Amin herkesi 🙏 nerede yapıyor acemiliği
Acemi Amasya, Usta İstanbul Eyüp.. Çanakkale çok güzel yerdir. Benim memleketim orası :) Yemin törenine giderseniz gezersiniz 1 gün
Acemi Amasya, Usta İstanbul Eyüp.. Çanakkale çok güzel yerdir. Benim memleketim orası :) Yemin törenine giderseniz gezersiniz 1 gün
Yaaa benim sevgiljmde öğlen teslim oldu ve 1 de 1 kez aradı hala haber yokkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya hiç bir arkadaşımın sevgilisi gitmedi noluyor hiç bilmiyorum o yüzden
Aaaa benim sevgilimde bugün amasyada teslim oldu nasıl haber aldın mı :)
Akşam saat 9da aradı 1 sefer görüşebildik. Keyfi gayet yerindeydi, sesi iyi geliyodu, içim rahatladı benim de.. Siz görüşebildiniz mi?
Benimkide öğlen teslim olduğundan sonra akşam 9 aradı birdr 10 buçuk ta aradı. Benimkininde sesi itiydi hatta komutanın birini çok iyi dedi mutluydu inş böyle devam eder :)
atarsa 90 millet
plakaya son 10!
Ohh missss bzmde .....170....
Kızlar sizin şafaklarınızı görünce mutlu oluyorum ama inanın içimi bir korku kaplıyor benimki daha o kadar çok ki nasıl geçicek bilmiyorum of of..
Canım sürekli senin yazılarına denk geliyorum, evden dışarıya çıkmıyor musun? Ne biliyim zaman böyle kk başında geçmez ki
Çık gez bi hava al. Yani tabi çalışıyorsan o zaman işler değişir
Zaman geçmiyor gibi gelsede çok çabuk geçiyor, umutsuzluğa kapılırsan sevgilin bunu hisseder.
460 gün ayrı kalacağız diye yolladım ben nişanlımı, 400-300-200 derken 190-180 sayarken şafağı gibi askerlik 12 aya düştü
Hiç başlamayanlar düşünsün, başlamak bitirmenin yarısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?