaa
YA BİR ALAY SERSERİ keşlerin yüzünden bizim başımız yanıyo işte cnm böle içine ettimin bi adaleti war...oda zaten dayanacak gücü kalmadı herkes üstüne gelio biz kaçtıkca belayı çekiyoruz ndense...
Canm sen bari sakin kal, o da kalmak zorunda unutturmu bunu ona, 3 gün sonra her şey güzel olcak sakın bi fevrilik yapmasınn..
Şimdilik iyi geceler canını sıkmamaya çalış canm elinden geldiğince
Öptüm kocaman
bugün nden kmse yokki burda :26:benm canım çok sıkkın
askerimle konuştum canını fena sıkıp kızdrmışlar ortalıgı birbirine katmış komutanlarla askerlerle kızışmış milletin yediği haltı bnmkine atmışlar sabaha kadar onlar yüzünden uykusuz kalcak ...koskoca 1 sene geçti bu kadar kızgın görmemiştm...allahım koca yılı devirdikte şu 3 günü bitiremicez yaafirar etcem ben diye yıkmış ortalıgı yaa offff
kafayı yicem allahım noluur artk şu lanet olası belalar bulaşmasın yaa noluuur
Ecrin hayırdır tatlım ne oldu yeni gördüm inşallah sorun hallolmuştur şu terbiyesizlerin yaptığına bak ya son 3 gün kalasıya insanları insanlıktan çıkarıyorlar
aman kuzum yaa nerde bela bizi bulur bizimkini dün kızdrmışlar sabaha kadar nezarethaneyi beklemiş bi yarım saat uyumaya salmamışlarbir alay keş dolu buda demiş onlar beklesin falan haksızlığın daniskası yaa amaan tuttu işte napalım...
Son gün diye iyice eziyorlar aman askerin azıcık daha sabretsin şurda 2 günü kaldı birdaha o insanların yüznü görmeyecek inşallah Allah şu iki gün yardımcısı olsun.
amiiin canıım aynen öle yapıolar ama onca günü sabredip 2 3 gün kala bi delilik yapamaz
Şaka gibi....şafak sadece 002 adıyaman!
Allahım bu bir rüyamı! hayırlısıyla bitirmemizi nasip et yarabbim
Teskere bekleyen herkese Allah nasip etsin! Yarında teskeremizi alıcaz elimize geçicek tabiki 2 tane takdir belgesiyle vuhhhuuu
Hay maşallah yaaaa :))))
Kiz sali gece depuklucez Ecrinle seni sanırım demii :))) ay ne guzel bir duygu yaaaa :)))
Günaydııııııııııınnnllaaar kızçeleeeeeeeeerrr
Sağoll cnmmm evet super bir duygu sabrının karşılığını almak.ya çarşamba değilmi ddepük :/ yoksa salımı? Çnk bnmki 1 ocakta cıkcak 2 sinde burda :/
Hobaaaabaaaa bitiyooorrrr artk allahım şükürler olsuun sanaaa
sanki bizim şafagımız hiç bitmicek gibiydiii ...hala inanamıyoruuummmm
ATARSA ADANA DİCEEEZZZZZZ
TÜM ASKER YARENLERİNE TEK BİŞİ DİYORUM BURDAN BAKIN UZUN DÖNEM OLDUMUZ HALDE BİZLER BİTİRDİK ...
DARISI SİZLERİİN BAŞINAAAAAA
92/4 BİZDEEN BU KADAAARRRRR
Gidiin be gidin artık bu nedir yaGidince şafağım 35 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?