Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beklemek zor değil mi görmeden

telefon durumları nasıldı ?

Beklemek her zaman zordur canım, sabır meselesi..
Aşk varsa, sabretmesini etmesini öğreniyor insan.. Mesafeler daha çok bağlıyor zaten..
Ben şükür aldım nişanlımı 12 ayın sonunda, 3 ay olacak tezkeremizi alalı.. Sen askerini göndermeden buraların yolunu tutmuşsun, bu vakti iyi değerlendirin..
Bol bol vakit geçirmeye bakın derim.. Bi de kısa dönemmişsiniz sanırım, 15 ay ve 12 ay bekleyenlerin yerine koymayı denesene bi kendini canım..
Şimdiden Allah kavuştursun

Son düzenleme:
Ya biz zaten9 aydır ayrı sehirlerde yaşıyoruz ama ondan önceki 3 yıl okul sebebiyle ayni yerdeydik hem zaten şu dokuz ayda hep telefon ile iletişim kurduk. Askeriyede öyle olmazsa diye meraklaniyrm aylarca dgru duzgn knusmadn etmeden vakit gecirmek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, topige yazdığım ilk yazimi alintilayarak yazmak istedim ilk yazimi tam Eylül'ün 25 inde yazmisim sevdicegim acemilikteymis safagimiz ise 325 falandi o zamanlar ama tabi yola 460 ile cikmistik. Şimdi ise 104 gunumuz kaldi o zamanlar hayal gibiydi bu gunleri görmek hey gidi günler. . . Zorlasan da gecmeye mahkumsun zaman. Alacağım yarimi uzaklardan.

$104
"BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…