Görmem mii şafağın asilliğine bak maşallahhGeri sayım başlamış 1 ay kalmasını Hadi bakalım seroşş, yetiştin kız
Keyfim yok, canım sıkılıyor, düğün yaklaşıyor falan derken yuvarlanıp gidiyom nereye gittiğim belirsiz seroş
Ah ah şükür gelebildik buralara beÇok hızlı koştum peşinden yetiştim hemen
Bir sebebi olmalı hepsinin enişte beyimiz mi canını sıktııı düğün arefesinde senin heyecandan sıkılmaya vaktin olmamalı bencee keyfini çıkarmalısın hazırlıkların
Tabii seroşşşş, aramızda iki aycık vardı zaten sende onu teptin koşuyon
Enişte bey her daim sıkar, artık onu takmıyorum da..Geceleri uykusuzluk problemi falan damara da bağlamaya başladım 'nasıl ayrılcam' kafasındayım anlayacağın birazda.. Tam girdim düğün stresine
İyiki de teptim be bende kavuşmalıyım artık sevdiceğime 8 ay oldu görmeyeli
Eniştemiz artık akıllı olur sıkmaz merak etme o da strestedir şimdi çok fena birazını mazur görebiliriz
Ahh ahh evlenip sevdiceğine kavuşmak güzel de ailenden ayrılmak zor tabikiUzak mı eviniz ailene yavrum
Kısa dönemlerdensiniz yani, oh oh kebap
Neyse tekrar Allah kavuştursun canım
Tabii seroşşşş, aramızda iki aycık vardı zaten sende onu teptin koşuyon
Enişte bey her daim sıkar, artık onu takmıyorum da..Geceleri uykusuzluk problemi falan damara da bağlamaya başladım 'nasıl ayrılcam' kafasındayım anlayacağın birazda.. Tam girdim düğün stresine
teşekkür ederiiim, evet kısa dönemiz biz
senin de düğün hazırlıkların ve düğünün hayırlısıyla su gibi olsun gitsin inşallahh
ç
hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah atanırız hepimiz debegüş, hiloş, sen, ben... ayy ne güzel olur, bayram olur buralar :106: sizin aranız maşallah zaten hep güzeldi hep de güzel devam eder inşallah desteğin için de çok teşekkürler
inş canım...bizim aramız iyi şükür ama tabi sürtüşmelerde yok değil :) sizin nasıl aranız nasl gidio?
241Hala durup durup ağlıyorum 4 ay geçti bi alışma süreci yok mu bunun
slm kızlar eşimin çıkış kağıdı gelmiş eline 26 nisanda yanımda bitiyo çok şükür
gözün aydın canım
gözünüz aydınn
çıkış tarihini öğrenme zamanımız geliverse bizim de keşke hemencikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?