Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
96 çok şükür 2 li hanelerede düstüm

KK da ilk bu toipğe gelmiştimm ve şafak 460 tı

Şimdi sadece bir hafta kaldı zaman gerçekten geçiyomuş sadece sabır başka hiç bir şey değil

Şimdi sadece bir hafta kaldı zaman gerçekten geçiyomuş sadece sabır başka hiç bir şey değil

ayyy ne güzeeel, darısı başımızaa

allah sağsalim kavuştursun inş.

Seroşş kuzummm şükür bee

Bende hep buna bakıyorum sonra geçen yıla bak şimdiye bak diyorum şükrediyorum

Darısı tüm asker bekleyenlere

ayyy ne güzeeel, darısı başımızaa

allah sağsalim kavuştursun inş.

Tüm bekleyenlerin başına İnşAllah

Amiiiin İnşAllahh

Seroşş kuzummm şükür bee

Eki Görüntüle 1058173

Bende hep buna bakıyorum sonra geçen yıla bak şimdiye bak diyorum şükrediyorum

Darısı tüm asker bekleyenlere

şükür zeynom şüküüür
Ben hiiç geriye bakmıycam hatırlamak istemyorum ama bazen düşünmüyo değilim nasıl geçti bunca zaman diye Allahın takdiri işte
Amin amin tüm bekleyenler kavuşsun bir an önce

Bende buraya sırf bu topik için üye oldum ne zaman biterki diye düşünüyodum ama benimde bitiyo çok az kaldı her nekadar son günler geçmese de çok şükür

91

Son 91 günnnn Allahımmmmm hayırlısıyla kavuşmak nasip eyleeee tüm yarenleree

Şekercimmm ne zaman geçti 2,5 ay kendiminki bana çok uzun geliyor ama seni hatırlıyorum 3 aylı 2 aylı günlerin ne zaman 9 a düştüüü çok mutluyum senin adınaa

aynen yaa sorma bana da çok uzun geliyodu ama bi şekilde geçiyo canımm..çok teşekkür ederim tatlım darısı başına..inşallah senin de 9 a değil 2ye 1e düştünü görcez..Allah hepimizi selametle kavuştursun inşallah

Amiiiin canım benim inşaallahhh çok heycalandım şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…