Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım unutmadim tabi nasil unuturum bi kac kez buraya girdim bizden kimseleri göremedim, zaten hesna abla ve tugba ile face den haberdarim cok sevindim artık ben de o sayfadayim bundan sonra :) dugun safagi gecmk bilmiyor kuzum 1 agustos geliniyim allah nasip ederse. Omerle de cok iyi aramiz dugun hazirligi icerusindeyiz inab askerlik bitti sanki hic gitmmis gib:) neyse devaminu diger topigimzde devm ederim öpüyorum seni

Şafaak 104 Allahimm 2li rakamlara dusmeye az kaldii.Rabbim herkese sabirlar versinn.

unutmuşum buraları bş aklıma geldi yazım dedim..
nilü hilal esin begüm ? buralardamısınızzz ...? tam 3 ay bitti geleli vay be..
bir d
aha asker beklemek mi ttövbe

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun tatlım nasıl telaşlısınızdır şimdi siz askerlik bittikten sonra öyle oluyor canım, hatırlamak da istemeyince kolay çıkıp gidiyor hayatımızdan..

bir d

edoşum sen hala buralarda mısın, niye gelmiyorsun yeni evimize bi kere bekledik yavrum daha da beklemeyikkk ne var ne yok ne alemdesiniz?

bir d

İyiki yazmışsın canımmm Nerelerdesin sen? Napıyosun, Nasıl gidiyor dökül bakayım
Şaka gibi dimi bana da öyle geliyor, askerlik bitele -53

selam arkadaşlar en son buraya yazdığımda şafağım 280 küsürlerdeydi. şimdi çok şükür 2li hanelere gün sayıyorm

217 ama iznde olduğu için gideceği günü sayıyoruz yani 209 diyebilirim

bir d

Benm de askerim geleli yarın 9 ay oluyor tam yaaa vay beee
Yeni başlığımızdayz daha çok tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…