inş canım yaaa şu şafak listesine başlaya bilmek bile heyecan veriyo 2 senedir bu anı bekliyoruz biz sonunda yemeye başladık hayırlısıyla
Şafak : 288
9 Ay 1 Hafta 6 Gün
.
hadi kızlar bende kaçarr iyii geceleerr öptümm hepiniizi
şafak sadece 85...
üzülüyorum işte.senin için bitmesini deli gibi istesem de bitmesin gitme...ailenin yanında daha rahat sağlıklı olacağını biliyorum aynı şehirde olsak da bi yere kadar bakabiliyorum sana haftasonları bi kaç saat sadece.1 hafta boyunca yaşadıklarını anca sen bilirsin... ama kader bizi böyle bi tesadüfle şansla tekrar bi araya getirmişken gidişin olmaz ki... tam teskere alıyosun bizim 2. yılımız doluyo.ve ben seni kilometrelerce ve saatlerce uzağa yolluyorum...belki ne kadar şanslı olduğumu düşünenleriniz vardır aynı şehirde askerlik yapıyo diye. ama o kadar da iyi bi şey değil.bunun bitiminden sonraki geri eve dönüşü onu kendi ellerinizle otobüse bindirip eve yollamanız var... ve evlenene kadar beklemek... o da Allah bilir ne zaman... içimde bi hüzün var işte... hep nedensiz derim ya herkese... aslında bi nevi bundandır hüzünlü oluşum... onu çok seviyorum askerliği bitmesin gitmesinsizinkilerin yerine de yapsın olmaz mı hatta ben razıyım gitmesindense 2 haftada 1 görmeye razıyım...
efkarım büyüdü sığmaz içime bu gece....
iyi geceler arkadaşlar herkese hayırlı tez teskereler....
Allah kavuştursun, aramıza hoşgeldinmerhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı teskereler olsun ben yeniyim aranızda benimde şafak geçmiyor hiçç 92(
bekler tertooo beklerrr, hadi gidelim, çok bekletmeyelim plakalarıtertommmmmmm plakalar bekler bizi
yolumdan ayrılma tatlım, doğru yoldayızaz kaldı diyorum bende ama var az daha yolumşu 99u bi göreydim
iyi yapıyorsun cnaım benim bende Deryayı falan görünce çok keyifleniyorum onlar gidince beeeen
aman ne güzel kuzum teselli olacagımız seylerde oluyor bu askerlikte :)
gelselerde artık nişanlansak ya
esracım sıkma canını... gelip geçecek bu zaman.. aşkın gelecek, nişanınızı düğününüzü yapacaksınız, hiç bi engel kalmayacak önünüzde...
evet ve iyiki burayı bulmuşum yoksa hiç böyle geçireceğimi düşünmüyorum, yani burda sizleri tanımak büyük bir şans
of sorma ya bi gelseler varya benim nişanı yapacağım yer, kıyafetimi diktireceğim yerler hepsi hazır nişanda sunucum bile hazır
ama tarih yok malesef
o günleri görür müyüm çok merak ediyorum yaa
o günleri yaşamak nasip olucak mı ?
Hayırlısı olsun, Allah kavuştursun, hoşgeldin.. Bizim de sevk tarihimiz 21 şubattı... Tam 1 yıl geçmiş üzerindeniyi akşamlar kızlar ben geldimmBen şafak panosuna bugün mü katılıyorum yarın mı sevk başlangıç 21 şubat??
ohhh çok şükür yasemincimoh be sonunda 6 aydan düştüm
anlıyorum seni... inşallah tez zamanda evlenip kavuşursunuz canım :123:şafak sadece 85...
üzülüyorum işte.senin için bitmesini deli gibi istesem de bitmesin gitme...ailenin yanında daha rahat sağlıklı olacağını biliyorum aynı şehirde olsak da bi yere kadar bakabiliyorum sana haftasonları bi kaç saat sadece.1 hafta boyunca yaşadıklarını anca sen bilirsin... ama kader bizi böyle bi tesadüfle şansla tekrar bi araya getirmişken gidişin olmaz ki... tam teskere alıyosun bizim 2. yılımız doluyo.ve ben seni kilometrelerce ve saatlerce uzağa yolluyorum...belki ne kadar şanslı olduğumu düşünenleriniz vardır aynı şehirde askerlik yapıyo diye. ama o kadar da iyi bi şey değil.bunun bitiminden sonraki geri eve dönüşü onu kendi ellerinizle otobüse bindirip eve yollamanız var... ve evlenene kadar beklemek... o da Allah bilir ne zaman... içimde bi hüzün var işte... hep nedensiz derim ya herkese... aslında bi nevi bundandır hüzünlü oluşum... onu çok seviyorum askerliği bitmesin gitmesinsizinkilerin yerine de yapsın olmaz mı hatta ben razıyım gitmesindense 2 haftada 1 görmeye razıyım...
efkarım büyüdü sığmaz içime bu gece....
iyi geceler arkadaşlar herkese hayırlı tez teskereler....
:92:21.02.2012 :92:
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...368 pamuksekerr32...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
esracım sıkma canını... gelip geçecek bu zaman.. aşkın gelecek, nişanınızı düğününüzü yapacaksınız, hiç bi engel kalmayacak önünüzde...Yalnız nişan yapacağın yeri çok önceden rezerve et, benim gibi açıkta kalma, bak kına salonmu hala ayarlayamadım:26:
vay beeeeeeeeee tam 1 sene oldu..
koskoca 1 sene..hayata ara vereli tam
460 o heybetiyle
Masallah canım ya tam bir senedir hasretlik çekmek
Dile kolay...
amin cnm..
tatlım inş. evliliğiniz en hızlısından olurda hemencik kavuşursunuz..
şafak 89
anlıyorum seni... inşallah tez zamanda evlenip kavuşursunuz canım :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?