Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çabalıyorum ama halimden anlaşılıyo onsuz kalmaktan o kadar korkuyorum ki dudağımda koca uçuk çıktı

biz denizlideyiz askerliği konya hava savunma tek istediğim doğu çıkmasın

cnm bak diyorum yaa en zor dnm şuan bu haftayı atlatınca alışcaksın brazda olsa geçen gnlere sevnmeye başlıcaksın her geçen gün mutluluğun braz daha artıcakk önmli olan dik durmak ona üzüldüğünü göstermemek. üzüntü senn içinde onun içinde iyi değil daha da yavaşlatır zamanı geçiceği varsa da hiç geçmezz

biliyorum bende diyodum artık bu son engelimiz geldiğinde hemen evlenicez bununla rahatlatıyodum kendimide onu da ama olmuyo şimdi içimden bi parça gidiyo sanki canımın yarısı gidiyo

tickerım bugün erken atmış ben çıkmadan şansa bak..
son kez 1 yılı görüyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun..
geçiyor zaman geçmek zorunda..
ne kadar zorlasada geçmiyo gibi gelsede 3 ayımızı yedik bitirdik..
artık sıra aylardan düşmekte..
sana binlerce kez şükür olsun Allah'ım hakkımızda hayırlısı neyse onu ver bize..
askerimin rahat oldugunu bilmek güzel beni sevdigini bilmek güzel özlendigimi bilmek güzel aşk çok güzel..

21 Şubat 2011 - 21 Şubat 2012

kızlarrrrrrrrrr bugün tam 1 sene oldu yaaaaaaaa..

Aklıma son gecemiz geldi birden sayende acayip duygulandım canım
Gitmesine son 2 saat kala uyuyakalmıştı aşkım ağlaya ağlaya izlemiştim uyurken onu.

aaaaaaaaaaaaaa sus bakıyımmmm kızın moreli yerine gelsin dye uğraşıyoruz sen ağladımm diyonnn aaa kızcam amaa

biz denizlideyiz askerliği konya hava savunma tek istediğim doğu çıkmasın

hmm anladım hayırlısı olsun. hem bak acemiliği bitince dağıtım için gelecek elbet.daha kısa bi zaman sonuçta genelini düşünme henüz. kendine hedefler belirleyerek gün say.yakın hedefler gerçekleştikçe insan daha mutlu oluyo

aşkk gerçekten çok güzellll

maşallah kuzum..

sen 3 ayı bitiriosun ben 1 seneyi..

zaman hiç geçmiycekmiş gibi geliyoAma 28 gün sonra yemin töreni var

21 Şubat 2011 - 21 Şubat 2012

kızlarrrrrrrrrr bugün tam 1 sene oldu yaaaaaaaa..

süpersin busem

aşkk gerçekten çok güzellll

maşallah kuzum..

sen 3 ayı bitiriosun ben 1 seneyi..

denklige bak canım ama ne güzel duygular bunlar dimi
sadece 1 sene kaldı 1 sene 2 ay 1 sene 1ay 1 yıldan çok falan değil sadece 1 sene ve git gidede azalacak bitecek seneye bugun tek basamaklı sayılarda olucam belkide doğan güneş dicem kimbilir..
seninde sadece 3 ay kalmış bitanem süper ya

Son düzenleme:

busemm iyiyim canım dünden iyiyim sağolasın

oh hep böle ii ol kuzum..anlatmak istersene dinlerim her zaman bilesin

maşallaahh diyim ozmnn darısı benm başıma bnde 2 gn sonra 1 seneden düşcemm

saol kuzum..bende bu gece 3 aydan düşüorum tatlım..inş darısı başına cnm..

asker uğurlamaları var dışarda..sırayla işte..onlar gitsinki bizimkiler gelsin..

gelinnnnnnn has torunlarımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…