Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr benim de eşim dün teslim oldu acemi birliğine.Kısa dönem antalya acemi birliği.Şafak kaç onu bile bilmiyorum 6 aylık evliyim, ev bomboş geliyor şimdi.Çok özledim şimdiden:44:

Allah kavustursun. Benimki de 2 gun once gitti. Safagimiz aynidir buyuk ihtimalle. 169 kaldi yanlis bilmiyorsam

Allah kavustursun. Benimki de 2 gun once gitti. Safagimiz aynidir buyuk ihtimalle. 169 kaldi yanlis bilmiyorsam

Androidde şafak sayfa programı var sülüs tarihini iyice ogrenip bakicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarenler bizim şafak panomuz vardı gönüllü bi arkadaşımız o tabloyu güncellerdi, siz de öyle bir şey yapabilirsiniz, iyi geliyor geçmiş sayfalara bakarsanız görürsünüz nasıl bir şey olduğunu

Kisa zamanda inceleyeceğim canim ama ben anlamadım şimdi sevgilim çarşamba günü öğlen teslim oldu kısa dönem 6 ay yapacak. Şimdi dün 170 miydi bilemedim ki ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şafak programlarının hepsini indirdim nerdeyse hepsinde bugün 169 gösteriyor

ayy nasıl geçecek bu 169 hiç bilmiyorum.Sesi azıcık kötü gelse ben de bitiyorum burda.o da telefonda nasıl geçicek bu 6 ay diyince dünden beri ruh gibiyim.:18:

ayy nasıl geçecek bu 169 hiç bilmiyorum.Sesi azıcık kötü gelse ben de bitiyorum burda.o da telefonda nasıl geçicek bu 6 ay diyince dünden beri ruh gibiyim.:18:

Şükredinn.. Biz 12 ay'ı nasıl geçirelim en azından kısa dönem hemen geçer..

Olacak böyle durumlar sesinin daha kötü geldiği zamanlar da olacak emin ol. Ama en büyük dayanağı siz olmalısınız hep ona destek olmalısınız, üzüldüğünüzü bilsin ama modunu düşürecek hiçbir söz, kelime, ses tonu kullanmayın biliyorum ilk başlarda çok zor geliyor çünkü siz de büyük bi yıkım, belirsizlik içindesiniz ama zamanla bunu yapın. Benim içim kan ağlıyor kötü şeyler yaşadı atlattık beraber, belki bazen saatlerce oturup ağlıyorum o üzüldüğümü adı gibi bilir ama ben ona yansıtmam gülerim gülmeye çalışırım hep. Siz de öyle yapmaya çalışın. Bir de gerçekten şükredin biz 365 sayıyoruz. Sizin başladığınız şafağa hatta şafak bile değil bak saydığınız şafaktan fazlasına geldik diye deli gibi seviniyoruz. Şükredin, sabredin.

He bir de ister rahat olsun (ki söyledikleri gibi rahat bir yer de yok), isterse en kral yerde yapsın askerliği. Askerlik askerliktir sabrı öğretmek ve vatanı korumaktan başka hiçbir iyi yanı yoktur. Yarı açık cezaevi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…