Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah ah şükür gelebildik buralara be Çok hızlı koştum peşinden yetiştim hemen

Bir sebebi olmalı hepsinin enişte beyimiz mi canını sıktııı düğün arefesinde senin heyecandan sıkılmaya vaktin olmamalı bencee keyfini çıkarmalısın hazırlıkların

Tabii seroşşşş, aramızda iki aycık vardı zaten sende onu teptin koşuyon
Enişte bey her daim sıkar, artık onu takmıyorum da.. Geceleri uykusuzluk problemi falan damara da bağlamaya başladım 'nasıl ayrılcam' kafasındayım anlayacağın birazda.. Tam girdim düğün stresine

Son düzenleme:

İyiki de teptim be bende kavuşmalıyım artık sevdiceğime 8 ay oldu görmeyeli

Eniştemiz artık akıllı olur sıkmaz merak etme o da strestedir şimdi çok fena birazını mazur görebiliriz

Ahh ahh evlenip sevdiceğine kavuşmak güzel de ailenden ayrılmak zor tabiki
Uzak mı eviniz ailene yavrum

İnşallah hayal ettiğin gibi gelir sevdiceğin kuzum, sıkıntısız dertsiz vuslat yaşarsınızz
Onun stresine ben neyse Perşembe onlardaydık, evimi gördüm seroş camları takılmış falan ah çok şeker birşey olmuş. Çatısı yeşil, dış cephesini gri istedim İçine girdim camlarıma dokundum falan ay bi hoş oldum Mutfağım kocaman, misafir odası da öyle.. Üstte üç oda var, biri yatak odası olacak, biri oturma odası, bi de (bebişş odası) şimdilik misafir için kullanılacak Çok farklı duygular içerisindeyim seroş

Yarım saat, 40 dk'lık mesafe var aramızda kuzum. Ama ne kadar mesafe olursa olsun baba evinden ayrılıyon sonuç
Bide annem dahil, çevremdekiler üstüme çok düşüyor. Bu da beni geriyor açıkcası :44:

Kısa dönemlerdensiniz yani, oh oh kebap
Neyse tekrar Allah kavuştursun canım

teşekkür ederiiim, evet kısa dönemiz biz

senin de düğün hazırlıkların ve düğünün hayırlısıyla su gibi olsun gitsin inşallahh

teşekkür ederiiim, evet kısa dönemiz biz

senin de düğün hazırlıkların ve düğünün hayırlısıyla su gibi olsun gitsin inşallahh

Rica ederim canım ne demek

İnşallah canım inşallah tek temennim bu güzel dileklerin için bende sana teşekkür ederim

inş canım...bizim aramız iyi şükür ama tabi sürtüşmelerde yok değil :) sizin nasıl aranız nasl gidio?

inş canım...bizim aramız iyi şükür ama tabi sürtüşmelerde yok değil :) sizin nasıl aranız nasl gidio?

olur öyle arada canımcım tuzu biberi bizde de oluyor ama ben eskisi kadar dert etmiyorum nasılsa sonunda barışıyoruz bizim aramız iyi çok şükür, salı günü burda zaten edoşum hiloş bizim için yeni bir topik açtı sen görmedin sanırım artık hep birlikte ordayız, haberin ola...

Son düzenleme:
241 Hala durup durup ağlıyorum 4 ay geçti bi alışma süreci yok mu bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…