Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Antalya aslında rahat ama iki gündür sesi kotu geliyor

Eşim dediğinize göre yaşça büyüktür benim sevgilim daha 19 yaşında 20 bile olmadan askere gitti hemde uzun dönem hepimizin sevdikleri askerde ve daha bizimde ilk günler ki siz kısa dönem bu kadar abartmayın alışır.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.ne güzel anlatmışsınız.Onun iyi olduğu zamanlar ben de rahatım ama işte elimde değil.Moral vermeye çalışıyorum zaten.İnşallah bir an evvel alışır da biraz olsun içim rahatlar.

Bunun yaşla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum zira yaş ilerledikçe daha zor gelecektir bu durum.Tabi ki sizin durumunuzun da ayrı zorluğu vardır ama inanın 6 aylığına bile olsa eşinizin evden ayrılması zor bir durum abartmak diye bir şey söz konusu olamaz askerliğin.

Ilk gunler hep cok zor gecer. Biz metanetli olmak zorundayiz. Merak etmeyin alisiliyor bir sure sonra :)

Şükredinn.. Biz 12 ay'ı nasıl geçirelim en azından kısa dönem hemen geçer..

kızlar, hepimiz asker yareniyiz burda.. bunun kısası uzunu yok..

askerlik askerliktir, ayrılık ayrılıktır...

yani biz kısa dönemiz diye bizim özlemeye, üzülmeye, endişelenmeye ve bunu dile getirmeye hakkımız olmayacak mı...???

lütfen aramızda uzun - kısa gibi bi ayrım yapmayalım...

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz...

Şükredinn.. Biz 12 ay'ı nasıl geçirelim en azından kısa dönem hemen geçer..

özlemin kısası uzunu olmaz özlem paylaşımlarla hissedilen duygularla ilgilidir. ben eşimi yolladım mesela o zaman bende eş daha zor diye mi çıkmalıyım. özlem özlemdir uzunuda bir kısasıda hepsinde sabır lazım.

Neden bu kadar alındınız anlamadım ben sen bekleme sen özleme demedim ki uzun dönem olabilirdi diye düşünüp içinizi ferahlatabilirsiniz sonuçta değil mi? Uzun dönem kısa dönemin iki katı yani sizde biraz anlamaya çalışın ben ayrım yapmayı aklımdan bile geçirmemiştim, üzgünüm..

Neden bu kadar alındınız anlamadım ben sen bekleme sen özleme demedim ki uzun dönem olabilirdi diye düşünüp içinizi ferahlatabilirsiniz sonuçta değil mi? Uzun dönem kısa dönemin iki katı yani sizde biraz anlamaya çalışın ben ayrım yapmayı aklımdan bile geçirmemiştim, üzgünüm..

"hemen geçer, kısa dönem, bu kadar abartmayın" tarzındaki cümlelerinizden ötürü alınmış olabilir miyiz acabaa...

biz sizleri anlıyoruz zaten...

ama sizin de bizimkiler 6 ay yapıyor diye bizim acımızı özlemimizi küçümseye hakkınız yok...

Son düzenleme:

Kabalık etmişim kusura bakmayın o halde..

kaç günden saymaya başlıyor ki kısa dönemler??? teslim olduğu günden itibaren düşmeye başlayabilirsin :26:

Gerilmeyelim hepimiz seviyoruz hepimiz özlüyoruz. O zaman şafak bildiriyorum 181 ❤️

Bizim de 169 o halde...Bir de ben eşimi asker kıyafetiyle çok merak ediyorum yaa :26:

Son düzenleme:
Bizim de 169 o halde...Bir de ben eşimi asker kıyafetiyle çok merak ediyorum yaa :26:

İnan bende sevgilimi asker kıyafetiyle çok merak ediyorum yemin töreninde gidersem görücem gidemezsemde sonraki hafta inşaAllah görücem bence o kıyafetlerle daha bir yakışıklı olmuşlardır yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…