Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Acemi Amasya, Usta İstanbul Eyüp.. Çanakkale çok güzel yerdir. Benim memleketim orası :) Yemin törenine giderseniz gezersiniz 1 gün

Biliyorum daha öncr çanakkaleye birkaç sefer gittim.. Sizinki ustadaymış inşaAllah benim sevdiğiminde ustalık İstanbul'a çıkar 🙏

Yaaa benim sevgiljmde öğlen teslim oldu ve 1 de 1 kez aradı hala haber yokkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acemi Amasya, Usta İstanbul Eyüp.. Çanakkale çok güzel yerdir. Benim memleketim orası :) Yemin törenine giderseniz gezersiniz 1 gün

Aaaa benim sevgilimde bugün amasyada teslim oldu nasıl haber aldın mı :)

Yaaa benim sevgiljmde öğlen teslim oldu ve 1 de 1 kez aradı hala haber yokkkk

dur canımmmm ilk günler aramalarını pek beklemeyin zaten, şimdi onlar bi sürü işle, formlarla, çeşit çeşit kuyruklarla uğraşıyorlaaar

Ya hiç bir arkadaşımın sevgilisi gitmedi noluyor hiç bilmiyorum o yüzden

Ya hiç bir arkadaşımın sevgilisi gitmedi noluyor hiç bilmiyorum o yüzden

İlk gün ulaşmaları zor olur canım bir sürü uğraştıkları şey var :) Merak ettiklerini sorabilirsin :)

Aaaa benim sevgilimde bugün amasyada teslim oldu nasıl haber aldın mı :)

Akşam saat 9da aradı 1 sefer görüşebildik. Keyfi gayet yerindeydi, sesi iyi geliyodu, içim rahatladı benim de.. Siz görüşebildiniz mi?

Akşam saat 9da aradı 1 sefer görüşebildik. Keyfi gayet yerindeydi, sesi iyi geliyodu, içim rahatladı benim de.. Siz görüşebildiniz mi?

Benimkide öğlen teslim olduğundan sonra akşam 9 aradı birdr 10 buçuk ta aradı. Benimkininde sesi itiydi hatta komutanın birini çok iyi dedi mutluydu inş böyle devam eder :)

amiiin amin inşallah :)
rahatları yerinde olsun da gerisi hallolur zaten

Ohh missss bzmde .....170....

Kızlar sizin şafaklarınızı görünce mutlu oluyorum ama inanın içimi bir korku kaplıyor benimki daha o kadar çok ki nasıl geçicek bilmiyorum of of..

Kızlar sizin şafaklarınızı görünce mutlu oluyorum ama inanın içimi bir korku kaplıyor benimki daha o kadar çok ki nasıl geçicek bilmiyorum of of..

Canım sürekli senin yazılarına denk geliyorum, evden dışarıya çıkmıyor musun? Ne biliyim zaman böyle kk başında geçmez ki
Çık gez bi hava al. Yani tabi çalışıyorsan o zaman işler değişir
Zaman geçmiyor gibi gelsede çok çabuk geçiyor, umutsuzluğa kapılırsan sevgilin bunu hisseder.
460 gün ayrı kalacağız diye yolladım ben nişanlımı, 400-300-200 derken 190-180 sayarken şafağı gibi askerlik 12 aya düştü
Hiç başlamayanlar düşünsün, başlamak bitirmenin yarısıdır.

Yok ben dışarıdayım da telefondan giriyorum okuyorum öğrenciyim..
Başlamak bitirmenin yarısı konusundada haklısınız yani eninde sonunda bu askerlik yapılacak..

kızlarrr benim de eşim dün teslim oldu acemi birliğine.Kısa dönem antalya acemi birliği.Şafak kaç onu bile bilmiyorum 6 aylık evliyim, ev bomboş geliyor şimdi.Çok özledim şimdiden:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…