Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kendimi bu listede görmek çok güzel ama bi o kadar da zor geliyo bugün son gecemiz yarın gidecek artık 455 gün onsuz kalıcam

kendimi bu listede görmek çok güzel ama bi o kadar da zor geliyo bugün son gecemiz yarın gidecek artık 455 gün onsuz kalıcam

canımm benmm bak son gecenizmiş kendini üzerek mahvetme ttlım bu gecenizi biliyorum çok zor ama unutmaya çalışın keyfini çıakrın bu gününüzünn

yarın son gecemiz bugün evinde son kez uyuyacak yarın gece00.30 da kalkıyo otobüsü.

üzülme cnmm yaaa bakk en zor dönmleri bu aslında askerliğinn bu 1 haftayı atlattıktan sonra rahtalıcaksın tamamen değil ama bu gitmeden önceki gnler mahvediyo insanı biliyorum hepimiz yaşadık onu ama dedğim gibi eğer pişman olmak istemiyosan bu gecelik untmaya bak bu konuyu mesaj at ara askerlik dışında herşeyden konuşun. ben o kadar pişmanım ki şimdi son gnlerimi ağlayarak sızlayarak geçirdiğim için.

selam milleettt...
kızlarrr kocişimin yarattığı fırsatla 3 hafta sonra o güzel yüzünü görebildimm10dk.da olsa

az önce yanımdaydı arkadaşlarıyla şehri son defa dolaşacaklar şimdi onların yanında şimdi bizim evin önünden geçtiler o kadar kötü oldum ki anlatamam

az önce yanımdaydı arkadaşlarıyla şehri son defa dolaşacaklar şimdi onların yanında şimdi bizim evin önünden geçtiler o kadar kötü oldum ki anlatamam

anlıyorum cnmm senii çok zorr allahh sabırr verisnnn cnmm benmm ama dayan sakın ağlama onun karşısında elinden geldiğince mutlu görnmeye çalış.

:92: 22.02.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...84 saykopat...

...87 beggy_...

...87 benzen...

...88 deryaW...

...88 buseh...

...88 yarimm1...

...89 yudum2602...

...89 AYSIZGoKYuZu...

…103 tuba_34…

...112 peaches...

…130 diclemurat…

...166 askerinkalbi...

...170 m3rc3m...

...176 stillex…

...178 SezgiLim1905...

…180 mylovem …

…180 myzt …

...182 minnik…

…182 ehy_ea...

…183 zkanbetul…

...184 Eylemsaglam...

...185 nrykrkmz...

...189 acbn...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...205 bed0oykum...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...269 eti_cin...

...277 esraburak...

...287 esra5353...

...287 celinees...

...287 romromela...

...288 gizem4191...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…340 denizgzr

...365 _CeyDa_...

...367 pamuksekerr32...

...367 yesim. ...

...367 p_i_n_a_r...

...370 flores...

...370 okyanus1...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…405 eliif59…

…411 cnmsın64…

…454 superisiii…

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

kuzuuuu ne bu aceleee

anlıyorum cnmm senii çok zorr allahh sabırr verisnnn cnmm benmm ama dayan sakın ağlama onun karşısında elinden geldiğince mutlu görnmeye çalış.
çabalıyorum ama halimden anlaşılıyo onsuz kalmaktan o kadar korkuyorum ki dudağımda koca uçuk çıktı
sen hangi şehirdesin askerliği hangi şehre çıktı?

biz denizlideyiz askerliği konya hava savunma tek istediğim doğu çıkmasın

elerine sağlık ceydoşummmmmm

çabalıyorum ama halimden anlaşılıyo onsuz kalmaktan o kadar korkuyorum ki dudağımda koca uçuk çıktı

biz denizlideyiz askerliği konya hava savunma tek istediğim doğu çıkmasın

Aklıma son gecemiz geldi birden sayende acayip duygulandım canım
Gitmesine son 2 saat kala uyuyakalmıştı aşkım ağlaya ağlaya izlemiştim uyurken onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…