- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Askerlik biteli ; -75
Düğün şafağım ; Son 60 ! :123:
Darısı diğer yarenlere
şimdi fark ediyorum da buraya girmeyeli o kadar çok zaman olmuş ki..aramıza yeni gelenler olmuş kızlar öncelikle Allah kavuştursun..zaman hızlıca geçer sevdiklerinizi en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah..
inanın askerden gelince bir sarılınca yaşanan her şey unutuluyor..aklınızın ucuna bile gelmiyor..düşünüyorum da biz askerliği bitireli 5 ay olmuş..ne çabuk geçmiş zaman diyorum..daha düne kadar şafak sayıyordum sanki..
Demem o ki kızlar bugünler gelip geçiyor siz birbirinizi kırmayın sabırla bekleyin her şey yoluna giriyor sonra
Allah'ım tüm askerlerin ve asker yarenlerin yardımcısı olsun
veee şafakk doğan güneşşşş.......çok şükürr Allah tüm bekleyenlerii kavuştursunn darısı başınıza kızlarr
wuuuuu canım benim gözün aydın vaayyy be okadr zaman geçti heee
saoll canımmmaynen geçmez diyoruz ama geçiyo çok şükürr darısı başınaa inşallah
veee şafakk doğan güneşşşş.......çok şükürr Allah tüm bekleyenlerii kavuştursunn darısı başınıza kızlarr
saoll canımmmaynen geçmez diyoruz ama geçiyo çok şükürr darısı başınaa inşallah
Canımm gözün aydın :)
teşekkür ederim canımm beniimdarısı başına
Aminnnn :) Nasıl bir his nasıl bir duygu duygularınızı alalımm
yaa anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerekk..inanamadımm onu yanımda görünce gerçekten bitti mii dedimm..aşkımınn da sevinçten gözlerii doldu..çok güzeldii..inşallah siz de bian önce kavuşursunuzz
yaa anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerekk..inanamadımm onu yanımda görünce gerçekten bitti mii dedimm..aşkımınn da sevinçten gözlerii doldu..çok güzeldii..inşallah siz de bian önce kavuşursunuzz
:) ayhh inşallah canım inşallah :) Allah mutluluğunuzu hiç bozmasınnnn
AYYYY kendim bian yaşamış gibi oldummm kalbim heycanlandııı ne güzel yaa Rabbim birdaha ayırmasın inşaallahh
Ben senin gibi sevincimi yaşayamayacağımm.Çünkü gelince bir kaç gün yanımda durup yine gidecek
Nişanımızında olacağı kesin değil hala konuşamıyorum daha zaman var die korkuyorum
aminn canımm benimm..
bizim de kesin bişi yok hâlâ maleseff.. sadece annem ve teyzem biliyoo..babam ne tepki vericek merak konusu..istemeye gelebilmeleri için iş bulması lazımm..zaten zar zor görüşebiliyoruz yaşadığımız yer küçük..ama yine de dönmesi herşeye değer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?